Koppor på väg?



Såhär ser lillan ut på lilla kroppen just nu, huvvaligen. Magen, ryggen, lite på benen, armarna och kinderna också. Jag TROR att det är vattkoppor på G, men är inte riktigt säker... det vore inte helt omöjligt då hennes kusin Noel har blåsor nästan överallt, stackar´n, och dom har varit så kärvänliga att dom både pusssats och kramats =)
Feber har hon också förresten, tog tempen alldeles nyssens då hon såg så rosenröd ut på kinderna och vist hade hon lite feber. Inte mycket dock, bara 37,9, men det är ändå feber. Om vi har riktigt tur bryter det ut nu lagom till natten :D Om det är vattkoppor altså... hm...
Hjälp, någon? Ser detta ut som en vattkopp-start??


Såhär ser stackars Noel ut på ena handen. Huvva.

Kommentarer
Postat av: Anonym

oj vad svårt ... känns ju som det mest tänkbara då hon kramats med en prickikorv, men svårt. Så här beskrivs processen på nätet:



"Man brukar få röda utslag på överkroppen, som sedan sprider sig till ansiktet, armarna och benen. Efter någon dag utvecklas utslagen till vätskefyllda blåsor som ofta kliar. Blåsorna spricker efter hand och lämnar kvar små skorpor som så småningom ramlar bort."



Ser ju ut som om hon har utslag nu ... feber ingår ju också i det där ... svårt. jag är ju bara hoobyexpert det vill säga inte helt pålitlig :) Puss på er å ge Luna storkramen från oss.

2012-01-17 @ 16:03:57
Postat av: Anonym

alltså avsändaren ovan var från Molin`s

2012-01-17 @ 16:05:44
URL: http://[email protected]
Postat av: Ida

Jag skulle gissa att Lunis är en liten prickig tjej imorgon...d börjar me feber o utslagen ser ju olika ut på människor.hoppas ni får sova inatt,Tack för att ni va barnvakt idag! Ringer imorgon o hör,PussoKram

2012-01-17 @ 21:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0