Så fräckt!

PÅ väg hem från stallet idag så stannade jag på ICA för att inhandla snus åt gubben min. (ja, jag blir lika sugen på att börja om varje gång...)
Trots mina långa kliv genom affären hinner jag haffa en Red bull (till mej själv, då) och ställer den på bandet vid kassan. Eftersom den för tillfället inte bemannades av någon personal låter jag den stå där och går dom tre-fyra metrarna till aftonbladet-hyllan och bläddrar lite.
Samtidigt som personalen kommer ingående så ser jag en gubbe komma klivande med sin korg full med mat, och vi möts samtidigt vid min ensamma Red Bull.
.
Gubbe: Jahapp, ska du bara ha den här? (pekar på redbull)
Moa: Jååh, precis!
Jag ler mitt vänligaste leende, och han tittar en sekund på mej under sina fula, runda glasögon.
Gubbe: Jahapp... Då gör vi såhär...
Vad gör han då? Jo, han ställer bort min Red Bull, och börjar istället packa upp sina varor på bandet! För en sekund blir jag så paff att jag bara står där och gapar som vilken idiot som helst, men sansar mej relativt fort och känner ilskan och irritationen komma krypande.
.
Så fräckt! Jag stirrar väldigt irriterande på gubben med dom fulaste glasögonen, och om han bara vänt sej om hade han mötts av den elakaste version av "Norsjö-blicken, men han bara betalade och gick ut.
Jag ångrar att jag inte gjorde någon större scen av våran lilla "situation", eller bara inflikat med ett liten "Nej du, gubbe lilla. Så gör vi inte alls!" efter hans sista replik, men jag blev helt enkelt för överaskad av hans korkade sätt.
.
Till råga på allt så gick ridningen åt skogen också! Tack vare dom varma graderna (+2 grader) så rasade tonvis med snö från träden, vilket tydligen knas-Teo tyckte var det det läskigaste som finns!
Om man inte satt på rumpan så stod han och galopperade på ställe. Väldigt trevligt. För att plussa på dramatiken lite extra så rasade det en hel snöhög rakt över hans rumpa, och mitt huvud, och jag kan med säkerhet säga att jag inte varit så nära att ramla av som jag var då. Det kan inte ha varit en fröjd för ögat det inte!
.
Det syns inte så bra exakt HUR mycket snö det rasat från taket, men man kan utgå ifrån dörren t.v. och strecket ovanför som går rätt över så får man lite bättre bild.
¤
För någon dag sedan så fick jag äran att rida S andras häst Milka. Snyggaste jackan hade jag även på mej. Tänkte jag skulle matcha ländtäcket lite. (på kvällsturer läggs det även på reflex brösta, benreflexer samt pannlampa = vandrande julgran)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var det fräckaste, vilken typ! Huvva förstår att du blev arg, jag skulle gjort samma onda blick och inte heller kommit på förens efteråt vad man kunde gjort tillbaka :) Magiskt med vårväder idag, dock läskigt med snöras!

2011-01-24 @ 20:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0