Om och om igen...

Nu sitter jag i soffan och har just läst ut "Harry Potter och de vises sten" för 5:e gången. Ja, jag vet. Inte klokt!
Men jag har läst typ alla böckerna om och om igen när det kommit ut nya filmer så att man kan bli lite extra arg när man märker att dom tagit bort typ hela boken. Det är ju så-Böckerna är Alltid bäst! Inga som helst undantag.
(och om någon kan en film som är bättre den boken, let me know)


Nu är det faktikst ett tag sen jag läste alla böckerna (typ förra året då den sista kom ut) så det var en del småsaker man glömt bort som händer.
Jag trodde att "Harry Potter och halvbllodsprinsen" skulle komma ut på bio nu i november, men den kommer tydligen inte att komma förns Nästa sommar(!) lite trist, hade sett fram emot å få kritisera den lite...


Den sjätte filmen om den unge trollkarlen Harry Potter, "Harry Potter och Halvblodsprinsen" skulle ha haft premiär i november. Men nu meddelar Warner Bros att premiären kommer att flyttas till sommaren 2009.

"Harry Potter och Halvblodsprinsen" skulle haft premiär världen över den 21 november i höst, men nu meddelas filmbolaget Warner Bros. att premiären kommer att skjutas upp till den 17 juli. Alan Horn, VD för Warner Bros säger i ett pressmeddelande att det ligger två anledningar bakom beslutet:
- Vi vet att sommaren är idealisk period för familjefilmer, vilket vi såg på framgångarna för den förra Harry Potter- filmen. Dessutom känner vi efterverkningarna av manusförfattarnas strejk som inverkat på beredskapen av manus för andra filmer. Detta har påverkat konkurrenssituationen för 2009 och har öppnat möjligheter som vi ville ta till vara på. Vi kom överens om att den bästa strategin var att flytta "Halvblodsprinsen" till sommaren.


Jag började läsa igår å blev klar idag. Dumma tunna bok! Och andra boken "Harry Potter och hemligheternas kammare" lånade jag ut till Lisa förra året, och inte fått tillbaka än. (Lisa om du nån gång ser de här vill ja gärna ha tillbaka min bok*smile*)
 I alla fall så promenerade jag iväg till biblioteket men fann till min fasa att alla var uthyrda. Dammit! Den fanns varken på svenska eller engelska. *morr*
Ja vill ju läsa den...NU! inte kan ja bara hoppa till trean så där  utan vidare inte.

Igår blev ja å Timmy bjudna på midda hos Bea, hans syster. De va himlarns gott! Sen åkte dom me vi in till stan me Timmys ljudisolerade bil *host* å gick å såg Mamma Mia på bio. (ja såg den me Maya å Ida, Tokbra va den)
Vi hade oxå tänkt se en film men de gick ingen bra så vi for hem i började kolla på Twisted, men ja missade början så ja ville inte se den mer.

Nu ska ja sura lite över att ja int få läsa nästa bok

Later //Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0