Nu är det helg på riktigt!

...och det känns så skönt, så skönt. Jag ska inte göra ett dugg ikväll. Mja, möjligen då se en film å äta godis, alternativt chips.
När jag kom hem låg Eiya och Maoui och kurade i sängen, som vanligt. Dom katterna får mycket gjort på dagarna dom. =) Inte konstigt med tanke på att dom lever rövare hel nätte´n. Jag berättade igår för Timmy så duktig Eiya hade blivit, som slutat bita på fötterna när man ska sova. Och vad gör hon inte när jag kryper ner i sängen, om inte attackerar mina fötter som besatt! Hon måste ha hört vad vi pratat om....


Det spelar ingen roll hur katter än ligger, ett ben kan spreta rakt ut, eller halva kroppen hänga utanför soffan, det ser alltid ut som om dom ligger hur bekvämt som hellst! Lite lustigt.
(Nu var bilden ovan ingen exemplarisk bild dock, ska försöka fånga en sådan)

Huuhu jag börjar redan ångra att jag lovade Lina och Kiki att simma i morgon... som sagt sa vi att vi skulle träffas kl 8!
Hur skönt skulle det inte vara att få sovmorron imorrn? Men å andra sidan.. hur duktig kommer man inte att känna sej eftert? Det är nästan värt det=)

Det börjar vara ett tag sen jag ritade något nu faktikst. Jag har som inte riktigt hunnit med det nu, lagt på hyllan ett litet tag. Det finns vissa som tar en promenad, eller joggingtur, när dom vill rensa hjärnan -Jag tar fram ritblocket.
Promenader har motsatt verkan på jag, många fler tankar som snurrar runt.



Jag fick ett meddelande av mamma idag. hon undrade om det var någon tidning jag ville prenemenera på i julklapp=) Undra om jag ska chocka hon å säga Playboy eller nåt lik...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0