Vars to veckan vägen?

Tjohej! Låter det, så är det fredag! Inte mej emot, dock.
Jag tror Nika aldrig gått så bra som hon gjorde i onsdas! jag red henne för första gången på graman.
En hemmagjord graman=) Jepp, jepp. jag är inte bara bra på att städa, jag är händig också.
Jag skulle ju egentligen vilja ha en "riktigt" graman, men det ligger nog hemma i Malå i mitt tävlingsskåp, så man tager vad man haver- nämligen två par tyglar och en martingal. (Kids, don´t try this at home)


En "riktigt" graman (google-bild)




Moas graman (inte google-bild)


(OBS! Man får inte klaga på min paint-bild!)

Man har helt enkelt ett par tyglar "som vanligt" och ett par trär man "bett-spännerna" genom bettringarna och sätter fast i var sin martingal-ring, och, Tadaaa- En graman.
Nu använde jag inte graman för att böja hennes hals och nacke sönder och samman, utan för att hindra henne från att slå upp huvudet. Och det funkade ypperligt! Lite beröm, tack!

Har också pratat med Ludde några gånger i veckan, han sa någonting om att kanske komma upp i helgen, men honom går det ju inte att få ett vettigt ord ur, så jag har-handen på hjärtat- ingen aning om han kommer eller ej. Han kan lika gärna plinga på dörren om fem minuter som han kan sitta hemma och pilla navelludd. Lustig typ.

Jag körde förbi Beijer efter jobbet idag för att titta till El-Moppen Ida och Johnny gedde till Jag och Timmy. -hehe- det har skett en del förändringar sen vi fick den, kan jag lova. Dom kommer att ångra bittert att dom inte står som ägare längre.

Eiya har äntligen lugnat ner sej och slutat dampa runt, nu ligger hon i soffan och tar en Power-nap. Jag tror att jag ska följa hennes exempel...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0