Ta fram den kvinnliga sidan inom dej!Här tar Timmy sej ett kvällsbad med "hela köret"! Ansiktsmask, massor med skum och sånt där avslappningspulver=) (Men jag måste nästan erkänna att det var jag som kleta på masken. )
Vist ser det ut som att ha har det skönt.

Lilla Eiya fick stå under duschen ett tag hon med, nu luktar hon godare, kan jag lova!
___________________________________

Usch, vad nervös jag fick tvär bli där ett tag. Timmy kom ut ut duschen och sa att dörren var öppan, och Maoui var borta!!
Först lockar vi på henne i lägenheten med hon kommer inte. Då rusar jag ut i trapphuset och ropar på henne...
Och jag få faktiskt svar=) en hög gäll mjauning! (som hon verkligen inte brukar använda)  Ropar igen, hon svarar. Så kommer en tjej nerför trappan och säger att hon sitter där längst upp och kikar.
Jag springer upp och söt-Maoui börjar tok-jama och springer mot mej när jag kommer och vill (tro det eller ej) att jag ska ta upp henne! Tok-katt! Du får inte springa bort.

Nu är det min tur att duscha!

HOLA

Träningsvärk..? Oh-ja

Idag är hela jag som en enda stor tränings-värt-klump!
Jag tror aldrig jag haft så mycket träningsvärt i hela mitt liv, (inte ens efter 1,5 timmars dressyspass) Jag har ont överallt! Jag lovar, verkligen överallt!
Alla muskler ömmar och värker av minsta lilla ansträngning (ta på sej kläderna i morse var rena pesten), muskler jag inte ens viste fanns ömmar. Jag kan inte vinkla ut armen rakt ut, och jag är fortfarande öm i fingrarna...

Behöver jag nämna att jag var på IKSUS klättervägg igår..?
Det var nog en av dom roligaste saker jag gjort på länge, men ack, vad det tog på=) Vi var på den sneda väggen och första gången tog jag mej nästan ända upp *stolt*
Men efter några gånger hade jag väldigt svårt att förflytta mej uppåt... eller någonstans över huvud taget faktiskt...
Jag orkade bara inte mer! Så svinigt kul det var!
Men jag förstår mej inte på Jocke. Han klättrade upp och ner som värsta Spindelmannen, och hoppade mellan grepp gjorde han också. Galenskaper!
Jag ska försöka få Timmy att gå "Rep-kursen" me ja, så vi kan börja klättra med rep högre upp! =)
Jag hade tänkt fara å simma idag, men jag tror inte att det är en så vidare bra idé med tanke på att jag inte kan röra mej normalt. Jag skulle sjunka som en sten.
Nääe, imorrn.

Lördagens Klämm och känn party var riktigt trevligt. Jag lämnar det där.
Sen tog vi bussen hem till jag och pojkarna. Några stannade kvar, några gick ut och några for direkt hem. Men trevligt var det. Jag har blivit hemskt dålig på att ta kort, men de blidde några i alla fall.

Annasara


Jag


Kiki


Snygga va!? (Dom bjuder jag på)
Nu ska jag ta å städa bort lite.. å försöka bestämma me för vad dagens rätt blir.

HOLA

Idol 2008

Nu kan jag inte sita här och skriva att jag är helt insatt i Idol i år, eller ens att jag sett mer än fyra avsnitt. Men så här mycket kan jag häva ur mej (!) att det var helt fel att Anna åkte ur ikväll! Absurt! Johan borde absolut ha åkt ut! Den lill pajken kan ju inte ta en ton rätt! (sista låten låt dock okej, i ikvällns program) Det måste ha varit på grund av alla små-brudar som ringer och tokröstar för föräldrarnas räkning där hemma..eller så har han en väldans stor släkt, eller så har Sverige blivit hel-knasigt! Nåt fel är det... Det skulle inte förvåna mej om han går och vinner Idol i år. Inte för att det gör något med tanke på att dom som vunnit Idol hittils har det gått mycket sämre för än dom som kommit efter.
Men en sak är jag näsan helt säker på.. den där Anna har man inte hört sista ordet från!
You go girl!


Näe, nog om detta!
Jag fick ett meddelande av Lina nyss... den lilla jäveln drar sej ur simmningen imorgon. Det var som....=) Men jag funderar på att fara i alla fall... få se hur jag känner mej imorgon, jag kan ju fort ändra mej.
Imorgon blir det sex-för-fest med brudarna! Jag tror det kommer att bli väldigt intressant, men tanke på att det är första gången jag är på en sån.

Min kusin spelade in en julskiva när han fyllde år som jag lyssnade på för första gången idag hos Ida. "En Jul med Jon" och han lät för himla bra måste jag säga! haha! Klockrent!

Pojkarna sitter i rummet brevid och spelar Talisman. Det är riktigt roande att lyssna på dom. Att man kan vara så insatt i ett och samma spel så länge som det tar, det kommer för mej att bli ett mysterium... teleportera sej dit, teleportera sej dit, drakar, troll och demoner. Näe, jag fattar NADA! Kan vara därför jag inte tycker det är så roande, kanske.

Jag Känner mej riktigt Pigg så här på kvällskvisten, men tanke på vad klockan är! Jag tror absolut att det beror på min Siesta jag tog efter jobbet idag. Mycket behövande, kan jag lova, efter en tung arbetsvecka=)"Mode är för som som inte har någon egen stil"


Undra om...

..ja skull ha hälsa på syrran. Hon ä Johnny va å kolla på en lägenhet igår, ja vill veta hur det gick!

  vist ä vi fina.. Mmmm Ida och jag...lika som bär.


Nu är det helg på riktigt!

...och det känns så skönt, så skönt. Jag ska inte göra ett dugg ikväll. Mja, möjligen då se en film å äta godis, alternativt chips.
När jag kom hem låg Eiya och Maoui och kurade i sängen, som vanligt. Dom katterna får mycket gjort på dagarna dom. =) Inte konstigt med tanke på att dom lever rövare hel nätte´n. Jag berättade igår för Timmy så duktig Eiya hade blivit, som slutat bita på fötterna när man ska sova. Och vad gör hon inte när jag kryper ner i sängen, om inte attackerar mina fötter som besatt! Hon måste ha hört vad vi pratat om....


