Vackra Vinterland

Well, snart i alla fall.. Brrr det var riktigt kallt i morse när Emma kom och hämtade mej och inte har det gett med sej heller. Snöat har det också gjort idag. Inte mycket dock, men det är på gång i alla fall. Hoppas att det kommer riktigt mycket snö i år =) men det lär det väl knappast göra här i stan, men till Malå gör det inget om det kommer sisådär 2 meter snö så man kan busa i snön i vinter då man kommer hem.  Bara man slipper den där bittra kylan som gör att man sitter och huttrar tills men kryper ner under täcket igen.

Så här ser det ut genom mitt fönster idag (kul utsikt, dom där mittemot bruka vinka tillbaka om man vinkar först=P)


Det syns inte att det blåser riktigt rejält med, för det gör det. Dax att ta fram understället!

Timmy fick sluta tidigare idag så vi drar härifrån så fort som möjligt efter det han slutar, då kanske det inte hinner bli så jääkla halkigt åså kommer vi hem till "Rönnbärs" så tidigt som möjligt också=)
Ja ska börja packa lite smått så allt är i sin ordning då han kommer, åsså får jag inte glömma ställa bort maten för katterna så Maoui slipper kräkas i bilen igen, stackarn.

Mycket att göra coh fort ska det gå!!
Hej då

Goder afton

Dagens middag blev Kroppkakor ! Mmmm delicat!
Timmy skulle ju broskt ha Rimmat sidfläsk till.... jaja BoBoo, ja åker väl och köper det da=) För jag är en så GOD människa!
Näe nu ska jag spöa Timmy i Tv-spel! Yiihaaaa

Bilder från Beijer-festen

Här kommer lite (sena, jag vet) bilder från Beijer festen förra helgen

Timmys förklädnad till Edward Scissorhands var enligt mitt tycke bäst=)  vist blev det ganska likt=)

"ORGINALET"

Timmy


Om sanningen ska fram...

..så tror jag att jag är den mest skade-glada personen jag vet!
Jag beslutade mej för att köra till Idas lägenhet och lämna Singstar där istället för att gå dom 5 minuterna till salongen och lämna det, och när jag satt i bilen på väg genom stan kör jag förbi en kille som sitter i sin parkerade bil och diskuterar vilt med en Lapp-Lisa. Och jag tar ju för givet att han har fått böter så jag börjar tok-fnissa där jag sitter själv i bilen. Men det tar inte lång stund innan den lilla snälla biten av Moa tar över och ger mej dåligt samvete... Nedrans!

Här har ni en bild på Årets finaste julklapp =) om jag får säga det självUsch, vad det har börjat mörkna nu, rejält också. Nu är klockan bara fem och det är redan bäck-svart ute...huvva! Men jag har tagit saken i egna händer och dekorerat min balkong en aning=) Så nu har jag ite ljus utanför fönstret.Jaa, Joo jag vet. Det är en lite dålig bild (jag skyller på min kamera) men det är två lyktor som jag köpt på RUSTA (Rea på Rusta) och hängt upp så fin, så fint. Dock var dom inte alls billiga, och absolut inte på Rea, men jag ångrar inte att jag köpte dom.
Om Eiya kunde sluta försöka släcka ljusen inomhus kunde man kanske ha mys-ljus inne med.Timmy frågade mej igår vad jag ville ha för något i julklapp (oh, det är snart juul), men jag tycker att han ska välja det själv så jag sa inget. Däremot sa jag att jag viste exakt vad jag skulle ge honom för något, åsså passade jag på att retas lite med han också.  Men om sanningen ska fram så har jag ingen aning om vad jag ska ge honom... Nu har jag ställt till det för mej igen.. Rackarns skit...
Jag vet inte varför jag sa så, kanske för att få något slags övertag..=) *smile*


Nääe, nu ska jag gå och städa undan lite, (Maoui har börjat dra fram sockar och underkläder till vardagsrummet, varför vet jag inte) åsså måste jag bestämma mej för vad dagens middag blir. Det är mitt dags-uppdrag=)
                                                      Igår blev det Förpacknings-mat.Och årets jobbigaste låt går till...PINK med "So What"


Later//Moa

Håhåjajaa..


