Agility debuten äro gjord!

Så var dagen här! Jag och Flip gjort våran allra första start i agilityklass och hoppklass!

Våran dag började klockan 05.00 imorse då klockan ringde (uuiuuurk), och halv sex satt vi packade i bilen på väg mot Ö-vik. Halv 8 var vi på inmätning och efter många, många mätningar av inte en, utan 2 domare, så blev han tillslut en laglig Medium :) (pjuuh)

Kl 8 var banvandringen till agilityklassen och faktiskt så kändes inte 8 minuter så kort som jag trodde det skulle kännas? Kanske det berodde på att jag memorerade banan joggandes, haha :)  

det var i alla fall en "bra" bana och inte alltför krånglig, men med en ganska så krånglig slalomingång och nedslag så drog vi på oss 20 fel och hamnade på en 8:e plats. WIIIIHOOOO vi blev inte diskade!! Halva startfältet blev diskade så jag är supernöjd :)


Hopbanan var desto klurigare! Många byten och även där lite klurig slalomingång. Vi slutade i alla fall på 4:e plats med en vägran och tidsfel. 
Överlag är jag så himla jätte nöjd över min fina, fina, underbara hund. Han har skött sej superbra och jag är mer än taggad inför imorgon! Klockan kommer att ringa en kvart tidigare imorgon då jag ska köra in till stan för att sedan åka med Malin till Ö-vik. 
Morgondagen kommer även att bli lite längre pga att jag utöver agilityklasserna även har rallyn på eftermiddagen och jag hoppas verkligen på ett kvalificerat resultat så vi klassar upp till avancerad!! 


Förutom att tävla imorgon så ska jag åka och rösta. Det är väl ingen tillfällighet att hjärtat är rött och sitter på vänster sida, eller hur? :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0