Systrar i all ära

Haha altså mina systrar är fanimej bland dom roligaste människor jag vet! Humor kombinerat med lite pinsamhet blir ju sällan fel, och såna historier finns det gott om i våran familj kan ja lova =) 

Exempel nummero ett. Maya sitter i flygplanet på väg hem från Cypern när hon ser en manlig flygvärdinna gå förbi.
Maya: Excuse me. I would like a coke, fizzy water and some chips! 
Flygvärdinne-man: Mm, okay. 
Det dröjer inte länge förrän han kommer tillbaka, ger henne hennes beställning och säger "Varsågod!". Haha! Lika kul varje gång!

Exempel nummero två. Ida ska åka buss i stan, har inget busskort och måste betala kontant. Alla känner nog igen sej dom där gångerna hjärnan verkar vara på fikapaus, och denne gången kan hon för sitt liv inte komma på vad "Vuxen" heter, och när busschaffören frågar henne om hon är en ungdom säger hon bara: Näää, äldre...

Och för att ta dagens exempel. Jag är och handlar på Coop och bestämmer mej för att betala både med dom lösa pengarna jag hade med mej och med kort för att "bli kvitt" lösa pengar i börsen.
Jag: Går det bra om jag betalar med både sedalar och kort? (men herregu, tänker jag. Vad är det jag säger? Vem säger sedlar??? Bäst jag rättar till det!)
Jag: Kan jag betala med pengar. Också. 
Sådärja, mycket bättre... 

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilket gott skratt jag fick mig! ;) Jag får för mig att ni har ganska kul ihop & då är det ju lätt värt lite tankevurpor! ;D

2012-06-26 @ 09:58:10
URL: http://friiiiiiida.blogg.se
Postat av: Johanna

Hahahaaa!!!

2012-06-28 @ 20:42:20
URL: http://bastila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0