Det spelar ingen roll hur katter än ligger, ett ben kan spreta rakt ut, eller halva kroppen hänga utanför soffan, det ser alltid ut som om dom ligger hur bekvämt som hellst! Lite lustigt.
(Nu var bilden ovan ingen exemplarisk bild dock, ska försöka fånga en sådan)

Huuhu jag börjar redan ångra att jag lovade Lina och Kiki att simma i morgon... som sagt sa vi att vi skulle träffas kl 8!
Hur skönt skulle det inte vara att få sovmorron imorrn? Men å andra sidan.. hur duktig kommer man inte att känna sej eftert? Det är nästan värt det=)

Det börjar vara ett tag sen jag ritade något nu faktikst. Jag har som inte riktigt hunnit med det nu, lagt på hyllan ett litet tag. Det finns vissa som tar en promenad, eller joggingtur, när dom vill rensa hjärnan -Jag tar fram ritblocket.
Promenader har motsatt verkan på jag, många fler tankar som snurrar runt.Jag fick ett meddelande av mamma idag. hon undrade om det var någon tidning jag ville prenemenera på i julklapp=) Undra om jag ska chocka hon å säga Playboy eller nåt lik...


Mmmmm...Mat

HOLA!
Nu sitter vi hemma hos jag, för en gångs skull, har just käkat Cheerios(?) å mackor. Det blev min lunch idag. Ja få äta nåt ordentligt när jag slutat, eller nåt.
Nu to vi lunch lite för tidigt, Rachel Ray har inte börjat än =P så vi kollar på Xena istället... det är inte så bra.

Jag var hur trött som hellst igår. Jag, timmy, josef och Robin började kolla på en animefilm (som jag tror är riktigt bra) men jag somnade efter kanske en halvtimme.
Jag kan inte kolla på film längre. Det går bara inte, jag bara somnar! Det spelar ingen roll om det är en film jag verkligen vill se eller ej, mina ögon vill inte. Men jag kan skylla på att dom börja se alla filmer så jävla sent! Suck

Näe, nu ska vi dra iväg å börja jobba igen. Hoppas resten av dagen går foooort!
Skönt att det är fredag!

HOLA!


Duktiga Moa

Nu har jag just kommit från IKSU. Det var hur skönt som hellst å simma! Vi simmade sammanlagt intensivt i 25 minuter, vilket jag tycker är ganska bra.
Vi besämde oss för att fara och simma på lördag med. Klockan åtta på morgonen! Hur duktigt är inte vi?!
Efterår skjuttsade jag hem dom, men först for vi förbi på ICA, där jag köpte snus (of course), mjölk (köp 5 mjölk-få två glas, men dom var slut), äpplen och Bonaqua. Än en gång. Hur duktig är inte jag? Jag motstog dom stora frestelsen vid godishyllan och köpte iställen äpplen *stolt*
På vägen hem till Lina och Kiki skrattade vi åt min bil, det är ett under att det går frammåt, och lyssnade på Bob Dylan. Det var då den brillianta idén slog oss!
Vi ska åka på Road Trip!
Vi ska åka på Road Trip med min Pärla, och lyssna på Bob Dylan=) Hur bra låter inte det?
Det tycker jag Absolut att vi ska genomföra! Hmmm undra hur långt vi ta oss.... kanske till Baggböle.=)

Inte nog med att vi redan har fullt i lägenheten, nu har två av Timmys kompisar också kommit hit å ska hälsa på. Näe, det är alltid trevligt med lite sällskap=) Förresten ska dom ine sova här, utan i Timmys lägenhet på Haga. Ja skull tyclka lite synd om dom om dom skull måsta trängas på soffan=) Men ja vet inte vilket som är värst..trängas på soffan-eller sova i Timmys lägenhet hahaa!

Usch, så obehagligt med den där killen som blev mördad på Grubbe. Det var ju hur nära Sandra som hells, dessutom! Nu måste man låsa dörren extra noga!
jag funderar starkt på att fråga min hyresvärd om han kan sätta in ett sånt där tjuv-kikar-hål i min dörr. Jag hatar när det ringer på dörren på kvällen, så nu har jag avlagt en ny regel tills mitt hål kommer. Och det är följande:
Säg nåt genom brev-inkastet så kasnke ni blir insläppta=)

Later

Báda bada bada

Nu snart ska jag dra mej iväg mot IKSU, jag ska bara hop´pa i duschen först...
Ja, joo, låter kasnke lite konstigt att duscha före man tränar, men jag är en konstig människa...=)
Jag kan också informera att jag kommer duscha både före och efter simmningen på IKSU också.
Intresse-smurfen jublar!

Nedrans skiiiit!

Jag känner ett obehagligt pirri-pirr i läppen... neeeej!
Joo, självklart. 2 dagar innan utekväll ska jag självklart känna av ett munsår! Är det någon som någonsin fått ett munsår på en måndag? Neej, tänkte väl det. Det är som om dom jävlarna verkligen vill jävlas och bröjar hacka med sina små verktyg just innan man ska få helg...
Men, jag har vait och köpt Compeed. Hoppas att det verkar, fort! Innan det börjas synas.
När jag lix är inne på ämnet så kan jag ta och berätta att det inte är som reklamen (som det oftast inte är) klister-lappen, den syns! Inte alls så osynligt som dom vill få det att verka.


(google-bild)Tips! smörj inte på tandkräm! Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det, har väl hört någonstans att det ska funka. Men jag vaknade morgonen efter med dubbelt så fet läpp! Huvva! Jag såg inte riktigt klok ut.


Rörmockare???

 Phu.. jag har just kommit hem från arbetet. Känns skönt att det är torsdag.
Idag var vi och städade ur en lägenhet, åsså skull vi typ rengöra "vattenlåset" (eller vad det nu heter) under handfatet i toan (usch)
Det skuille Emma göra, jag skul ta golven. Men hon viste inte hur man skullle skruva lös den, så jag skulle hjälpa henne (heh som om ja vet nå mer)
"Hmmm...om man skruva här... eller här. Här kanske...? "
 Ja fick i alla fall lös det, men usch(!) jag märkte att jag fått äckel på fingrarna. Å vad gör jag? Jo, jag ställer mej och spolar i handfatet där jag just skruvat lös vattenröret. Å vad händer då? jo, det ska jag ta och berätta! Allt vatten rinner ut på golvet.
Åhhh guldfisk-minne!


Idag har jag bestämmt date med Lina och Kiki, vi ska fara på IKSU och träna!
Simma för att vara exakt, men det låter bättre om man säger träna.

Jag blir nog en fin guldfisk en vacker dag..


