Ta vara på er, tjejer!

"Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.
Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen.
Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur.

Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för ‘date rape drug'. Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink. Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan.
Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent!
Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar. Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn/föl! Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i ‘nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet.

Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer. Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den. Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.


Birgitta Olofsson
Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet."

_____________________________________________________________________________________________



"Bluffmejl om drinkdrog

Kedjebrev om steriliseringsmedel för hästar som läggs i kvinnors drinkar i samband med drink spiking cirkulerar på internet. Men mejlet är en bluff.
- Det är en klintbergare, en "råttan i pizzan". Den är helt felaktig, säger Bertil Born, informatör på Umeå universitet.
Brevet som cirkulerar har oroat många. Där står det att våldtäktsmän lägger preparatet Progeterex tillsammans med "date rape"-drogen Rohypnol i kvinnors drinkar.
"Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. (...) Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar. Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!"
Bertil Born förklarar att Progresterx är ett påhittat medel. Det existerar inte på riktigt.
- De är begåvade som valt häststerilisering eftersom få har FASS för djurläkemedel och kan kontrollera det. Men det är sorgligt att de använder sin begåvning till det här. De förstår nog inte vad de ställer till med.
Bertil Born tycker att det är fruktansvärt att de tar någonting så allvarligt som drink spiking och utnyttjar den rädslan som redan finns. Många oroliga och upprörda har hört av sig till honom genom åren.
Brevet har cirkulerat sedan 1999. Runt år 2005 lades en avsändare till. De använde sig av namnet på en kvinnlig sjuksköterska och doktorand vid Umeå universitet.
- Hon har ingenting med mejlet att göra. Hon hade bara skrivit på en protestlista som följde med brevet, säger han.
Varför tror du man skriver nånting sånt här?
- Jag vet inte. De vill väl bara ha uppmärksamhet. Men får man ett kedjebrev med en sån här text så borde varningsklockorna ringa. Svälj inte allt utan ha ett kritiskt förhållningssätt, säger Bertil Born."

_____________________________________________________________________________________________

Ja, okej. Det här kasnke inte var riktigt sant, men det finns fortfarnade så många galna cp psykopater överallt, man kan aldrig veta säkert. Så, tjejer speciellt, håll reda på era glas. Ställ Aldrg ifrån er eran drink på krogen! Egentligen inte någon stans!

Paece!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0