Så mysig helg

Åh vilken härlig helg vi haft. I vanliga fall brukar jag känna att man inte hunnit med något, men faktikst inte denna gången =)

I fredags körde jag, Malin och Ann agility (vilket gick superbra!) och sedan gick vi hem till oss och tittade på filmerna från tidigare träningar. Vi hade förberett oss med alkoholhaltiga drycker för att kunna dränka sorger och så, men vi var ganska överens i slutet om att det ju faktikst inte ser så dåligt ut som det ibland känns. Kanske vi behöver sänka kraven på hundarna ibland? Och på oss själva? Allting kan ju inte gå felfritt jämt och vi har inte ens tränat i ett år =)

Det är nyttigt att se sej själv på film. Man ser ju precis vad man gör och man inser att när Vickan säger att vi ska springa så lyssnar vi inte :P. Vad frustrerad hon måste bli, hehe. Men man såg faktikst skillnad där från första och sista filmen!


Igår så kom Emil, Sandra, Elis och lilla Henning hit och skulle sova över. Vi käkade supergoda pajer till middag och efter att barnen somnat spelade vi DiXit och hade ölprovning. En öl smakade typ kräft-spad, men dom flesta var drickbara =)
 
Idag har vi hängt i lekparken här nedanför och käkat lunch-Pizza i solen. Det får OK-stämpeln i rumpan, helt klart!
Och ikväll blir det agility igen. Som sagt, helt OK helg =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0