På Lunch

Nu sitter jag hemma hos Emma och tjuv-lånar hennes dator en stund. Vi tod tidig lunch idag för både jag och hon höll på SVÄLTA ihjäl!
Usch, det är lika kallt idag (om inte kallare) och jag tror att det finns en chans att jag kan måsta amputera mina händer innan dagen är slut, och det vore ju lite onödigt. Ja menar, det är ju bra att ha händerna till hands *hohoo*

Idag blidde det kycklingmacka til lunch, jag tror både jag och Timmy glömde bort attt göra mat-lådor igår, resterna står nog fortfarande på spisen, kan tänkas.. 
Näe, nu jag ta och äta upp min lunch och kolla på Oprah

Later

What a beautiful day

Not! Usch, vad det har varit kallt idag. Jag har gått och småfrusit hela dagen. Brrrr... Fleecejackan jag fått i jobbet hjälp int så mycket, faktiskt..
Det har varit en lååång dag, hektikst. Jag hade tänkt fara å gyma med Lina å Kiki ikväll, men vi skulle ta det imorrn istället. Skönt, enligt mitt tycke.

Mitt paket kom idag! Wiiiie! Så nu har jag slagit in ett paket till Timmy, Ida och Jon.
Timmy försökte förgäves komma på vad det var genom mitt klytiga rimm, men förgäves=) hehee han kom aldrig att komma på det *proud*
Rimmet till Ida blidde också klart idag. Huhuujaja vad jag har knepat och knåpat ihop.
Jag såg heller världens sötaste skor idag på Din Sko. Svarta, nätta med knyt-rosett "dänna baki". Jag tog mitt förnugt till fånga och beslöt at jag skulle tänka på saken innan jag köpte dom (dom skulle passa perfekt till min nya klänning), och nu har jag tänkt klart. Jag "tro" ja ska köpa dom.

jag har försökt lägga ut en bild på dom men datorn ville se inte... den bara bråkar. (Ctrl+Alt+Del, Ctrl+Alt+Del)
Mén jag köpte men en ny tröja idag på Gina i alla fall. Det stod itne lika mycket "Moa" som det gjorde på den adnra tröjan, men nu känn ja int lika mycke att jag måst köpa den som jag ´gjorde förrut. Vilket är bra...

När jag gick på H&M såg jag vad exakt jag skulle köpa till Mli om jag var Krister =) Det är ju lite attans att mann hittar saker andra ska köpa åt sina "respektive", medans min fantasi gentemot Timmys julklapp fortfarande vibrerar på minus noll komma noll (fiskmås)

Pratade förresten med min käraste kuse Vanessa idag. Vi hade tydligen väldans mycket att prata om eftersom vi pratade i 53 min och 26 sek, för att vara exakt. Det är mitt längsta rekord på jätte länge! Jag är nöjd med mina samtal om dom varar i mer än 2 minuter.
Jag läste Linas blogg idag igen, jag fnissar alltid högt för mej själv då jag läser hennes blogg. Hon är så roligt klantig ibland =)

Näe, nu ska jag göra något vettigt. Kolla på TV kanske

Städa städa varje tisda..

Nu har jag diskat, torkat, dammsugat och skurat. Och jag ska dessutom snart börja laga mat. Vilket bra hemmafru jag är. Nåja, jag har väl mina stunder jag med... (efter typ tre Red Bull)

Jag och Lina hade tänkt fara Å simma idag, men det blidde inte pga mina kvinnliga problem. Det får bli en annan gång. Men vi prata om att fara å träna imorrn i alla fall. Jag ska skaffa ett Silvet kort imorrn =) *stolt*'


later

Oh lallala

HOLA!

Då var helgen över och man är åter tillbaka till vardagens kneg. Tur för jag att jag inte tycker att måndagar är så jätte jobbiga..
Helgen har varit jätte trevlig. Ida och Johnny bjöd på Jätte God mat, och toast till förrätt, och jag och Timmy bjöd på MarängSwish (stavning?) till efterrätt.


Men vist saknas det något...? Joo, bananer! Det märkte vi också, dock för sent för att orka göra något åt det.
Och självfallet drack vi "Fin-Glögg" till efterrätten. Tacka vet jag juletid då man börjar dricka glögg igen, det känns så fel det ljusa halvåret. Men mumma va gött det är!

Efter maten blev det speldax, men bla Singstar, Med andra ord och Buzz. Jag måste säga att jag och Ida äger i Singstar. Vi vinner jämt! Och när vi inte vinner, kommer vi tvåa...och det säger ju inte lite. =)


Ida, Timmy och Johnny


Timmy apar sej


Sen blev det promenad in till stan och utgång på Cover (påminnelse till mej själv: Ta aldrig dom skorna igen om det är halkigt ute!) och det var mycket folk och trevligt som vanligt´. Vi dansade och skrattade. Sjöng och pratade. En helt lyckad kväll vill säga. Det är tur att man har nära hem då det börjar bli kyligt på kvällarna.
När vi kom hem somnade Timmy på soffan, men jag väckte han igen med att hälla en kastrull med vatten på honom *hoho* Då vaknade han minsann till=)
Var får jag allt ifrån? Glöggen!

Idag har jag och ida kört runt på lite affärer och kikat. BOOM har ungefär en miljon saker jag skulle vilja ha, huhu, jag längtar tills jag vinner mina miljoner. Åsså var vi en sväng på D&D. Dom har helt underbara kläder! Jag såg en tröja där det verkligen stod "MOAS" på! Helt Underbar! Jag ville verkligen ha den, men jag kände inte för att lägga 1000 kronor på en tröja, inte ens en Tiger tröja... suck. Fast jag skulle vilja....
Näe, det blidde en klänning istället.


TV nästa....

HOLA!

helvette...

så fel det kan bli.....

oohhh yeah!

YES! jag fick min sovmorron i alla fall =) klockna är ju fan halv 11 och jag har just klivit ur sängen *stolt* (vaknade dock halv tio)

Inatt vi typ ett kasnke(?) kom vi (Jag, Timmy, Jocke) på den brillianta idén att vi skulle kolla på en film. "Imse vimse spindel" blidde det. Jag har inte vågat se den än... bara namnet får det att krypa på kroppen.... hurrvens!
Men jag somnade då efter kasnke max 30 minuter in på filmen, och vaknade igen vi halv tre tror jag, och då låg då pojkarna också och sov. Jag och Timmy masade oss i säng medans Jocke sussade vidare. Undra när han for för han va väck när vi klev upp.
Nu ska jag ta mej en dusch


PlingPling

Nähää

Spelet SÖG! Så jävla dö-trist. om man int ä typ tre år kasnke...suck. Jag vet att Timmy hade rätt, men jag vägrar ge mej!
Usch, trött är jag å. Jobbet tar kol på mej=) imorgon ska jag sova riktigt länge (hör du det, dum huve) och inte vakna typ sju som alla andra lördagar *morr*
Min bakrundsmusik är följande:  Timmy och Jocke som spelar gitarr, Maoui som låter som att hon är i målbrottet, men jag tror det ska föreställa mågon slags jamning(?) och Eiya som ligger och "hyperventeler-kurrar" på mitt knä... tjaa, inte så tokigt.

