Tiden går fort då man har roligt

Gårkvällen spenderades hos Karin, Jimmie och lilla Elmer och Emil och Sandra. Kameran tog vi med oss, och den låg lydigt i hallen under hela kvällen. Typsikt.
~~
Det stog i alla fall knytkalas på schemat, och det bjöds på bland annat kycklingpaj, fetaost-soltorkade tomater paj och "en sån där knöl man ha i ugnen" (tjälknöl). Pricken över i:et blev glöggen och pepparkakorna. Mera gourmet kan det inte bli!
Det tog dessutom inte lång stund innan vi kom fram till att det var "männen" (ja, dom förtjänar kaninöronen) som låg bakom 95% av all mat, och ännu mindre stund tog det att komma fram till att vi nog kan leva med det =)
~
Middagen följdes av 2 omgångar Alias som spelades oavgjort (tjejerna mot killarna), och när vi insåg att klockan slog mot midnatt började jag fundera seriöst över om jultomten verkligen stjäler timmar av dygnet när man inte tittar...? Vi fick i alla fall tacka för oss och sladda hemåt med våran framhjulsdrivna bil (åh, vad jag vill ha en 740 att busköra med =))
~~
~
Idag var det meningen att jag skulle åka och provrida en eventuell medryttarhäst, men efter han gjort sej illa i hagen igår så bestämde vi snabbt att det skulle vänta några dagar till han är helt 100%
*
Bilden hämtad HÄRifrån

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej !

Om du fick välja att vinna ett helt valfritt plagg ifrån Mahingo.com , vad skulle du välja då ?



Tala gärna om det för mig så kan du få vad du önskar:

http://moonzanna.se/2010/october/tavla-om-en-onskevist-ifran-mahingocom.html#comment



Det är sista chansen idag !

2010-11-07 @ 15:16:52
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Moa

Snygg design! Särskilt headern :)



(Sv: det var jättekul!)

2010-11-07 @ 19:14:39
URL: http://cabri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0