Nytt år. Ny start.

2017 alltså... jag minns så väl natten mot 2000 då vi satt hemma hos mina kusiner och undrade om datorer och telefoner skulle krascha eller inte. Har det verkligen gått 17 år sedan dess? Vad har jag gjort med mitt liv? Vad har jag slösat tid på?
 
Jo, bland annat har jag fött fram vad som kan vara 2 av världens finaste barn och bara det är ju rätt stort. Jag har tävlat SM, något som jag inte trott att jag någonsin skulle få göra. Jag har vuxit som person, jag är säker på vem jag är.
Förrå året var väldigt jobbigt på många olika sätt och jag tror att jag gick igenom varenda känsla en människa kan ha. Från chock/ilska/sorg/förtvivlan till att plötsligt inte känna något alls till besvikelse.
Besvikelsen över att allt blev som det blev.
Besvikelsen över hur fort och "enkelt" han gick vidare
Besvikelsen över hur hans familj gläds åt att han nu hittat "rätt". Listan kan göras lång...
 
Men vet ni vad? Jag är glad också. Eller glad kanske är ett litet för starkt ord, mer... tillfreds kanske? Besvikelserna kan bli slash tillfreds nu såhär i efterhand, för fastän det kort sagt sög så känns det som att det var ganska oundvikligt. Vi var inte menade att leva resten av våra liv tillsammans fastän man kanske ville det där och då. I dagens samhälle finns det ju så många andra alternativ, tillexempel celibat. Eller varför inte lespisk. Jag har ju även hört om crazy cat ladies, så varför inte crazy dog lady? Som sagt, möjligheterna är oändliga. Det gäller bara att öppna ögonen och se dom.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskade syster ♡ du är så stark ♡ är så stolt över dig ♡ vi finns här för dig ♡ kram lillasyster

2017-01-06 @ 14:52:32
Postat av: Anonym

Älskade lillasyster ❤ Du är värd någon så mycket bättre! Det vet du! Vi finns alltid för dig och det kommer att bli så mycket bättre ❤

2017-01-07 @ 21:11:15
Postat av: Katta

DU är så mycket värd allt det fina livet har att erbjuda. Du är så jävla stark! Hoppas 2017 blir ett fantastiskt år för dig och barnen. Ni förtjänar det så mycket ❤️ KRAM!

Svar:
Moa Bergström

2017-01-08 @ 21:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0