Fullt ös, medvetslös

I morse överaskade vi pappa Timmy med färdiglagad frukost sådär på morgonkvisten! Inte på sängen dock, utan bättre opp -på bordet i köket. Ägg/bacon mackor och Oboý, vad kan slå det?
Efter Timmy lastat i sej frukosten brassade vi iväg till Beijer där jag också hoppade av och gick sedan hela långa vägen in till stan medans lillan sov sin förmiddagslur, och sedan skjutsade Mayas Jonas oss till BVC när det nalkades 1-års "kontroll" (hej, världens längsta mening).
¨
Kontrollen gick bra. Lillan satt och skrattade och klappade händerna istället för att visa varken sitt pincett-grepp eller att hon faktikst kan klappa ihop två klossar, haha. Istället visade hon sina skills i det Svenska språket och både "Där", "lampa", "pappa" och "Ksch ksch" kom fram.
Sprutorna gick också vägen. När "den onda" sprutan var klar grät hon stora krokodiltårar medans hon argt tuggade på sitt rån utan smör. Det gjorde ont i lilla mammahjärtat att se när hon fick ont, men som tur var gick det över ganska så fort.
Vi stannade kvar på Öppna förskolan (det är typ dörr i dörr) i lite mer än två timmar och jag har nog aldrig sett henne ha så roligt! Fullt ös hela tiden och hon hittade många roliga vänner. Tyvärr togs inte någon kamera med, men vi kommer absolut att åka dit fler gånger!
Lillan däckade i sängen när vi kom hem och har nu sovit drygt en halvtimma, och det är nog lika länge kvar innan hon vaknar så jag tror jag också ska passa på att ta en liten siesta. Jag var ju trots allt också på Öppna föris!

Kommentarer
Postat av: Karin Fahlèn

Jo det måste vi göra:) Visst hade Jimpa prata om tis? Passar det er? :) Supersöt bild på Luna:D

2011-04-20 @ 19:19:59
URL: http://roligatider.blogg.se/
Postat av: hanna

Eller hur, man avänder ju de typ hela tiden!:P Ja de tycker ja helt klart ni ska, de är supermysigt där!! :D

2011-04-21 @ 08:48:47
URL: http://hannasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0