Idag

Usch viken tung dag det varit på jobbet idag, så tung att jag funderar på att gå ned till 25% istället för 80... 2 timmar om dagen skulle vara absolut lagom!! Tyvärr skulle lönen bli mindre lagom, men vem behöver pengar??

Jag har förresten glömt bort att säga att om det inte vore tack vare våran granne så hade jag legat halvdöd i något dike någonstans. Nej, inte riktigt men nästan.
Igår drabbades jag nämligen av ett av det värsta migränanfallet jag haft på länge! Jag var på väg till lägenheten efter ha matat kaninen då jag mötte Håkan och Henke (hunden) och promenerade en bit tillbaka med dom. Hux flux så märker jag av en svag "skimmring" på höger öga (varför börjar det alltid med det??) och bara sekunder efter så ser jag inte ett skvatt och kan varken säga upp eller ned pgv en jävul till yrsel. Usch, vad obehagligt det är!
Jag vet inte var jag har varken händer eller fötter och jag ramlar omkull en gång för att "luftkräkas" lite, hur omysigt som helst. Han hjälper mej i alla fall upp till lägenheten där jag lägger mej fortast möjligt i sängen och sover tills jag skulle hämta lillan. TACK OCH LOV hade det gått över tills dess, och allt som fanns kvar var ett spöke i spegeln och den där lilla svagheten som känns några timmar efteråt.

Usch, usch usch. Det läskigaste var att det gick så fort!! På bara några sekunder var jag helt hjälplös och skulle aldrig ha tagit mej upp i lägenheten utan hjälp, ananrs brukar det ta i alla fall 5 minuter efter att dom första "skimmringarna" visat sej så att man har iaf haft en chans att kunne gå och lägga sej. Detta önskar jag inte min värsta fiende ens!!

Usch usch bort med det!!


Dagiskurvan går i alla fall stadigt uppåt! Lillan har börjat vara sin gamla vanliga glada, lite kaxiga Luna igen och tar dom leksaker hon känner för. Spelar ingen roll vem som hade den först, hon har den ju nu =D
Vi gick en promenad med Henke idag då ägarna var i schtaanm, och jag tror bestämt vi får övertala pappa Timmy att vi behöver skaffa hund =)




Och det obligatoriska kvällsbadet såklart:




Så. Det var våran dag


Kommentarer
Postat av: Linn

Men usch, det låter allt annat än mysigt att få sån migrän. :/ Har du haft problem med det länge? Tur du har världens sötaste onge som kompensation för huvudvärken. ;)

2011-10-11 @ 21:37:08
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: Sandra

Huvva vad läskigt med din huvudvärk. Tur grannen var där och hjälpte dig! Hihi ja hon är söt Lunis, härligt att hon är sig själv på förskolan igen :D

2011-10-12 @ 11:29:09
URL: http://distriktrettiotva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0