Det är fan inte meningen

Idag är det 4:e dagen jag försökt mej på att göra dom efterlängtade taco-pirogerna, men allt har en tendens att gå käpprätt åt helvete !
Låt mej förklara...
·
1:a dagen glömde Timmy köpa mjöl. No big deal, händer vem som helst...
2:a dagen blandar jag ihop alla ingredienser och upptäcker att jästen odlat hår. Liknar mer en död liten mus... (kastar i sinne bort nästan 15 dl mjöl och 5 dl mjölk)
3:e dagen måste Timmy varit väldigt törstig då han drack upp nästan en liter mjölk innan han drog på jobbet... Timmys uppdrag innan han kommer hem: KÖPA MJÖLK !!
4:e dagen blandar jag äntligen ihop ALLA ingredienser som mamma beskrivit på meddelandet, och efter 40 minuters jäsning har degen ännu inte fördubblat sin storlek, om man tittar extra noga har den snarare krympit...? Tydligen ska man smälta smöret, blanda det med mjölken och låta jästen lösa sej med det innan man blandar i resten. Men det vet väl alla...
·
Just nu funderar jag starkt på att skita fullständigt i dom jävlarna... 700 hg tacokryddad köttfärs kan man väl göra vad som helst med ?

Kommentarer
Postat av: Mamma Eva

Men älskade Moa, jag ska göra pirogerna åt Dig om Du vill det,så tar jag med dom till helgen / Kram

2011-08-05 @ 10:52:22
Postat av: Ida

Stackarn...påminn Timmy om att han inte har så bra minne ;) Jag kommer alltid på det där me jästen Efter att jag blandat i allt....inte kul Puss

2011-08-05 @ 15:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0