Donator

Jag har gått och blivit donator på gamla dar, och då pratar jag inte om sperma (det vore ju nåt) utan tisse-mjölk-donator.
Här räcker det och blir över så mycket att man lätt kan tro att jag har flera ongar att föda upp så varför inte göra en god gärning samtidigt? Göra någons svåra början lite lättare?

Jag hoppas i alla fall att jag kan göra det, och efter att ha läst igenom "hygien-reglerna" utspridda på 2 st A4:n så börjar jag förstå lite grann hur otroligt viktigt det är att absolut inga ovälkomna bakterier kommer in i dom små, alldeles för tidiga födda magarna. Katastrof är bara förnamnet, men såklart kollar dom sånt innan någon matas. 


Jo, förresten. Vi blev i stort sett "utskickade" från Barn 4 idag... huhu. Dom tyckte det går så himla bra för oss, lillen växer, äter bra och går upp i vikt, så varför ska vi ockupera ett helt rum när det kan komma någon när som helst som är i mera behov av det?
Jag förstår såklart hur dom tänker och hon framförde det väldigt försiktigt och vänligt, men jag var så inställd på att åtminstone vara där någon/ra veckor till så jag blev lite.. paff? Lillen är ju så liiiiten, och jag tyckte det kändes bra att han skulle få växa till sej lite innan vi kom hem, men nu är vi altså hemma. Hemma på "riktigt"!
Vi ska ju såklart fortfarande på viktkontroller varannan dag, eller var tredje, i någon vecka innan vi blir urskrivna helt och hållet, men from nu sker allt från Moa och Timmys mansion. Eller ja, snart iaf. 

Och jag slipper vist inte allt eviga packande...suck... =)



Kommentarer
Postat av: denice

skönt ni får åka hem ändå! Så underbart de går bra för er! längtar tills vi kan komma ner=) kram!

2012-02-13 @ 22:18:29
Postat av: Jennifer

Härligt att ni fått komma hem! Men vart ska ni flytta?

Kram /Jennifer

2012-02-14 @ 11:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0