Göra Hufvudstaden osäker

Ikväll, gott folk, kommer jag att sätta mej i en sån där flygmaskin för att åka ner till Hufvudstaden för att göra den något osäkrare i helgen. Tjohoo!! 

Jag har hört att det bor lite mer folk i Stockholm än här i Flurkis, så jag kan tänka mej att det kommer att bli en och annan krock när man får beslutsångest över vilken sida man ska mötas på på gatan. Rätt som det är kanske jag råkar slänge ut ett krokben för någon (eller mej själv), man vet liksom aldrig?

Imorgon vankas det i alla fall en heldag med Kicki på stan gissar jag (Lina jobbar), och på lördag blir det GRÖNA LUUUUUUND och jag ska åka alla alla alla karoseller - Förutom den där livsfarliga slänggungan. Svänga runt i en gunga 121 meter ovanför marken? Eh, nej tack. Men resten tack.



Annas då? Våran lilla prins inskolas i veckan och det går sååååååå bra! Jag har väntat tills han har börjat leka (vilket varut ungefär direkt) innan jag smidigt som ett kylskåp har avlägsnat mej, och hittils har det inte varit några tårar alls ♥ Idag är tanken att han ska sova där innan jag hämtar honom och jag känner ingen oro alls.
Vi har spenderat så mycket tid med dagis ute i lekparken innan så han känner redan alla fröknar, så vi har till och med kortat ner inskolningstiden till en vecka. Tror det kommer att gå super! Det enda negativa med det är att jag snart börjar jobba....uuuääk!

Blev klippt av min bästa storasyster igår och blev riktigt korthårig tycker jag. Skönt att kunna vakan upp med morgonfrilla och det liksom "ska" vara så. Bästa frillan hittils.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0