Kan knappt vänta tills jag får sitta på hästryggen igen, det var nästan ett år sen sist. Det mina vänner, är frihet!


Jag ska aldrig mer utsätta mina små ben för ett sånt lidande mer... tacka vet jag rakhyvlar.
Men vem har sagt att man inte får odla vinterpäls på vintern..?

So long

Jooo en sak till...

Ja kom på att jag bara måste berätta att jag vaxade benen på Timmy med *mohahhaha* det blev vackert.
Ett stort (tomt) T blev det. (T-som i Timmy=P)

Ching!

Jassåduu

Hola!

Timmy hade tydligen tagit sej friheten att skriva ett inlägg i min blogg såg jag..=) Men det gör itne så mycket.
Idag har jag gjort massa roliga grejer. Bla jobbat sista dagen för veckan *wiie*, åkt till SURF (Södra Umeå Ryttarförening), handlat, går på stan och shoppat lite (löndag), lagat mat, sett vänner, ätit mat, vaxat benen (aaaj!) och nu ská jag spela det nya spelet jag köpte på stan idag=) (PC)

Vad jag gjorde på SURF, var saken den, att jag har tänkt börja rida! Så jag for dit och kollade lite grann, har aldrig varit där. Det var ett mysigt och hem-trevligt stall, trevliga lokaler. + att jag troor att jag såg en häst som stått på MRK förrut. O´boy heter han. Det måste ha varit han (!) och jag trooor att stamtavlan stämde också. Japp, det måste varit han.
I alla fall så måste man ställa sej i , så vem vet när jag får börja rida..? Huuhu jag vile ju börja nuuu.... Jaja, Den som väntar på något gott....

På stan idag köpte jag lite paket papper, underkläder, vax, schampoo, mascara, duschsvamp, och spelet då. En godkänd runda.

Haha! Timmy har lärt Eiya apport (!) så nu sitter han på golvet med leksaken, Eiya sätter sej ner-han kastar, hon efter den. Sen kommer hon tillbaka och släpper den brevid Timmy så han ska kasta igen. En söt syn, kan ja lova.
___
Nu har vi bestämt vad vi ska göra för efterrätt tills imorgon... Mmmmmm Göttegött!

Spel spel spel

HOLA!

På tal om Dragonfirehunter BABY fuck!

HEJSAN! Nu jävlar ska jag julpynta för första gången detta år, ååååH vad jag gillar att julpynta, fast jag ska inte använda mig av några som hellst andra redskap än dem tillbehör jag har här brevid mig!
Det är följande
# Två gröna gryt-lappar som är gjorda av silikon hör och häpna så har dom även formen av ett halvt krokodilhuvud, THATS TO FUCKING WIERD#%&!!"#.
#Två underklädsbyxor... typ troser, trosor, småbyxor eller va fan dom heter.
#Ett inplastat datorspel som lyser i mörker om man lyser på den först, SÅ HIMLA BALLT, fast det gör det inte alls, skojjsilojjasde bara lite, men iaf, det är ett häst spel gjort av något företag för någon person som ska kunna rida hästar utan att behöva känna den outhärdiga lukten av stall, FIFFIGT!


IKSU(googlebild)


HOLA!

Puh
! Jag har just kommit från IKSU, ha varit där och simmat ett tag med Sandra och Emil. Jepp! Det är sant. Jag har Tränat! Och det var ett tag sen kan jag lova... om man inte räknar med motionen man får på jobbet vill säga.
Jag har ju lovat Johnny att följa honom på IKSU ända sen jag flyttade hit, coh nu har jag äntligen gjort det! (Det gills fast han inte var med.)
Nu har jag blivit helt sporrad att börja träna igen! Det är ju sååå skönt att simma! och ett hel-kropps-arbete, dessutom. Kan det bli smidigare? (Nej, men jag borde)
Jag kollade lite på priser när ja likkas va där idag, och med det lägsta kortet "SILVERKORTET" =) får man med både simning, klättring och gym (+ massa mer) Suveränt! Det är ju typ bara det jag vill göra. och Det var inte så farligt dyrt heller. Det ska jag nog önska av Farfar och Farmor i tidig julklapp=P
Och nu ska jag lova mej själv att det inte ska bli som det brukar bli, att från början jag får koret är jag och tränar i stort sett varje dag, för att sedan smidigt och stilfullt trappa ner till någon gång i månaden.  Nej, jag ska ha bestämda dagar i veckan jag ska fara dit, och det blir nog lättare att komma sej dit nu när jag har både Sandra, Emil och Johnny som kan följa mej.
Då kanske jag får något gjort på dagarna + kanske lite bättre kondition

Jag vet att jag hade något kul jag hade tänkt skriva om igår, men jag kan då inte komma på vad det var så det kasnke inte var så roligt..? men min plan gick i alla fall i kras när jag kände att jag var på god väg att få migrän. Skimmer framför ögonen, huvudvärk coh illamående - japp, det var min eftermmiddag det. Inte ett dugg trevligt. Då kände jag mej verkligen ynklig. Marsh isäng blev det.
Jag gick och la mej typ vi sju tror jag, sov till halv tolv, vaknde upp en sväng, och somnade om-och vaknade i morse på bestämd tid och mådde betydligt bättre. Puh.
______________________________________

Jag och Timmy har fortfarande inte kommit på någon god efterrätt att bjuda Ida och Johnny på på Lördag.. något förslag?

Nu ska jag dricka ett ton vatten coh tvinga Timmy sluta spela data


HOLA!

dammit

nu när ja höll på laga mat skar ja me på osthyveln! osten va så jäval seg att ja to i som bara den, å min fet-tumme komm i vägen för hyvelns framfart....ajAJ!

Finally

Nu har jag igång min telefon igen. Halleluja!

Ingen kul rutin...

Jag klippte just mina små smöta rara katters klor. Dom skötte sej riktigt riktigt bra, till och med Maoui låg (nästan) helt stilla fast jag gjorde det själv=) *stolt*

Sitter och zappar mellan Cityakuten och CSI men det är inte lätt att koncentrera sej på tv:n när jag har ett litet monster som sitter fast i snörerna på min munkjacka.  Inte för att jag direkt är insatt i något av dom programmen.
Åh, nu såg jag att det var 2 1/2 män på sexan...
Ching!

