Jävla skit..

var på dåligt humör jag tvärblev på.
Kommer hem från stallet, lägenheten luktar skit av all målarfärg (dom håller på att måla Decent-gubbar), disken står odiskad sen igår, tvättkorgarna är överfulla -och till råga på allt så lade jag handen på en brännhet platta när jag höll på att ta ur maten ur påsen. -suck- det är inte sånt jag i vanliga fall blir på dåligt humör av(snarare skratta åt), men idag behövdes inte mycket, tydligen. Om jag känner efter bortanför all min ilska så är jag trött och hungrig, jag tror det är det som startade alltsammans. Jag skyller på det i alla fall...
-murkel!-

NIka var däremot duktig idag. Vi hoppade 5 1/2:an, typ 65-70 cm, och det hoppade hon lätt. Lite för lätt kanske,  med tanke på alla bocksprång hon försökte sej på med efter varje hinder =)
Men jag måste få in mera dressyrpass i mitt skall-schema, annars kommer det gå undan!

Nu ska jag gå till hissen och noppa ögonbrynen.

Så sant så sant=)

Moa
Timmy :
73%

Wow! Det är inte många som passar så bra med varandra som Moa och Timmy !

Kärlekstest

Måntak

Usch, vilket tråkigt väder det vart idag. Nu får jag bittert ångra att jag inte tog vara på solen igår utan satt inne -mutter-

Måndag=Rida Nika dag!
Jag "byggde" upp en enkel bana åt oss idag, och hon jobbade på hur bra som helst! Det känns att hon fått mycket stadigare form på sistone,och hon slänger inte alls mycket med huvudet längre. Det är bara när man saktar av till skritt eller ska göra halt som hon slår lite, och då var ju denna bana exemplarisk=)


Hon skötte sej riktigt jävla bra, fast det kom en snygg connemara vallack och visade upp lite dressyr rörelser (Nika, se och lär)
Lite skummt de där... när jag red med Lina och Sprettur i lördags så hetsade hon upp sej som satiken -och dom står ändå i samma stall- och när den här snyggingen kom som hon förmodligen inte träffat förr så skötte hon sej exemplariskt!
Inte för att jag klagar.  

Hon gjorde faktiskt ett bocksprång (som inte bara kändes som ett stort galoppsprång) idag efter första skuttet, men det går inte annat än att skratta åt henne, dom är fortfarande dom mesigaste bocksprång jag kännt. Det känns att hon tycket det är superkul med bommar och hinder. wihoo


Boysen hann inte klart spelet igår (!) så nu sitter dom här åter igen och kämpar på. Jag kan fortfarande inte fatta hur man kan spela ett och samma spel i flera timmar... jag gav upp efter två timmar igår.

Eiya borde få eloge! Fast dom lämnade kvar hela spelet på bordet igår så stod allting kvar där det skulle, allt förutom en dörr som hon burit tillbaka till lådan.


Så sjukt

Det har varit en mycket händelsefull helg, måste jag medge.
Lina följde till stallet och provred Sprettur som hon nu ska rida ungefär 4 dar i veckan, det blir kul med lite ridsällskap. Dessutom väldigt bra träning för Damp-Nika som lyssnar på varenda smackning hon hör. Det blev lite övertid i stallet, så när ja kom hem var det bara att skutta in i duschen, sminka sej och åka iväg till "Jontes" på fin middag.
Mm, grillade hamburgare och pommes. Bättre än så kan det icket bli!

Sedan överträffade jag mej själv genom att vinna Mario World Party (heter det så?)! Timmy säger att det var en vanlig och hederlig Nybörjartur, men vem försöker han lura? Klart jag vann på min gudomliga skicklighet!
Sen bar det av till Världens Husfest! Ett typ fyra vånings-hyr-hus där alla dörrar och korridorer stod öppa för allmänheten =) Så sjukt mycket folk det var! Det tog seiöst 20 minuter att komma upp för en trapp. Men kul var det. Jävligt kul!
Träffade även min förra granne från Malå bland allt folk. Världen är bra nog liten.

