Ingen simning?

Lill-Lördagen i ära struntade jag blankt i dagens simning utan brassade istället iväg för att köpa Nutella. Godis-huset har verkligen allt godis man kan tänka sej! Såna där diamantringar man hade när man var liten, lösviktsgodis i alla former, chips och dricka -men ingen Nutella. Wtf? Lite ledsen i ögat plockade jag ihop en liten godispåse istället och gick därifrån 98:- fattigare. Vist är det konstigt att det bara är dom äckliga godisarna som blir kvar fastän man krafsat ihop påsen helt själv?
·
Nåväl. Jag kände för en "bakisfilm" ikväll (dvs ingen som kräver större tankeverksamhet) så jag ladd...hrm...HYRDE Burlesque med Christina Aguilera och Cher bla. och den var som utlovat -en Bakisfilm.
Ett trekantigt kärleksförhållande med lyckligt slut, som det ska vara. Förutsägbar var både för-och efternamnet, och om det inte vore för Christinas otroligt grymma röst hade jag inte orkat se klart den, men hon får till det så bra att man bara ville promenera rakt in i TV:n och skaka rumpa med henne på scenen. Alternativ bara beslagta hennes röst och taktkänsla.
·

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0