Måndag åter igen..

Nu har jag just slagit in min julklapp och skrivit Jul-rim till Vanessa! (check!) , då var det en till julklapp mindre på min lista....  Det känns faktiskt ganska bra, jag vet vad jag ska ge dom flesta, så det ordnar sej nog=) Däremot kan jag inte komma på nånting bra att ge Timmy (nåt förslag?)
Varför ska det vara så svårt att ge killar presenter? Varför kan han bara inte säga vad han vill ha?! Näe, det vägrar han bara för att jag inte vill säga vad han ska ge ja .=) De ä samma sak med brorsan, det är nästan omöjligt att komma på nåt som han kan villas ha. Undra om killar känn likadant mot tjejer?  Det gör dom nog... annars vore det ju förbaskat örättvist.

Helgen var mycket trevlig. Vi for på förfest hos Nina, (jag som trodde jag bodde centralt) sen gick vi på Pipes, sen följde jag syrran och Johhny på Cover Club där jag var resten av kvällen. Mycket folk som vanligt, och trevligt. (Lina, Timmy hade inte inflyttningsfest-jag ljög, för att ni skulle komma =P meen de kasnke du redan listat ut) Träffade massa Malå-bor på där, förresten. Det är ju alltid trevligt, det känns som det var en evighet sen. och det är ju sant...
Söndagen spenderades i sängen framför datorn den mesta tiden. Förutom då jag och Timmy gick och köpte Coca, Pizza och två nya filmer -Evan den allsmäktige och Vem satte dit Roger Rabbit. Jag har inte sett någon  av dom förrut (dålit, Moa) och dom var riktigt bra. Evan den allsmäktige var ju absolut inte lika bra som Bruce den allsmäktige, men den var absolut sevärd.

Jag var nyss och pantade 2 sopsäckar med pant-flasker (cola dominerade) och när jag skulle bege mej hemmåt igen hade Timmys mongo-bil inte tänkt starta! Den bara "hostade" och small. Ja, den small faktikst. Jag trodde jag skulle skrämma livet ur en tjej som gick bakom bilen då jag provade starta den igen. Dumma dum-dum bil! Men den verkade komma på bättre tankar efter ett tag, för jag har ju tagit mej hit i alla fall. Jag passade på att köra till Hage och byta bil till Pärlan istället. Det är en bil man kna lita på.

Lördag kväll

Nu sitter vi här igen och åter igenn väntar vi på Jocke. Timmy ligger och spelar på gitarren och jag har just jgort mej klar för avfärd. Det blir Nina ikväll ovh sen ut någon stans.
Det var tänkt att också Annasara skulle med ikväll meen hon kom fram till att hon inte har så mycket pengar, så hon stannar hemma ikväll, dock kommer hon och hälsar på imorgon. Ska bli riktigt kul att träffa hon, det var ett tag sen sist. Nästan ett år faktikst.
Ett år! Det är ju hur länge som helst, ändå går det så himmla fort! -Poff- snart ä'r mna trettio!

Vi köpte en ny "cider" på Bolaget ikväll. Den hette Sabai- tillvärkad på den förbjudna frukten, sägs det. (ooooh)
Den var farligt god i alla fall. Den kan jag varmt rekomendera till den som känns ha råd med 20-kronors cider.

Lägger nog ut bilder och vidare information om kvällens bravader imorgon, nu ska jag vara lite social.Peace

??

Är du man eller kvinna??

Kolla nedtill...

Inte här...


Hehe jag såg ett "test" kan man kala det ,om man så vill,  på Mlis blogg och blev nedrans sugen på att sno det. Så jag gjorde det.

Min kvinnliga sida:
[  ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[  ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 16 poäng


Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[  ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av Slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 16 poäng.

Jag är neutral

Haha! Asså VAD!

youtube-klippJag finner inga ord...

Helg

Ja, då var det fredag igen. Jag har just lämnat tillbaka jobb bilen för helgen. Veckan har gått himlarns fort, men det känns ju alltid lika härligt när fredagens arbete är avklarat (förutom dom som jobbar helg, förståss)

Igår ringde Lina när hon stod här utanför och väntade på bussen och berättade att bussen bara åkt förbi henne, ochjag skulle kolla när nästa buss gick. Men det roliga var att den bussen gjort samma sak, bländat henne med helljuset tre gånger, vinkat glatt och svängt förbi henne.
Det kanske inte var så kul då, men nu dagen efter så tycker jag att man får skratta lite åt det. Haha, jag kan se hennes ansiktsuttryck framför mej där hon står och huttrar.=) Åter igen- Skadeglädje

Timmy fick ett meddelande av syrran att vi inte skulle planera något för lördag, för då skulle dom bjuda vi på middag, eller tvärt om=) (Middag bjuda dom? )
Vi har tydligen inget annat val än att måsta åka dit och käka middag tillsammans med dom då..=)
Det var länge sen vi gjorde något nu, så jag tror absolut det kommer bli skojj!
Vi har faktikst funderat på om vi ska bjuda dom på mat istället, men det blir fortfarande hemma hos dom, för dom har större kök med bord och stolar och grejs (det är noga), det blir lite trångt om vi ska presse ihop oss runt mitt barbord!

Undra vad man skulle ha gjort för mat. Mli har du något gött tips?
(mm fil och flingor)

När Timmy slutar tror jag att jag ska tvinga med han och handla lite mat, för annars vet jag då inte vad vi ska äta ikväll.. Lina blev helt chockad när hon ringde igår vi typ sju och jag sa att vi just skulle äta middag-hon tyckte att det var sent, Men jag tycker att det är ganska normalt?

Puss på du, Babe


Nedrans...

också.... vi förlorade! Först ledde vi stoort med typ 6 "brickor" som sa det bara -Swisch- så tog dom över. Men det var en bra match, vi var ganska jämna mest hela tiden tycker jag.
Emil och Sandra komme förbi nyss, men emil stenvägrade att spela med oss, han påstår att han är så dålig förlorare. Men det är ju inte sant... För han är både dålig förlorare och dålig vinnare -heh-

Joo, förresten! Det gick att limma bankkortet med superlim! Man får bara inte bryta i det så mycket som normalt, bara.
Superlim är världens bästa uppfinning!

Känns riktigt skönt att det är fredag imorgon, jag behöver få sova uut! Det känns som om jag är trött mest hela tiden. Kan någon förklara varför??

