Potatismos

Solen sken från en klarblå himmel igår, det såg så skönt ut att jag beslutade att bara gå ut i kortärmat, vilket jag fick ångra ganska fort. (men för sent för att jag skulle idas gå tillbaka)

I alla fall så gick vi ner till skate-parken och kikade när två av Timmys syskonbarn åkte. Det ser så lekande lätt ut när man står där och tittar på, men jag mins allt för väl hur det gick förra gången jag försökte mej på den där förrädiska saken! Moa välter åt ena hållet medan brädan åker åt det andra i en rasande fart, behöver jag fortsätta?
Nej, det där överlåter jag till ungdomarna.

ELLER så kan man ju helt enkelt göra som ungefär hälften av alla som var där -bara dyka upp med en flashig bräda, skateskor och pösiga kläder bara för att sitta och titta och förhoppningsvis se lagom cool ut.


Lillan sitter hur bekvämt som helst hos pappa



















Senare på eftermiddagen åt vi middag med Jonte och Emma. Det blev en klassker -Tacos! Men vem säger nej till det? Efter våran gourmetmiddag så blev det spel i form av Sequence (där jag och Emma förlorade stoort) och phase 10.
Det är för mej obegripligt hur vi kunde förlora som vi gjorde!? Tre gånger på rad total-mosade grabbarna oss, trots att oddsen stod på våran sida. Dom måste helt enkelt ha fuskat, det är den enda förklaringen jag kan komma på!

För att lugna ner oss lite satte vi på en ny film med Angelina Jolie -Salt. Det fungerade riktigt bra faktikst, så bra att jag somnade efter drygt 15 minuter, så den filmen kan jag absout rekommendera.

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag håller på att gå igenom mitt rum och alla gamla leksaker och prylar... och gissa vad jag hittade idag..?! Totte och Tures dagbok! :p Och ett kort på dig och mig på vår altan när vi leker häst... Mycket stiligt! Det måste du nästan få se någon gång. Jag kunde inte låta bli att le iaf. :) Kram

2010-08-21 @ 16:52:48
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: Maria, Hjärterdam

Tackar! =)

2010-08-21 @ 21:30:06
URL: http://mrshearts.blogg.se/
Postat av: Alva

SV: Haha!

2010-08-22 @ 00:05:29
URL: http://saraochalvahar.blogg.se/
Postat av: FIONA - en ointressant vardag

haha självklart!:D följa varandra på bloglovin? ;D

2010-08-22 @ 09:09:41
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vad trevligt !



Hahaa nejnejnej, the twilight saga är såå mycket bättre. Och likadant true blood som också var med i Vampires suck. ;) Men faktiskt så var humorn rätt bra vid vissa tillfällen!

2010-08-22 @ 12:07:01
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: viktoria

Fin blogg!:D

2010-08-22 @ 14:31:38
URL: http://viktoriasundberg.blogg.se/
Postat av: viktoria

Fin blogg!:D

2010-08-22 @ 14:33:23
URL: http://viktoriasundberg.blogg.se/
Postat av: Linn

Haha! Något band har jag inte hittat (men jo, jag vet vilket du syftar på... :p). Vi får ta och gå igenom boken nån gång. När kommer du till Malå nästa gång? Jag ska till Umeå inte nu i helgen men nästa, då kanske vi kan hitta på något? Kram

2010-08-24 @ 14:44:26
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: CAMIE

SV: eh.. ja? Precis det jag menade med den meningen! Pallar man inte att det finns ärthjärnor i "bloggvärlden" så ska man kanske inte blogga!?

2010-08-30 @ 22:10:32
URL: http://camillahart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0