Sol vind och vatten

Hugaligen, vilken värme vi har. I like it!
Här har man väntat hela året på den där stunden då man kan glömma allt vad raggsockar, mössa eller ens sommarjacka heter och bara "släppa lös" ungarna i bara blöja, solhatt och en tunn tröja ute. Överallt hör (läser) jag folk som klagar och åter klagar på värmen, men det känns som att det liksom hör till sommaren. Och vintern. Och våren. Och hösten.
Alltid finns det någonting att klaga över och idag är det tydligen värmen. Imorgon kan det vara blåsten eller att det inte är lika varmt som idag. Nåja. Vi bar i alla fall ut lillans badkar idag så hon fick sitta och plaska, och det var riktigt skönt där bakom trädet i skuggan efter min stekning (bryning?) timman före. Jag har kletat på både mej och lillan hennes solskydd 50 i omgångar idag så vi får väl se om min solning var för gäves. Kanske blir det en favorit i repris och jag vaknar upp som en kokad kräfta imorgon. Hope not..
·
Igår fick lillan sitt livs första utomhus dopp på en riktig badstrand! Hon trodde nog inte sina öron då hon pinnade på mot vattnet och vi inte ropade och hejdade henne, men för säkerhetsskull pinnade hon lite fortare och man kunde ritkigt se leendet skina genom bakhuvudet =) Dock blev det en klockren slide stop då hon nådde vattnet och det inte riktigt var så varmt som hon är van vid, ärligt talat så var det svinkallt! Men barn är barn och det tog inte lång stund innan hon satt ner i vattnet och plaskade medans jag nästan gick på tårna för att blöta ner mej så lite som möjligt. Vilken mes man blivit!
(till mitt försvar så var det verkligen SVINkallt!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0