Spelkväll

Nu sitter jag, Timmy och Lina och väntar på att Jocke ska sluta jobba och komma och spela "Med andra ord" med oss.
Vi sitter här alldeles desperate med spel-planen mitt framför oss, allt är ordnat och fixat, bara Jocke som fattas.
Lina måste dras med mej i sitt lag, för Timmy ville vara med Jocke =) Nu komme han,  Dom kommer att få SPÖ!!


"Titta ett sånt fluff"

Later

Frittjoff II

Sådärjaa, nu har jag varit och shoppat en ny mobil. Timmy tipsade mej om att Classes hade jätte-billiga mobiler för typ 300:- nu. Billigt är bra, lämpligt nu före jul..  Så, jag promenerade ut i den bittra kylan mot Clas ohlssons, (ja, okej jag körde till parketten i stan) och började min sökning.
Dom hade inte nå många telefoner där inte! MEN, nöden har ingen lag! En mobil måste jag ha och där med basta! Jag orkade inte gå ända ner till Expert i bara fleecetröja, så det blev en gammal hederlig NOKIA.
En Nokia 2760 för att vara exakt!


Att jag inte har tänkt på det tidigare!?
Vilken telefon har sändning i stort sett överallt? Svar: Nokia
Vilken telefon håller bäst? Svar: Nokia
Vilken telefon har man haft längst i längden? Svar: Nokia
Vilken telefon krånglar inte hela jävla tiden? Svar: Nokia

När jag tänker Nokia så tänker jag på min kära gamla 3310 =) Den var det minsann aldrig något fel på. Den överlevde både ett och annat, bla ett dopp med hästarna, lämnad helt övergiven i snön i typ -15 grader över en natt, ett tramp av min ex ponny Maya, kast mot väggar och ett tio-tal tappnngar i stengolv/asfalt.=)

Vem behöver MMS, kamera/video, färgdisplay, MP3-spelare, radio, usb, blåtand, WAP, EDGE och JAVA?
Dessa Nymodernigheter.. =)


Jag ska då aldrig ha Samsung igen, den saken är helt klar! Jag har haft 3 eller 4 stycken tror jag, och alla har det varit krångel med. Sändningen kommer på en klar 1:a plats.

Nu hoppas jag att den här lilla Frittjoff II kommer att sköta sej galant!
Men,
jag måste påpeka att det fortfarande inte går att ringa till mej då mitt SIM-kort inte kommit än. Eftersom det står på pappa (ja, jag har haft samma nummer ganska länge) så måste dom först skicka det till Rönnbärs, där mor och far sedan kan skicka det vidare hit. Krångel!

Jaa, jag måste nämna en sak till.
Jag står vid kassan och har just betalat telefonen, ler lite nöjt för mej själv "Äntligen en ny telefon" , ska just sätta tillbaka Timmys kontokort i börsen (jag "lånade" pengar av han som han ä skyldig mej), -Fan, va trång det är!, trycker till lite hårdare och KLICK-så har jag brutit av hans kontokort! 
Fan! också... det kanske går att tejpa!? Njaae, jag tror inte det.... Men limma med Superlim kanske går... jag går och försöker...

FORTSÄTTNING FÖLJER....


Håhåjaja

Nu sitter jag här och kämpar med att lära mej "Captain Kennedy" på gitarren. Timmy har visat mej alla accorden och hur jag ska spëla men jag lyckas ändå inte riktigt få kläm på det. Riktigt svår melodi, enligt mitt tycke. Svårt att avgöra när man ska börja sjunga och hålla takten. Kan bero lite på min ur-usla taktkänsla, som enligt Bo-boo går hur bra som helst att träna upp...Men vad vet jag? jag kanske är ett sånt där omöjligt fall, dömd att misslyckas =P heh, nääe, jag har bestämt mej för att lära mej den låten, och banne mej, det ska jag också! Vänta bara...

Hittils har min dag spenderats på jobb, liten promenad, snack med Bea, besök av syster, mat+vänner och julklapps-sökning på internet. Jag har faktikst hittat fyra riktigt bra julklappar till, så nu är det inte alltför många kvar. Jag måste bara beställa dom och slå in dom (vilket är det roligaste), men jag tänkte att jag skulle vänta till nästa vecka då jag får min lön, då blir det julklapps-shopping på riktigt (stavade shopping med ch först, men det såg ju himla fel ut). Åsså måste jag på affären brevid Tiimari, dom har så himla läckert papper och fina söta ståltrådsband, det är ju lite roligt att piffa upp klapparna litegrann.
På tal om att piffa till saker, såg jag en kul tant idag,  med knallrött hår, en alldeles alldeles för liten klänning och läppstift på en fin, ojämn linje runt munnen, undra om hon hade brådis någonstans?

Nej- tillbaka till mitt gitarr-spelande. Nu har fingrarna vilat nog!

Ohhh vill ha!

Jag sitter och kollar lite på coolstuff.se nu, och jag såg en liten söt grej jag vill ha=)

Pleo heter han, och är en Camarasaurus =P


Hur  gulligt skulle det inte va om man hade en sån här som sprang runt i lägenheten!

"Vi har väntat och längtat efter honom sedan vi såg honom på leksaksmässan i Nürnberg, februari 2007.
Och nu är alltså äntligen Pleo här - världens gulligaste och mest avancerade robotdinosaurie!

Varje Pleo börjar livet som en nykläckt baby Camarasaurus, men där tar också förutsägbarheten slut och individualiteten börjar.

Som vilket annat djur känner Pleo hunger och trötthet. Han äter, vilar och tultar omkring -när han känner för det! Pleo kan skifta i humör och känslor precis som du och jag gör.

Pleo visar mycket känslor. Han är glad, nyfiken, lekfull, rädd, förvånad och ledsen. Stryk honom över ryggen, och han kommer glatt vicka på svansen. Ropa på honom eller lys en lampa på honom och se hur han reagerar.
Pleo upptäcker världen genom sina sinnen, precis som vi.

Pleo blir hungrig och Pleo blir trött. Med ett lekfullt läte eller en otålig rörelse låter han dig förstå att han behöver mat. Och vad betyder det där fot-stampandet?
Att upptäcka alla egenskaper och språk är roligt. Hans kombinationer av rörelser och läten är i det närmaste oändliga! Du måste helt enkelt upptäcka honom själv. Det finns lika många filmer på nätet om Pleo som det finns kombinationer i hans beteende."

