Om det regnar imorrn är det mitt fel

Åh underbara väder, vad jag är glad att se dej!

Om det inte vore så att pappan/sambon i huset behagade att stanna ett extra dygn i schtan (brännbollsyran) så skulle denna dagen få toppbetyg! På förmiddagen åkte jag, mamma och onga till Ida och Johhny där det bjöds på två sorters tårta och ena goa carameller, bland annat, och där stannade vi till efter lunch. Tanken var att lillan skulle ta sin lur där, men hon vägrade sova med bara en tutte och Noels dög absolut inte (ve och skam) så hon sov i bilen på väg hem istället. Säkert fem minuter. 

Gung gung



Väl hemma beslutade jag och en av grannarna att det var dax att vinka adjö till ogräset i växthuset. Fy tusan så varmt det var där inne och lång tid tog det också, men det var de la värt för viken skillnad det blev sen!
Då är det bara en "plätt" i andra växthuset också...



(Pjuh) Efter ogräsrensningen kastade jag i mej lite mat och begav mej sedan i sällskap med en annan granne iväg till stallet och hästarna. Ayla hade mage att prova tjura vid flera tillfället, men förutom det gick det bra. Det blev en ganska så lugn tur med mycket skritt och lite trav då Zara betede sej lite som en tickande bomb =)

Jag och Ayla



Hanna och Zara-bomben



Det var ingen stopp på mej idag, så när jag kom hem tog jag även itu med halva rabatten utanför huset också. Jag lovar att det inte bara fanns en spindel där! -hurrvens- och där kom rubriken in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0