USCH
! vilken dryg och jobbig dag idag har varit!
dom som egentligen ska ha städ, ska inte ha det för dom "sa till två veckor i förväg" och dom som inte ska ha det, ska plötsligt ha det... *morr* vad krångligt det har varit idag.
det känns riktigt skönt att dagen är över så jag kan ägna mej åt mina viktigare "slut-för-dagen"-sysslor istället. såsom titta på tv, ta en siesta (tupplur är för småbarn) och mysa med min katter,  men snart ska jag faktist gå till stan och lämna singstar till min kära syster. jag hade tänkt ta med det hem till Malå i helgen men hon har paxat det i helgen. (joo, det får man tydligen göra=))

google-bild


det skulle ha varit kul att stanna i helgen å fara till Ida och Johnnys Haloween-Party, men nu har jag dyrt och heligt lovat mama att jag ska komma hem...  fyra helger i rad har jag faktiskt sagt det, så det är nog för mitt eget bästa att jag gör som det är sagt nu. Dessutom vill nog farmor och farfar få sej en omgång med saxen.
Farfar är väldans duktig på att ringa å klaga på att jag aldrig ringer, men när njag väl ringer är det ingen som svarar.
Vad är det om?


BTW dressyrtävlingen  i helgen gick väldans bra. Ture skötte sej exemplariskt! *stolt*
Förutom ett litet missöde på den förvända galoppen. "Rätt ska vara rätt" tyckte han och bytte till rätt galopp, det är inte lätt att vara liten och träna båda hoppning (där han ska byta till rätt galopp)  och dressyr där han ska galoppa bakvänt =) Meen för att vara hans debut i L:A, och komma på 5:e plats (just utanför placering) gjorde han bra ifrån sej, tycker jag.

(Jag och Ture-tur -07)

Första julklappen för året inköpt och ett namn jag kan stryka på min lista *yeeey*
Jag ska lägga in en bild på paketet senare, för den borde även bli vald som "Årets snyggaste paket-2008"
Så sant som det är sagt!

Later/Moi

Så UNDERBART skönt

Åh! Jag måste börja bada mera! Vad har man annars badkar till..?
Men som altid lyckas jag få alldeles för varmt vatten (jag lär mej aldrig) som blir alldeles lagon varmt just när man tänkt gå upp, typiskt! Men jag lyckades i alla fal ligga kvar ett helt Kyle avsnitt, de var ju bra.

Ja, tänkte jag skulle prova Pepsodents nya tandkräm, Pepsodent White now. Ja, man kan ju alltid prova.
Man vill ju gärna inte se ut som Skräck-exemplet här nedan om några år. =) usch fy å blä

Det är förresten från catch-snusar personen har fått så vackra tänder av.
Puh, vilken tur att ja snusa Kronan!

(google-bild)


Later//Moa

Goder afton

Hej bloggen!
Nu har jag just kastar i två tvättar, mycket behövligt med tanke på att både jag och Timmy börjar vara utan underkläder.
Emil kom just genom dörren, och som vanligt kastar han sen i soffan och börjar spela gitarr. Idag blev det I won´t back down med Johnny Cash.
Timmy
står och lagar mat. Han är min lilla hemmafru idag=) Han sa att han skulle laga mat, diska och städa undan lite idag, så då tyckte jag att jag kunde tvätta. Teamwork!!!

Dagen har gått himla fort idag faktiskt, men det känns ändå lika skönt att sluta för dagen..=)
Nu ska pojkarna (Timmy, Jocke  och Emil spela katamari och jag tror rent av jag ska lägga mej i badet och kolla på Kyle

Jag får aldrig ha min älskling i fred....

Jag ska nog ta och prova mina bad-rosor jag köpte på IcaMaxi idag. Men lägger bara ner några i badet och VIPS!! - så blir det skum.

Nu är min dator lite knäpp, den vill inte ladda upp bilden ja vill ha *morr* ajja, få lägga upp den sen da..

Nu ska jag krypa ner i badet...mmmm...

Later// Moa

Kvällsgöra

Jag och Timmy var och köpte nya spel till nya x-boxet här om dan. Det blev Harry Potter och Fenixordern och Beautiful katamari.
Näe, jag viste inte heller vad det var förns Timmy visade mej =) ett jävligt skumt spel där man är en prins som ska ta tillbaka alla stjärnor som har försvunnit till kungen med hjälp av att rulla bort saker från jorden.. kortfattat. typ..

väldigt skumt spel...Här är en liten "snabbvisning" iaf..

jaja, Timmy sitter i alla fall oich spelar det och väntar på att Jocke ska komma och jag tror att ja ska kolla på lite Kyle tror jag. Jag har blivit helt fast i den serien, jag har snart sett säsong 2 och det finns ingen hejd på mej!
Med pusslet däremot, där har jag ett stopp! Jag kan svära på att en bit är borta.... =)
ja kom aldri att bli klar med de där  ¤#=!"@\

Näe.... kyle!

