Onge!

Hupp hupp, ska alldeles strax sätta mej och sticka vidare på en av mina julklappar (vaddå tant-varning), men jag tänkte först skriva lite om vad som hänt sedan i förrgår...
...
Sådärja, då var det klart! Inget nytt att rapportera. Satt hela kvällen igår med ögonen riktiade i kors mot sticknålarna, och jag siktar på att göra desamma ikväll. Sattyget måste ju bli klart innan julafton, och jag har tänkt hinna göra annat än att bara sticka om kvälla. Som att ta julkort, tillexempel, som vi ska ge oss på i helgen. Hoppas på någorlunda väder då mina geni-ideér kräver utomhusvistelse, så inget oväder är att föredra. Tack på förhand.

Lillan och en av hennes dagiskompisar har vist "bråkat" en del idag. Det är två STARKA viljor om man säger så, och jag har svårt att se att någon av dom ger med sej, haha.

Inatt hoppas jag inte på en repris från natten som var. Lillan vaknade vid tre och hade inga som helst planer på att somna om, nej bla testade hon flitigt djupet i min näsa, kollade otaliga gånger om jag inte ville ha hennes tutte, sjöng och skrattade. Hon må vara i sötaste laget, men klockan tre på natten var jag inte på något vidare lekhumör, så hon fick fint somna om fastän det tog lite mer än en timme innan det skedde. Pjuh!

Nej, sticka var det.


Jag fattar inte. Jag får ALLTID röda ögon på kort. Alltid!

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha inge kul med lekar på natten nej :) Hoppas på bättre sömn nu!

2011-12-08 @ 20:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0