Empty

Jag har just varit och lämnat Flip hos Hanne nu som ska ha hand om honom nu när vi åker till Grekland, och det känns så konstigt.... tomt. Lilla Flippen.

Jag är inte orolig på något vis om hur det kommer att gå, Flip och Ilo går superbra ihop, det var just bara den där lämna-bort-grejen som blev jobbig i mammahjärtat. Hej seperationsångest!
Hanne lovade i alla fall att posta bilder på Facebook och skicka meddelanden varje dag om hur det går :) selen är medskickad också så han kommer få jobba lite också, men "riktiga" träningen kommer han att få vila ifrån. 

Det har just slagit mej förresten - vi åker imorgon. IMORGON!! Wihoo! Jag tror att jag har packat med allting vi behöver, annars blir det glömt. Huvudsaken barnen och passen är med i alla fulla fall. Med tanke på hur Luna tjatat och pratat om Rhodos dom senaste dagarna så blir dom nog relativt svåra att glömma hemma :)

Jag hittade en bild från förra sommaren i mobilen och inser att I want my piercing back!, så jag ska gulla med grann-Anette när vi kommer hem. Det är helt OK att ha en piercare och en bilmekaniker som granne. Just say'n




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0