Later//Moa

Näemen...

Dementa Moa! Nu glömde jag bort att lägga upp bilderna från helgen ´då Krister och Mli komme...

Nåväl, här kommer några i alla fall


Jag med mina kisse katter Eiya och Maoui

En frågande Timmy

Lilla Eiya

Krister visar vad han har att dricka..

Jag och MliNu monga se dator-jääveln... mera bilder later//MoaMitt framtida hus(google bild)


Moas MansionLater//Moa

Problematiskt!!

Jag har ett litet problem...

För nån vecka sedan lovade jag Lina att komma på hennes, Kristina och Pernillas inflyttningsfest och Linas Födelsedagsfest, dom hade dock inte bestämt datum då så jag lät det vara, plus att jag har sagt till Timmy att jag ska komma på Beijer-festen dom skulle ha "någon gång framöver"
Och gissa vad? joo, Inflyttningsfesten är nu på fredag, åsså har Lina födelsedagsfestlördag, Beijer-festen är på lördag och jag har tänkt mej hem i helgen för att kolla på Linns spelning i Arvidsjaur nu på fredag. 

Va..?

Hur har dom tänkt att jag ska göra nu? vad har hänt med det där att man prata med varann och planerar ihop.=)
Ja, joo jag vet att dom inte känner varandra men det skulle underlätta en del för mej i nuläget...


Tyst jag tänker!!


Oj då..?!Nu kände jag det att jag lagt bloggen på hyllan ett tag.. närmare...hmm....(räknar på fingrarna........tar lång tid..........) 
11 dagar
Dåligt Moa... Dåligt!
Och jag kan inte komma på någon direkt vettig orsak till det heller, jag har bara inte kommit mej för..?
Nej, här ska det bli ändring!!

Överblick...

4/10
Mli & Krister komme och hälsade på =) Vi hade mycket trevligt. For på förfest hos Sandra, där vi samlades runt våran "lekledare" Timmy och lekte en lek med en varg oich en sierska. ja kom¨inte ihåg vad den hette, kasnke den hette så? Vargen och Sierskan?? Jaja, ja vet inte vad jag råkade göra, men alla fick för sej att jag var vargen fast jag inte var det, så jag åkte ut gode fort...*morr* 
Sen gick vi ut på Rex där det var någon slags kändisträff, med bla Özz Nujen, Måns Möller och Björn Gustavsson. Men dom missade jag helt, för jag var och minglade någon helt annan stans, tydligen. Men Björn kunde tydligen vem som helst missa eftersom han lekte Trädgårdstomte och smög runt med huvtröja hela kvällen.. nåväl!
Söndagen skrapade vi ihop varenda slant vi hade kvar från lördagen, ordagrant!
Vi fick ihop 380 kr, och för det fick vi var sin Pizza och hemkörning (Min första hemkörning=))

5/10
Vanessa
fyllde år!
GRATTIS!!7/10

Örjan
840725-061007


"Jag viste att natten gör slut på sin dag,
och att blommor vissnar, det viste jag.
Ett ljus det slocknar, det har man sagt,
och att även en kung ska förlora sin makt.
jag viste att träd kan falla för en såg,
liksom glas kan spricka, det kom jag ihåg.
Och att ord kan glömmas om än de viskas ömt,
men att du kunde dö, det hade jag glömt.."

Jag kommer aldrig att glömma dej...!

Frida, Örjan och jag PDOL-06


'
8/10
Zingmark fyllde år
GRATTIS

9/10
Emil fyllde år
GRATTISLater//Moa

Trefligt

Igår var hur trevligt som helst! Ja for först till Lina, Kristina coh Pernillas lägenhet. Satt där, drack vin och spelade "vänner eller fiender" eller vad det nu hette. Sen for jag och Lina till en annan tjej där vi satt å spelade "störst kuk" -haha- de var ett annat sätt att använda en kortlek på... Det var en sån där kortlek ja köpte i Malta när ja va där med olika, mycket osexiga, killar posar.
Sen for vi på Harrys tro ja de het? de mittemot Olles.. De va ganska mycke folk där, hur trevligt som helst. De va ett band som spela covers, bra bra.
Jag tänkte fara ganska tidigt, men de fick ja inte för Lina=), näe hon skulle strongt ha med mej lite längre, jga var inte så svår övertalad. Men sen stack hon iväg istället... LINA!! =) Jaja, jag tänkte gå på Olles istället där Timmy emil å sandra var, men det skulle snart stänga så dom släppte itne in fler folk, blä på ni! Men jag stod utanför och väntade tils det stängde, pratade ett tag med en norsk och jag förstod nästan allt han sa. Nice.

