Moalett?

Igår efter Timmy slutat jobba kilade vi iväg till Strömpilen och köpte vårat mycket efterlängtade Guitarr Hero World tour Wiihii! Jag började spela trummorna, och det tog inte länge förrän jag svor och berättade att "det måste vara något fel på dom!" eftersom dom inte träffade när jag slog *morr* jag försökte i alla fall ett tag till men när vi förlorade för ungefär tjugo-elfte gången pga av dom jävla trummorna och Timmy frågade "Älskling, går det bra? har du tappat taktkänslan?"
då gav jag upp (för tillfället) och började göra mat -kyckling soppa som man blandar med vatten. Timmy tyckte inte att den såg god ut, men det tyckte jag. Mohahah där fick han för att han retas med mej!
Sen bytte vi och jag spelade gitarren, och då gick det hur bra som helst! (Hah, skulle jag tappat taktkänslan? jag måste ju först hitta den)
Vi fick ganska bra poäng hela tiden, kring 95%, och jag var väldigt stolt över mej själv, tills Timmy tyckte att det var för lätt och ville höja till Medium, men det var tydligen oxå för lätt så han körde på Hard istället medans jag satt kvar med min gitarr på Easy -mutter- jag ska väl egentligen vara lite stolt och säga snälla komentarer, antar jag..?
Men jag har en plan-jag ska tjuvträna när ingen ser på och bli bäst på allt, och om någon frågar så har jag inte alls spelat mycket, hur skulle jag ha tid med det? Jag måste helt enkelt vara en naturbegåvning!


Jag har varit hemma idag btw.. jag hann inte ens jobba en halv timme innan jag var tvungen att använda "kundens" toalett, så Emma skjutsade hem mej och det tog inte länge innan jag var tvungen att använda min åxå.. usch, jag tänker inte använda såna fula och berätta vad jag gjorde.
Jag trodde först att det var för att jag snörde i mej mackorna så fort i morse, men jag börjar tro annorlunda. Usch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0