Huvvaligen

Jag sitter och lyssnar på Moa Lignells "When i held ya" och förundras över hur otroligt vackert hennes förnamn är, heeh. Nej, med hjälp av hennes underbara röst försöker jag förtränga synen av lillprinsens blod från näthinnan... usch. 

Idag skulle ett nytt bilirubin-test göras (dvs ett blodprov som säger om han behöver sola mera eller ej), och som tidigare gånger var han mycket snål om sitt blod och ville nog behålla allt för sej själv för han gav dom inte så mycket som en droppe från sin lilla hand!
Efter många försök (och misslyckanden) så bestämde dom sej för att sticka i huvudet istället. I HUVUDET! Dom övertygade mej dock före om att han inte skulle känna mera där, och att det dessutom var mera lättstucket. Sagt och gjort.
Dom fick i alla fall den mängd blod dom behövde och mera därtill då lilla Grim började tokskrika (förståligt), och det satte minsann fart på ådrorna. Jäklar vad det kom fort nu! Både på täcket han var inlindad i och på sköterskan. Det kan hända att jag överdrivet lite nu, men det tror jag inte. Han har tillochmed fått en liten bula där hon stack ♥

Lilla killen ogillar blixten skarpt =)

Kommentarer
Postat av: Mona

ja men va skönt :) ja kan förstå de men stå ut! snart är de över å ni få va hemma å mysa :D



så lite så :) hahahahahaha, härligt komplimang tbak du ;) hahaha! ja kan faktiskt förstå dej men då lilleman blivit större å ni fått komma hem å få vardag få du väll börja rida nån dag igen :) tack söta du, förutom att han ä lönnfet just nu ;) haha

2012-02-10 @ 14:13:57
URL: http://turossi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0