Jo, innan jag for på Olles följde ja den där tjejen som vi va på förfest hos å två killar på max och käkade, så jävla gott, och sen när Timmy kom ut så for vi på Mcdonalds och beställde (10) cheeseburgare, åter igen, så jävla gott! Jag åt för typ hela veckan igår, fattar inte hur jag fick i mej allt... usch!

Nu har nog Mli och Krister börjar fara från skeå, dom kommer hit ikväll å ska me på Sandras party. Det blir nog trevligt.
Jag måste städa undan lite, åsså måst ja börja gö lite mat, det blir nog tacopaj -mums- å sen måste jag se ut vilka kläder jag ska ha. Och då var min dag fullbokad!

Tur att de finns massa öl å vin här så man slipper gå på bolaget, då skulle jag måste stressa ihjäl mej, å de ä ju inge bra.

Later//Moa


Mission impossible NOT

Aloha

Åssa var det helg igen. Härligt!
Det gick hur bra som helst i onsdas me Eiya. Hon satt alldeles stilla hela tiden. Till och med på vägen dit då hon fick sitta i min jacka =) Tur att hon tycker om bilen.

Igår for ja, Timmy och Emil till Bea och Oskars "Mansion" och hjälpte bära in ett stort flyttlass med saker. Det var tur att dom hade oss =) ananrs hade det tagit tid, för det var inte bara en sak.
Herregud så stort ett hus! Det var inte en gång jag gick fel när ja skulle hitta trappen ner..=)
Jag blir så avis på dom, det kommer att bli kanon fint där när det är klart. Ett exemplariskt hus för kurragömma.
 
Dom senaste dagarna på jobbet har jag gått omkring och nyst hur mycket som helst! Jag förstår inte, det kanske beror på allt damm man kommer i kontakt med i "Städbranchen" , det vore ju nedrigt om man skulle bli dammallergiker

Om man bodde i typ Amerika hade jag kunnat stämma Mio idag. När jag var där idag blev jag sugen på choklad, sån där choklad ur aoutomat(de är typ bara jag som tyckér att den är god), så jag hällde upp en kopp. Och jag, som inte tänker längre än vad näsan går, dricker direkt. Dammit, så varmt det var och det gör ju så ont att bränna sej på tungan.
Men det står ju ínte någonstans att "OBS! Du kan bränna dej på chokladen" heh..

Jag och Timmy hade tänkt åka hem till Malå i helgen, men det blidde inte. Får bli någon annan gång. Det är synd att det är så jävla långt hem, det är ju så drygt å köra, annars hade man kommit hem oftare. Mamma var nyfiken på hur stor Eiya blivit. Åssa hade det varit kul att få gratta Vanessa på hennes stora dag! Det får bli i efterskott...
(Men jag har inte glömt bort dej Vappis=) )

Jag har en sån klyftig pojke. Oftast ligger vi i sängen och kollat på film på bärbara datorn. Det kanska alla har provat? I alla fall så ligger man aldrig riktigt skönt.. man måste ligga på sidan åsså blir skärmen fel bla bla bla.. Då kom vi på Idén att bygga ett "sängbord" att ha datorn på. Det är ju tragiskt att det inte har uppfunnits tidigare (så vitt jag vet), så om det kommer ut i affärerna så ska ni veta att det är vi som är hjärnan bakom!Brilliant! (ignorera röran bakom)

Ja, det ska ju självfallet målas och få hjul så man kan justera hur långt fram och bak man vill ha det, men jag tycker attt det blev hur bra som helst!
Problem solved! Nu kan vi ligga bekvämt och titta på våra filmer=)

Näe nu ska ja dra till syster och låna en tröja, ska möta brudarna ikväll för lite vin och spel. Trevligt!


Aloha//Moa

En snabbisJa ska alldeles strax åka till veterinären för att ge Eiya hennes andra och sista grundvaccinations spruta. Sen blir det inger mer spruta förns om ca två år, det blir finnemang. (dom är ju fan dyra) Hoppas hon sköter sej lika exemplariskt som förra gången! Kom igen Eiya-gör matte stolt!=)

Näe nu måst ja fan snabab me, de ta endå typ 10 min å köra, om man ha otur, å de käns som att ida inte är min da!

Later//Moa

RSS 2.0