Mirakel schampoo

Idag var det träff nummero 2 på valp-och-unghundskursen jag och Flippeliflopp går på nu. 8 träffar för ynka 400:- så jag såg det som ett ypperligt tillfälle att få träna med andra hundar och förhoppningsvis få massor av tips på vägen =)

I alla fall så kom jag och kursledaren idag överens om att vi skulle göra om kursen till en "tävlingskurs" till mej och Flip istället eftersom vi ligger lite (eller ganska långt) före dom andra deltagarna gällande ja, typ allt haha, såå kort sagt ska vi träna moment med störning (tror till och med hon nämnde något om en låtsastävling som avslut). Kunde inte blivit bättre =) Idag tränade vi inkallning, linförighet, plats och passivitet och jag fick massor av bra tips som vi ska träna vidare på. Hädanefter blir det hårdträning!! 



Nåja, vidare till rubriken så svängde jag förbi Hööks på vägen hem och köpte ett hundschampoo eftersom jag har haft svårigheter att se färgskiftningarna i Flips päls ett tag (han har ju vita tecken... någonstans) och järnspikar så bra det var!! Det stod på plaskan att det var för långhåriga hundar och skulle underlätta utredning av tovor, och tro´t eller ej men det stämde faktikst. Han har numera inte en endaste liten tova =)

 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: j.

Men så söta dom är :D

2013-09-20 @ 10:04:13
URL: http://spetsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0