Hepp hepp

Då är havandeskapspapperet skrivet. Ja, i alla fall den där delen "Beskriv din arbetsdag", så nu är det bara lite finjusteringar kvar där och såklart det där "Eventuella särskilda besvär" papperet som ska skrivas också...  och själva ansökan ska ju ockå fyllas i.. gaaah! Är det konstigt att det känns som alldeles för tjock gröt i huvudet? Antingen känns huvudet alldeles för fullt eller alldeles för tomt, varken eller så gör det inte skrivningen lättare... just nu är det nog alldeles för tomt, för jag glömde just bort vad jag skulle skriva...?

Lillan har börjat med en ny sömnmetod alldeles själv! Förut så satt hon i knäet och åt kvällsvälling, sedan la man bara ner henne och gick ut så somnade hon efter ett tag, men nu blir hon skogstokig (ja, nästan) om man försöker lämna rummet om hon är vaken. Nej, man ska sitta på sängen och stryka henne lite på ryggen tills hon somnar =) (Hon sover ju i spjälis men vi har den brevid våran säng)
Timmy nämnde något om någon 5-minuters metod men den tanken ersatte jag fort med denna istället, så nu är det altså rygg-trykning som gäller om kvällarna. Ganska mysigt faktikst, och hon somnar normalt inom 10 minuter.



♥Lillan endast 5 månader♥
whaaaataaaaap?





och nu♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Moster Ida

SötLuna!!Ni kan ju prova buffring ;) (du ha väll sett solsidan hoppas jag :)



Ringer imorgon,hann aldrig ikväll.



Kram!

2011-11-09 @ 21:10:36
Postat av: Moster maya

Mosters söta lilla pinga ! Mycket kärlek till dig underbara barn <3

2011-11-09 @ 22:06:51
Postat av: Mia

Du får säkert höra det ofta men jag tycker att din blogg är rent av fantastisk. Du har alltid intressanta inlägg och din personlighet är så färgstark. Keep up the good work!

Hoppas du får en trevlig dag<3

xoxo

Mia

2011-11-10 @ 02:22:37
URL: http://everybodylovesmia.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jaa de skulle va superkul :) Ja hoppas verkligen de gersig snart så är vi friska tills då :) Jo Tim har oxå haft...=( o i natt levde hans mage om som tusan så ja hoppas för alltivärlden att han inte får tillbaka de..=/ Jaa ja kan skicka mitt nr på feud så kan du ju skicka så ja få ditt rätta haha :)

2011-11-10 @ 07:04:11
URL: http://hannasrosa.blogg.se/
Postat av: sofia

fin blogg:)

2011-11-10 @ 11:40:54
URL: http://scenbloggen.com/sofiajahnke

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0