Vid två fick jag och Emil nog och lämnade Party-Timmy kvar för ett nattligt besök på MAX, där jag tog beställningen medans Emil haffade ett bord. Den var dock väck lika fort dom den kom, och jag stod länge och försökte komma ihåg vad det nu var han skulle ha... hmm, nåt mål, typ? Efter ett tag hördes en väldigt gnällig röst bakom mej:
-Men han skulle ha ett Friskie-Mål!! 
Oj! Han måste vart jätte hungrig, så som han lät! Sur-pul...
Resten gick vägen och jag kom hem alldeles oskadd med båda telefon och börs i behåll.

Ojoj, nu tjatar pojkarna på mej att ja ska komma. Jag ska ge deras mördar-spel en andra chans...

Torsdag

uugh. Varför är jag så trött!? Somnade före Timmy och i morse skuttade han ur sängen före mej i alla fall, medans jag låg kvar -halv död- till nu. Wierd. Nu hinner jag inte fika heller, vilken osis.

Det blir ingen ridning för mej idag, så hon får nog vila. Vi ska till "Grann-Stan" för magnetrönktning.
Då kan jag ju passa på att hämta resten av min väska som ligger hos Mli, jag vill ha mina nycklar tibaka.=)

Näe, back to work

God morgon förresten!


Klockrent

Nika gick så jävla bra idag! Hon var lugn och harmonisk, samtidigt som hon var energisk, vaken och alert.
Hon lyssnade på precis allt jag gjorde, så underbart!  
Fast hon tycker cavaletti är lite jobbigt och lite läskigt så skötte hon min "bana" alldeles utmärkt! UA!
Känns bra att träningen ger resultat. Och nu har ridbanan smält helt, så alla bommar och stöd är framme, så nu ska vi börja ge oss på lite hinderövningar också. Wihoo
VM nästa!


(Jag och Nika i vintras)
Jag och Timmy har just sett Spirited Away. Jag har aldrig sett den förut, Timmy-däremot- har sett den flera gånger, men det var så bra att den tål nötas.
Jag ger den 5 morrhår av 5 möjliga =)


Timmy ligger och kollar på Lost (Är dom fortfarande kvar på ö-jäveln?)

och jag har tänkt ligga och krama honom tills jag somnar.

Någon fler som har storartade kvällplaner?


Vad är det för en dag...


Vi är så Glada -Haha-
Att du har Födelsedag
Att du har Födelsedag, precis idag Hurra Hurra Hurra HURRA!!
Grattis på dej, min allra bästa -och enda- lillasyster på 18-Års dagen!


Jag önskar dej en UNDERBAR dag där oppi fjäll´n me nalta sol å snö.

Du kommer alldrig att bli mer än 15 i mina ögon =) fast då använder jag ju glasögon...Inte kul alls

En sak jag hatar med att det börjar bli sommar är alla jävla spindlar som börjar krypa fram. Dom dras till folk som är livärdda för dom, jag lovar!
Jag har redan sett två stycken inomhus idag, och jag kan svära på att en av dom var en sån där Mördar Spindel (en sån som kan skrämma livet ur en) jag gav ifrån mej ett väldigt feminimt skrik, och två killar rusade nerför trappan till min undsättning. Puh!
Jag har sån fobi att jag inte kan vistas i ett rum där jag vet en spindel varit om ingen burit ut -eller helst- dödat den! (jag är lite mordiskt på den fronten) och om det är en spindel på golvet i ett rum kan jag inte gå runt eller över den, jag blir en staty tills någon kommer och räddar mej=)
Det är ganska jobbigt, både för mej och dom i min närhet.
Dom är lömska, dom små äckel krypen! Dom kan komma från vilket håll som helst... upp, ner, sidan, vinden?

En gång hemma på Rönnbärs när jag stod och duschade så såg jag skyggan av en spindel på duschdrapperiet, så jag började genast ropa på pappa. Dock var det ingen hemma för stunden, så jag fick -vettskrämd- stå där i ca 30 minuter och yla innan någon kom, vattnet hade sedan länge blivit kallt...brr...

Ett annat vårteckan man kan se, eller snarare känna av, är hästarna. Dom blir som små oinridna bus-frön när dom känner att våren har kommit.
Det fick Nikas "mamma" känna smaken på i förrgår när Nika lyckades bocka av henne udner en ridtur.
Hon kom dock "lindrigt" undan med hjärnskakning och ett mest troligt trasigt revben.
Därför ska jag även idag (som inte är min vanliga riddag) ut och rida den lilla rodeo-hästen.

