Inget plask?


Vi är nyss hemkomna från älven.
Så härligt det har varit att spendera några timmar ute så här på kvällskvisten. Med fiske, grillning och allt som hör till. Lite skeptiskt blev jag när myggen kom på oss på vägen ner, men så fort vi kom till lägerelden flög dom sin kos.
Det blev dock inte så mycket fiske för mej då lillan bestämde sej för att vakna direkt jag försökte lägga henne i vagnen =) så hon fick sova mot mitt bröst hela kvällen, och inte är jag bitter! Det är bland det mysigaste som finns, och om jag kunde sova sittandes skulle hon jämt få sova så.


Jag hittade en gammal bild på mina kära systrar, och jag själv då, givetvis. Jag var absolut tvungen att göra en grimasch (stavning?) på varje kort. (en ovana jag fortfarande dras med)
Iaf så saknar jag min läpp-piercing! Det kan hända att jag kommer måste göra om den någon gång...



God natt gott folk!

Kommentarer
Postat av: Linn

Ah, jag blir så bäbissjuk när jag läser dina inlägg... vad mysigt. :) Jag blev lite tvärsnål när jag gick in på blocket och såg vad det kostade att lägga in en annons... haha. Fast som det ser ut så blir det nog nödvändigt, jag har bara 50 ködagar och det står sig ju inte så bra i konkurrensen. Men jag tror jag ska avvakta ett litet tag till. Sen så skickade jag in en ansökan till hemtrivsel också, fast jag hatar att städa mer än det mesta här i livet. :p Jag har redan sökt en massa jobb som personlig assistent också, det verkar helt ok! Men telefonjobb är nog inte aktuellt, jag dras fortfarande med min telefonskräck även om det har blivit lite bättre. :p Jag har också funderat på det där med förtidspension, det låter som ett bra alternativ. Haha. Kram

2010-05-21 @ 00:11:34
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: Sandra

Det var supermysigt igår tyckte jag med :D Mys för Lunan arr sova sådär!

2010-05-21 @ 17:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0