för det tycker jag är gott !

Det känns inte alltför lockade att snart måste sätta sej i bilen och köra hem till Flurkis. Tur att det fortfarande är ljust ute så man slipper mörkret i alla fall.
Det har varit en väldigt skön och någorlunda lugn helg hemma i Malaga, och vi har hunnit med både dop, massa hoppnade på studsmattan, beach volleyboll och "loppis" hos farmor och farfar.

Det var ett väldigt fint dop, och lilla Wilma skötte sej utmärkt (hur nu det är ??) och fikat efteråt var delikat. Num Num!
När jag gick för att tvätta av lillan som smaskat skörgåstårta och kakor med hela kroppen träffade vi på prästen och hade en väldigt trevlig pratstund med honom.

Präst: Näjmen, oj! Om det är en pojke så är han väldigt, väldigt vacker, och om det är en tjej är hon väldigt.... söt.
Jag: Öhh... ja, isåfall är hon väldigt söt...?

Det var en ganska lustig och väldigt pratglad präst för övrigt som hade många egna fraser att tillägga på dopet och som började sjunga "Blinka lilla stjärna" istället för "Gud som haver barnen kär". Det var med andra ord många leenden i kyrkan igår.














Tyvärr finns det inga bilder på vårat beach-volley boll spelande men jag är säker på att det var väldigt graciöst... speciellt mina vackra knä-glidare som för övrigt var totalt onödiga då jag inte träffade en enda boll på det sättet. Men hopp-bilder finns det gött om.














Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

jag sa det till lasse och min mamma idag, det om hornen som viftar och att det är skumt. då konstaterade de två att kråkor inte är kompisar med kossor, och att de pratar inte, och åker inte rutchkana, och cyklar inte, heller... så nä okejdå. det är en saga... ;)

2011-07-31 @ 23:02:18
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

hahaha vafan, hon är väl både vacker o söt. :P ett barn är ett barn är ett barn... liksom.

jääävlar vad högt ni hoppade!

2011-07-31 @ 23:04:47
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0