Operation

Åh, vad ledsen i ögat jag blir nu... idag hade lilla Grim tid på kirurgmottagningen då vi upptäckt att han ibland får en "utbuckning" vid ljumsken och ner över högra "kulan". Värst är det då han blir arg, och det visade sej altså vara ljumskbråck som ska opereras.
Opereras... ordet låter så olycksbådande på något vis. Något jag inte vill veta av, speciellt inte i samband med min lilla prins ♥
Allting har gått så oförskämt bra hittils trots att han är född 7 veckor för tidigt, och det är nästan att man bara väntat på att något skulle hända... nu är ju det här ett väldigt vanligt och lätt ingrepp, men en operation är ju alltid en operation. Hoppas han får tid fort så vi får detta överstökat...

♥ Våran lille kämpe ♥


Kommentarer
Postat av: ewe

Åh vilken fin liten kille <3 hoppas allt får alldeles utmärkt håller tummarna för er :)

2012-02-29 @ 20:21:59
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Mona

nä men :( håller alla tummar å tår för er!!

2012-02-29 @ 22:01:50
URL: http://gammquinn.blogg.se/
Postat av: Wictoria Grundberg

Vilken underbart söt gosse! Synd att jag aldrig hann komma och hälsa på er på b4! Tråkigt med bråckoperation, men då får ni komma till oss och jag ska ta så bra hand om er!!

2012-02-29 @ 23:41:46
Postat av: Cornelia

Vilken liten finis! :) Är ny här men förstår att han är en liten krigare, stark kille! :) Hoppas att operationen går jättebra, de vet ju vad de håller på med de som gör det så det ska nog inte vara några problem :) Lycka till. Och bra kämpat med städningen som jag läste om i inlägget över, tråkigt men nödvändigt - och sköööönt efteråt!

2012-03-02 @ 17:18:08
URL: http://alltidcornelia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0