Borta bra med hemma äro bäst

Förutom regndropparna som envisades att dyka nedåt i söndags (om än dom var få) som var helgen i Lycksele verkligen lyckad! Lördagen bjöd på strålande sol med massor och massor av bad. Lillprinsen satt och chillade under fjollparasollet dagen lång medans lilla damen hade så fullt upp med att hinna se allting att hon helt enkelt skippade lunchsiestan, vilket resulterade med att hon totaldäckade på väg till bilen och sov hela vägen till stugan. Här snackar vi powernap, bokstavligen. 


 



Söndagen brassade vi iväg mot Djurparken, och fastän det var spännande att titta på alla djuren så var nog "Lyckolandet" roligast. Hon, Elmer och Elis åkte några kasoseller heelt själv och innan vi begav oss hemmåt åkte även Timmy "larven" med henne, vilket inte var ett dugg populärt ska ni veta! "Luna INTE åka den!!", sa hon bestämt efteråt. Den gick nog lite väl fort för hennes smak. Klokt. 

Rida skulle hon absolut också göra, lilla damen.Fort på med hjälmen och upp på hästen, klappa lite och fort av igen, haha =) Nej, rida ville hon inte alls det, men hålla snöret (gimskaftet) är kul. Elmer visade däremot var skåpet skulle stå och åkte runt som han inte gjort annat =)




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0