Bil dekal?

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag köpt en dekal till våran bil för ett tag sedan. Eftersom Flip är en blandning mellan Border/Aussie så tog jag först fram en bild av Border collien:

 
 
Nej... det var ju inte värst likt... men Australian shepherd då:
 
Häpp, inte värst lik den heller... hm, vad konstigt =) 
 
 
Men där!! Där har vi den ju:
 
Mer lik är så går det inte att komma!!  Haha. 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hur går det med draget förresten? :)

Svar: hm, det går sådär... vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. nu cyklar jag efter honom ibland så han får dra lite och han verkar tycka det är skitkul =) jag funderar på att ha ett halsband på honom så ja kan cykla brevid åsså får han dra typ en lagom stor mattbit eller nåt efter sej också (korta bitar förståss)... har läst att någon gjorde det någonstans =)

hm. tips? =)
Moa Bergström

2013-04-12 @ 15:11:11
URL: http://frokenfraken.blogg.se
Postat av: Cecilia

Vi har valt att inte låta Solo dra när vi cyklar, just för att karln är ute och cykeltränar (träningsfjant du vet? :) och då vill han inte att hunden drar. Men jag tycker det lät som en bra ide att låta han dra nåt lättare efter sig.. Solo har ju ibland dragit Lova på madrassen i vinter, lite lagom tungt sådär, men mest kul! Har ju haft honom helt lös då, så han sprungit runt som han velat :)

Annars är nog mitt enda tips att försöka ha någon draghälp, sätt någon att cykla/skidra/sparka/springa framför ibland så han kommer igång och inser att det är ju skitkul :) Sen måste man väl träna utan draghjälp också, så dom inte lär sig att bara dra när nån är framför

2013-04-15 @ 13:47:00
URL: http://frokenfraken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0