...och den kostar bara 2999:-


Vem vare som kasta?Hahaa undra hur många "ful-filmer" folk ha gjort av de här klippet!? Många... Rediculous

Tisdag kväll

uuhuu jag känner mej redan trött och klockan är inte ens nio än...  ajja, det går nog över snart. Jag tyckte att jag, Timmy, Bea och kanske Jocke kunde spela "Med andra ord" nu, men han han tyckte att det kändes jobbigt. Jobbig dag på jobbet kanske.
Timmys syster Bea sov över här igår natt och hon ska sova här inatt med. Hon hade vaknat inatt av katterna (otroligt men sant) eller katten (Eiya) kanske man ska säga. Hon hade hittat en tändstickslåda hon for runt och busade med, åsså hade hon hoppat upp och hängt i min ljuskrona som jag har över barbordet. Helt normalt beteende för att vara hon..

Annars idag har jag och Bea kollat på "Se upp för dårarna". Den filmen tycker jag är riktigt rolig! Verkligen värd att se om man inte redan sett den.


(google-bild)


Sen komme Timmy hem, och vi lagade lite mat. Idag blev det chickennuggets, couscous och uncle bens gisch.
Himla lättlagat och gött! Och självfallet kollade vi på "Vänner" mednas vi åt=) Vi har kommit fram till år 5, avsnitt 9, och det går säkert frammåt. När vi sett klart alla 10 åren blir det tredje gången jag ser alla avsnitt efter varandra, hohoo dom är så lustiga!

Timmy skickade ett mail till halebop och frågade om dom kunde skicka ett nytt SIM-kort idag, men dom skrev tillbaka att jag var tvungen att fylla på min telefonkort för det kostar typ 70 kronor (som dom drav direkt från kortet) och det hade jag inte nu.
Jag vet inte riktigt hur dom har tänkt att jag ska kunna göra det när jag inte har internetbank till telefonen, ingen telefon som funkar och ett SIM-kort som är paj. Ärthjärnor!

Julen är snart här...

...och det börjar bli dax att börja köpa in alla julklapparna till nära och kära. Men problemet är inte bara det att det att det alltid blir otroligt dyrt (fast man lovar dyrt och heligt att "nästa år ska jag minsann inte bli lika ruinerad"), utan då kommer också frågan vad faan ska jag köpa?
ja, alla kanske inte har samma problem som jag har vareviga år, men alla kan väl instämma att fantasin sviker ibland.

Så, här kommer jag med ett superbra Tips! Ett tips från coachen om man så vill...

Gå in på www.coolstuff.se och välj och vraka bland hundratals roliga och lite knäppa saker. Vem vill inte ha blått och rött kranvatten tillexempel, eller en väckarklocka som ringer när man sover som lättast eller skjuter propellrar, tofflor som håller mickro-värme i 2 timmar, köttätande växter, pepparkaksformar med färdiga bitmärken eller Drinking glasses.

Jag hade såna förr-förra sommaren och jag kan lova att man ser inte riktigt klok ut när man har på sej dom.. man måste suga mer än man tror=) 
och det är ingen hitt att dricka öl ur sugrör, som kanske alla redan vet.?
Tyvärr var det någon som tyckte dom var så roliga att den personen gatt knycka dom, och dom är fortfarnade Spårlöst försvunna...

Nåra grejjer jag vill ha i julklapp.


                   
Ouija board, Feng shui pendium, Ragg sockar (google-bild     


Frän skriv/rit bok
 

Ouija boarden, pendiumet och boken kommer från Angel-fashion


Laterr


Snörvel...

(google-bild)Nu har min lilla älskling-telefon lagt av helt, och han tog SIM-kortet med sej i fallet...
I fredas började den krångla, det gick varken att ringa till eller från den där ett tag. Sen i lördas la SIM-kortet av. "Sätt i sim-kort" blä blä bläää...
Näe, jag msåte ta och beställa ett nytt SIM-kort och köpa en ny telefon. Det kom ju alldeles lämpligt nu före jul och allt. Japp, precis vad jag behöver!

RIP Frittjoff*

Nytt favvo-godis??

Jaa, jag tror nästan det! Jag har aldrig riktigt förstått hur jäkla gott Toblerone egentligen är!
Jag köpte en "kaka" förra veckan, jag vet inte hur länge sen det var jag åt toblerone, men länge sen var det. Jag tror det var när familjen for till Turkiet, och då var jag typ 11!
I alla fall, efter den var jag helt fast! Jag har köpt minst en om dagen sedan dess (usch så onyttig jag är)

(google-bild)

Det här kommer att bli min Undergång!  (eller uppåtgång)


___________________________________________________________________________________

Naturgodis- Det nyttigaste sättet att gå upp i vikt!
(google-bild)

Later Alligater

Liten lista

Ditt namn: Moa
Född: ja!
Hur lång är du? 161, 5! Men man avrundar väl alltid uppåt =)
Ögonfärg? Brun/gröna
Spelar du något instrument? Nja har spelat saxofon i mellanstadiet typ, nu kämpar jag med gitarren istället
Dina första tankar när du vaknar? Bara 5 minuter till....Zzzzz
Vart befinner du dej just nu? Hemma i lägenheten
Biter du på naglarna? Ja, en ovana som vägrar gå bort.
Vad har du för färg på trosorna? Gröna
Har du några husdjur? Jepp, mina två kissekatter, Maoui och Eiya
Är du singel? Nej
Hårfärg? Egentligen blond, men nu brun/ljusbrun/mörkbrun/svart/guldbrun
Skor du hade på dej idag? DC
Vad sover du i? Min Hello Kitty pyjamas
Kläder du har på dej just nu? Mjukisar och t-skirt
Hur svarar du i telefon hemma? Hallå..!
Hur svarar du i mobilen? JJA!!
Sov du ensam inatt? Nej, inte det
Vad gjorde du klockan 08.00 i morse? Jobbade för fullt
Vad är det senaste någon sagt till dej? Va äre, babe?
Druckit idag? Vatten
Hur många kuddar sover du med? Inga. Timyms arm.
Vad luktar det om du sniffar lite? Jag är förkyld, känner inget.
Snus eller cigaretter? Snus
Vill du ha barn? ja
Gillar du att festa? ja
Har du använt någon hårprodukt idag? Nej, om jag ska vara ärlig så har jag inte ens kammat det idag
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på bolaget? Antingen borde dom höja åldersgränserna på krogen till 20, eller sänka den på bolaget till 18. Sjukt att man får beställa vad man vill på krogen men inte köpa up på bolaget om man är 18.
Sprit, cider, vin eller öl? Beror på tillfället. Dock sällan öl.

