Städa städa varje freedag!

Igår medans Babeee var och gjorde stan på MegaZone tänkte jag passa på och titta på en riktig tjejfilm. I min hjärna stod det farligt stilla, så jag tog datorn till hjälp och Googlade. "Tjejfilmer", klappat och klart.
.
Helt logiskt så kom filmer som Pretty Women, Dirty Dancing, Mean Girls, Chocolat, 10 things I hate about you, Hur man blir av med en kille på 10 dar, Love actually, The notebook (looove), Stekta gröna tomater, Ghost och Legally blonde upp, men också "Honey" och "Girls just wanna have fun". Dom två sistnämnda hade jag inte sett än så jag ladd...hrm... HYRDE, Honey.
.
.
Tja, vad kan man säga? Det kan väl aldrig vara så att Jessica Alba är med pga hennes Smokin Body!? Hallå! Hur har du tänkt hålla värmen när tempen sjunker till +10?
Om det var möjligt så skulle jag mer än gärna ge henne lite av mitt underhudsfett, i ren och skär snällhet då, vill säga.
I alla fall. Medans jag satt där och vräkte i mej choklad och nöt-creme (not the same), med sprätt i benen och tittade när dom dansade rumporna av sej så lovade jag mej att sluta äta godis efter nyår.
Men altså... det är ju nyår idag! Behöver man inte liksom någon slags avvänjning innan? Man kan väl inte bara sluta sådär, rakt av? Det kan inte vara hälsosamt, och vem vill vara ohälsosam?
.
.

Kommentarer
Postat av: Emma

Duktig som städar :)

Tack sjävl!

2010-12-31 @ 14:32:46
URL: http://emmabroman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0