Ingen tjuvsovare här inte....tyvärr

Nu är klockan snart åtta, och jag har legat och vridit och vänt mej sen ungefär kvart i sju och försökt somna om..
Det är ju så typiskt! På vardagarna har jag hur svårt som helst att ta mej upp den tiden (då jag faktikst ska upp), och nu, då det är helg och man är ledig, vill jag bara hoppa upp och börja göra saker=) Jag vet inte vad för saker, bara nånting! Jag känner mej rastlös...
Om min tröga lilla hjärna kan börja göra skillnad på helg och vardag skulle jag bli väldans glad... då kasnke man får sovmorron någon gång.

Timmy väckte mej inatt när han hade haft en otäck dröm.. jag är inte avundsjuk på han det minsta. Mardrömmar är det värsta som finns! Men det var faktiskt jätte länge sedan jag hade någon...eller ens kom ihåg vad jag drömt om...?
Jag tror att jag ska skaffa mej en sådan där "drömtydar-bok" så man kasnke kan börja tolka drömmarna, om jag nu kan komma ihåg vad jag drömt ..

Bilfärden igår gick som den brukar... Maoui spydde innan vi ens hunnit från Umeå, och Eiya poppade ner sej efter halva vägen. Japp, allt är i sin ordning.
Faktikst så tycker lilla Eiya om att åka bil. Hon vill komma ut ur buren och utfoska bilen så fort som möjligt (tur att hon var i buren och inte utanför då "olyckan" skedde).


Här ligger hon och spanar på vägen=)



Det var länge sen ja skrattade så mycket som jag jgorde igår. Jag, Timmy, Mamma och Maya spelade "Med andra ord". Jag och Maya i ett lag, och Timmy och Mamma i adnra laget. (Vi vann ju så klart överlägset heh) och mammas förklaring på kamphuund, haha, jaa.. Hon började med att slänga ur sej "lillebror", men Timmy vet ju inte att vi kalllar Teddy för lillebror, (hon ville ha fram Hund btw) Jag vet inte riktigt hur hennes tolkning om kamphundar är, men det är väl knappast att hon tror att lilla Teddy är en kamphund nahahha


sen börjde hon "rycka" i någon som skulle vara ett koppel, och som Timmy faktiskt förstod och sa rätt, men nej, dom fick inte det ordet. =)

Jag fick ordet Kungen, och jag var inte nåt bättre när jag hasplar ur mej: "Han som bestämmer i Sverige!!"
Och tro det eller ej, men Maya skriker "Kungen" och vi får rätt! Jaa, det är så dom ska tas...
Mamma började dock fråga sej hur hon riktigt hade uppfostrat oss om vi tror att Kungen bestämmer i Sve, men va fan. Vi fick ju rätt =)


Denise skrev igår och frågade om vi inte ville komma till Isabells inflyttningsfest imorgon (ikväll), tjaa, det skulle kasnke vara trevligt=) Vi få se..

Ja kollade runt lite på mina gamla bilder son fionns på den ähr datorn, och jag känn att ja måst få över dom på min dator. Vissa är ju bara för roliga hoho!
Hittade en ganska gullig bild på en ponny som jag skulle rida in för nåt år sedan, men jag kan då inte komma på vad hon hette...?



Nu ska jag krypa ner hos Timmy tror jag... mina fötter blev istappar! Brrr....


Ha! Hon hette Harmonins Josestor! Intresseklubben antecknar....

Kommentarer
Postat av: Mli

Du har blivit utmanad! :)

2008-11-02 @ 16:57:10
URL: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0