Ta vara på er, tjejer!

"Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.
Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen.
Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur.

Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för ‘date rape drug'. Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink. Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan.
Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent!
Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar. Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn/föl! Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i ‘nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet.

Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer. Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den. Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.


Birgitta Olofsson
Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet."

_____________________________________________________________________________________________"Bluffmejl om drinkdrog

Kedjebrev om steriliseringsmedel för hästar som läggs i kvinnors drinkar i samband med drink spiking cirkulerar på internet. Men mejlet är en bluff.
- Det är en klintbergare, en "råttan i pizzan". Den är helt felaktig, säger Bertil Born, informatör på Umeå universitet.
Brevet som cirkulerar har oroat många. Där står det att våldtäktsmän lägger preparatet Progeterex tillsammans med "date rape"-drogen Rohypnol i kvinnors drinkar.
"Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. (...) Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar. Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!"
Bertil Born förklarar att Progresterx är ett påhittat medel. Det existerar inte på riktigt.
- De är begåvade som valt häststerilisering eftersom få har FASS för djurläkemedel och kan kontrollera det. Men det är sorgligt att de använder sin begåvning till det här. De förstår nog inte vad de ställer till med.
Bertil Born tycker att det är fruktansvärt att de tar någonting så allvarligt som drink spiking och utnyttjar den rädslan som redan finns. Många oroliga och upprörda har hört av sig till honom genom åren.
Brevet har cirkulerat sedan 1999. Runt år 2005 lades en avsändare till. De använde sig av namnet på en kvinnlig sjuksköterska och doktorand vid Umeå universitet.
- Hon har ingenting med mejlet att göra. Hon hade bara skrivit på en protestlista som följde med brevet, säger han.
Varför tror du man skriver nånting sånt här?
- Jag vet inte. De vill väl bara ha uppmärksamhet. Men får man ett kedjebrev med en sån här text så borde varningsklockorna ringa. Svälj inte allt utan ha ett kritiskt förhållningssätt, säger Bertil Born."

_____________________________________________________________________________________________

Ja, okej. Det här kasnke inte var riktigt sant, men det finns fortfarnade så många galna cp psykopater överallt, man kan aldrig veta säkert. Så, tjejer speciellt, håll reda på era glas. Ställ Aldrg ifrån er eran drink på krogen! Egentligen inte någon stans!

Paece!


Jag har blivit UTMANAD

av Mli

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har en stor, hemsk spindelfobi
2. Jag är mörkrädd
3. jag har en hemlig önskan att jag egentligen är trollkarl/häxa eller har någon annan unik förmåga
4. När jag åker bil "räknar" jag galopp-språng mellan lyktstolpar, träd bla.
5. Jag kan kolla på vänner Hur Många Gånger som helst och ändå skratta lika mycket
6. Ibland svarar jag inte i telefonen just för att jag inte orkar prata
7. Jag är bäst i Super Mario Brus 3

Sådärja, kanske inte så fräna grejer men nånting kom ja ju på i alla fall =)
Nu utmanar jag : LinaKrister, Johanna Mia mli

dom andra två få välja själv om dom vill bli utmanade

Ingen tjuvsovare här inte....tyvärr

Nu är klockan snart åtta, och jag har legat och vridit och vänt mej sen ungefär kvart i sju och försökt somna om..
Det är ju så typiskt! På vardagarna har jag hur svårt som helst att ta mej upp den tiden (då jag faktikst ska upp), och nu, då det är helg och man är ledig, vill jag bara hoppa upp och börja göra saker=) Jag vet inte vad för saker, bara nånting! Jag känner mej rastlös...
Om min tröga lilla hjärna kan börja göra skillnad på helg och vardag skulle jag bli väldans glad... då kasnke man får sovmorron någon gång.

Timmy väckte mej inatt när han hade haft en otäck dröm.. jag är inte avundsjuk på han det minsta. Mardrömmar är det värsta som finns! Men det var faktiskt jätte länge sedan jag hade någon...eller ens kom ihåg vad jag drömt om...?
Jag tror att jag ska skaffa mej en sådan där "drömtydar-bok" så man kasnke kan börja tolka drömmarna, om jag nu kan komma ihåg vad jag drömt ..

Bilfärden igår gick som den brukar... Maoui spydde innan vi ens hunnit från Umeå, och Eiya poppade ner sej efter halva vägen. Japp, allt är i sin ordning.
Faktikst så tycker lilla Eiya om att åka bil. Hon vill komma ut ur buren och utfoska bilen så fort som möjligt (tur att hon var i buren och inte utanför då "olyckan" skedde).


Här ligger hon och spanar på vägen=)Det var länge sen ja skrattade så mycket som jag jgorde igår. Jag, Timmy, Mamma och Maya spelade "Med andra ord". Jag och Maya i ett lag, och Timmy och Mamma i adnra laget. (Vi vann ju så klart överlägset heh) och mammas förklaring på kamphuund, haha, jaa.. Hon började med att slänga ur sej "lillebror", men Timmy vet ju inte att vi kalllar Teddy för lillebror, (hon ville ha fram Hund btw) Jag vet inte riktigt hur hennes tolkning om kamphundar är, men det är väl knappast att hon tror att lilla Teddy är en kamphund nahahha


sen börjde hon "rycka" i någon som skulle vara ett koppel, och som Timmy faktiskt förstod och sa rätt, men nej, dom fick inte det ordet. =)

Jag fick ordet Kungen, och jag var inte nåt bättre när jag hasplar ur mej: "Han som bestämmer i Sverige!!"
Och tro det eller ej, men Maya skriker "Kungen" och vi får rätt! Jaa, det är så dom ska tas...
Mamma började dock fråga sej hur hon riktigt hade uppfostrat oss om vi tror att Kungen bestämmer i Sve, men va fan. Vi fick ju rätt =)


Denise skrev igår och frågade om vi inte ville komma till Isabells inflyttningsfest imorgon (ikväll), tjaa, det skulle kasnke vara trevligt=) Vi få se..

Ja kollade runt lite på mina gamla bilder son fionns på den ähr datorn, och jag känn att ja måst få över dom på min dator. Vissa är ju bara för roliga hoho!
Hittade en ganska gullig bild på en ponny som jag skulle rida in för nåt år sedan, men jag kan då inte komma på vad hon hette...?Nu ska jag krypa ner hos Timmy tror jag... mina fötter blev istappar! Brrr....


Ha! Hon hette Harmonins Josestor! Intresseklubben antecknar....

RSS 2.0