What a beautiful day

Not! Usch, vad det har varit kallt idag. Jag har gått och småfrusit hela dagen. Brrrr... Fleecejackan jag fått i jobbet hjälp int så mycket, faktiskt..
Det har varit en lååång dag, hektikst. Jag hade tänkt fara å gyma med Lina å Kiki ikväll, men vi skulle ta det imorrn istället. Skönt, enligt mitt tycke.

Mitt paket kom idag! Wiiiie! Så nu har jag slagit in ett paket till Timmy, Ida och Jon.
Timmy försökte förgäves komma på vad det var genom mitt klytiga rimm, men förgäves=) hehee han kom aldrig att komma på det *proud*
Rimmet till Ida blidde också klart idag. Huhuujaja vad jag har knepat och knåpat ihop.
Jag såg heller världens sötaste skor idag på Din Sko. Svarta, nätta med knyt-rosett "dänna baki". Jag tog mitt förnugt till fånga och beslöt at jag skulle tänka på saken innan jag köpte dom (dom skulle passa perfekt till min nya klänning), och nu har jag tänkt klart. Jag "tro" ja ska köpa dom.

jag har försökt lägga ut en bild på dom men datorn ville se inte... den bara bråkar. (Ctrl+Alt+Del, Ctrl+Alt+Del)
Mén jag köpte men en ny tröja idag på Gina i alla fall. Det stod itne lika mycket "Moa" som det gjorde på den adnra tröjan, men nu känn ja int lika mycke att jag måst köpa den som jag ´gjorde förrut. Vilket är bra...

När jag gick på H&M såg jag vad exakt jag skulle köpa till Mli om jag var Krister =) Det är ju lite attans att mann hittar saker andra ska köpa åt sina "respektive", medans min fantasi gentemot Timmys julklapp fortfarande vibrerar på minus noll komma noll (fiskmås)

Pratade förresten med min käraste kuse Vanessa idag. Vi hade tydligen väldans mycket att prata om eftersom vi pratade i 53 min och 26 sek, för att vara exakt. Det är mitt längsta rekord på jätte länge! Jag är nöjd med mina samtal om dom varar i mer än 2 minuter.
Jag läste Linas blogg idag igen, jag fnissar alltid högt för mej själv då jag läser hennes blogg. Hon är så roligt klantig ibland =)

Näe, nu ska jag göra något vettigt. Kolla på TV kanske

Kommentarer
Postat av: Emma

hahaha....men bollkänsla kan du väll träna upp?! ;P sen akn de ju va skönt o inte göra nå heller....ibland vill jag också bara slänga mig i soffan o bara ligga hihi. :)



kram emma

2008-11-19 @ 21:54:20
URL: http://curlysuecannotlie.blogg.se/
Postat av: Emma

hahaha....men bollkänsla kan du väll träna upp?! ;P sen akn de ju va skönt o inte göra nå heller....ibland vill jag också bara slänga mig i soffan o bara ligga hihi. :)



kram emma

2008-11-19 @ 21:58:32
URL: http://curlysuecannotlie.blogg.se/
Postat av: Lina

Men Tack kära Moa :P glad att jag kan roa dig..

2008-11-19 @ 22:57:38
URL: http://locolina.blogg.se/
Postat av: Johanna

2008-11-20 @ 02:21:44
URL: http://ovart.blogg.se/
Postat av: Johanna

svar: Jaa du är fasen inte dum du! =)

2008-11-20 @ 02:22:27
URL: http://ovart.blogg.se/
Postat av: Mli

Haha ring å berätta för Krister va de va :P hihi

2008-11-20 @ 09:30:59
URL: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0