Wish me luck (OBS inte Nika på bilen -hehee-)Jag är inte ett fan av rodoe om någon undrar, jag tycker det är väldigt grymt mot hästen...

Lektion Nr:1 Att lära sej flyga
Kasta dej mot marken och försök missa

Fortsättning följer....


Vist, om du säger det så...

Man kommer hjäspande, nästan stapplande, hem till lägenheten efter ha ridit två hästar på rad och gått 8 kilometer, och man möts av ett "Grr, det finns inget snyggare än tjejer med ridbyxor" från köket.
Håret är bakåtslickat efter hjälmen och resten står åt alla håll, luggen är fastlimmad av torkat svett, ridbyxknappen uppknäppt efter bilturen hem..
Men vist, om du säger det så...


Måndag

Det känns riktigt skönt att det är Måndag igen, då får man Äntligen något gjrot på dagarna. Man får nästan lite ångest när man är ledig och sover bort hela morgonen, eller när man bara slöar framfrö TV´n en söndagskväll. När man jobbar känner man att man lever.

Äsch, vem försöker jag lura egentligen..?
Bättre blir det inte när jag vet att resten av min familj är uppe i fjällen och åker snowboard, blir bruna och är lediga i veckan -huhu-
Men jag sparar mina semesterveckor till i sommar i stället, så jag får en lång och (förhoppningsvis) härlig semester!

Jag måste förmodligen gå nu, jag börjar tydligen sju...


Tv apparaten väntar

Timmy och hans pojkvän skulle gå till Nattöppet och frågade om jag ville ha någonting. Godis -självklart! Och snus..
Hmm, men allt det hade inte Babe råd med, så jag var nog tvungen att sätta över lite pengar på han kort eftersom det var lika tomt som våran frukthylla i kylskåpet.
Jag visste nog att det var något han var ute efter.....

WIPEOUT


Tradera, det är grejer det!

För oss "vanliga" människor som inte kan köpa nya jackor, skor, kläder eller vad det nu kan vara, när som helst man behagar är Tradera räddningen -haha- Det  kanske inte är sprillans nytt, men det blir något nytt att hänga i garderoben=)
Alltid nåt..
Man kan exempel hitta supersnygga skinnjackor till ett riktigta RånarPriser, för vem vill ha en ny skinnjacka när dom bara blir snyggare ju mer man använder dom? Man får "slitningen" helt gratis wihoo (jag skulle dock inte vägra en ny..)
På att inte tala om skor.

Dom här skulle jag lätt dra på mej inför en utekväll
Blev sålda för 99 resp 199 kr
Intressepennorna glöder...Nåväl.
Jag har en jäkligt envis träningsvärk i benen idag att jag knappt kan gå normalt-usch- och jag har ingen aning vartifrån den kan ha kommit för jag har inte gjort någonting som kan ha framkallat det=) Det är kanske just det.....


Sullilull

Grabbarna fick ha deras utgång för sej själva ikväll, om jag hade följt med hade jag förmodligen somnat på någon barstol nånstans..
Jag har sett en liten bit av Don Juan De Marco (med Johnny snygg Depp), men jag ger upp nu. Kom på mej själv flera gånger med att blunda och bara lyssna, men det känns som att man liksom missar något då?


Vad hända nu?

Jag är proppans mätt nu! Jag lagade Tacopaj åt ja å pojkarna (Timmy å Joel) och jag åt alldeles för mycket..huh.
Men det är ju så nedrans gott! Tacopaj är den enda mat jag kan göra, förutom macaroner,pulver-mos och fil, typ.

Med en cider i handen(inte nu då) ligger jag nu och lyssnar på Babe när han spelar gitarr/munspel/sjunger, och lite "vanlig" musik spelas också lite mittemellan, så där.
Jag kan inte förstå hur man kan spela gitarr, spela munspel och dessutom klämma in några toner i en och samma låt? Själv har jag problem med att få rätt accord -haha- inte många saker gjorda samtidigt här, inte.
Timmy är nog mer kvinna än jag i det fallet..

Kvällen ser lovande ut, hur jag än bestämmer mej för att göra.
Valen jag har är att följa pojkarna ut, eller stanna hemma med chips, godis och film...
____________________________________________________________________
Min kära kuse Vanessa ringde för ett tag sedan och frågade efter min adress, hon skulle nämligen skicka ett paket! Oohh! Fort som attan sa jag min adress och försökte lista ut vad hon skulle kunna tänkas skicka mej=)
Efter ett tag knackar det på dörren, och vem står där om inte...just det! Vanessa!
Hon ville inte alls skicka mej ett paket (!) utan hon ville bara veta adressan så hon skulle hitta hit -mutter-
Jag som trodde jag skulle få något fint. Vilket ur-uselt trick =)
Måste dock erkänna att det var riktigt roligt att träffa henne, det blir allt för långt mellan gångerna nu på gamla dar =)Jo....

Jag var och handlade igår, och jag har en ovana att skriva mina Handlar-listor på framsidan av handen. Så när jag vaknade i morse hade jag en bak vänd handlarlista på min kind... så typiskt!

Men den är borta nu!


Paniken!

Lördag och morgon jour.
Det är rätt så mysigt att vara själv i stallet på morrona, faktikst. Inte för att det blev så tidigt idag. Hästarna står ute dygnet runt nu när stallet har förvandlats till ett kattpansionat nu i någon vecka, så det räcker att man fodrar typ nio, dom har ju tillgång till hö, som dom dör inte =)

Jag fick heller hjärtklappning idag!
Jag tog ut NIka för ett lungt litet longerings-pass. Hon har ju haft en liten vilo-period nu, eftersom hon inte haft skor, men nu äntligen har hovslagar´n fått tummen ur...

I alla fall! Jag tänkte att jag skulle longera just bakom hagen, (det var bäst underlag och Sprettur ser oss då)  och jag hinner inte ens börja trava innan Sprettur springer rätt igenom tråden och och galoperar rakt mot "stor" vägen (!) och det kommer bilar från båda hållen.. ojoj, jag såg kraschen i mitt huvud, med veterinär, kaos
Men han tvärnitar just framför bilen och springer mot stallet igen.. Puh!
Hästskrälle! Ska du skrämma slag på mej?!
Det gick ju bra, som tur var. Usch usch jag andades inte normalt på flera minuter tror jag.


Det är lite kul att saker kan bli så mycket roligare när man känner att man inte måste göra det!
Jag har städat lägenheten idag. Dammsugat, tammtorkat, diskat, skurat, vädrat mattor.. you name it!
Och jag har faktiskt haft ganska kul..? Ja, det förvånar mej med.
Men med lite "jag behöver egentligen inte göra det här"-tänkande och musik så blir allt lite trevligare=)

Jag hade även tänkt börja måla min stoora tavla idag, men jag märkte att den svarta färgen var förstörd..-mutter-
jag glömde den i bilen en natt i vintras efter jag köpt den, och det gjorde väl susen?
Jag som var så peppad, nu måste jag gå och köpa en ny burk först! Usch, nej.


Vad nu?

Jag som hade börjar tro att våren var på väg, men icket! sa väder-Berit!
Det började snöa stora Marshmallows flingor när jag var på väg hem från stallet! Kanske får vi ingen sommar här i Umeå  i år? Kanske det hoppar direkt till vinter igen?


 
Men jag har fått ett riktigt vår tecken idag, faktikst. Ett som jag helst vill slippa, om jag ska vara ärlig...
Nika fäller hår som bara den! Efter en "snabb-borstning" (30 min) fick jag ihop minst två kudd-stoppning med hästhår!
Och det kommer bara mera....uugh
____________________________________________________________________________________
Vill ni sova skönt om nätterna? Vill ni veta vad som stoppas i era kuddar? Vill ni lukta häst?
Köp en kudde av Äkta Nika hår!
Nu för special pris! Bara bilresan hit kostar det, och ni får borsta er så mycket hår ni vill! Ett riktigt kap!
Kan eventuellt räcka till några täcken också...
(kuddfodralen står köparen för)
Kontakta mej för mer info och tids bokning. (först till kvarn gäller, vill gärna ha lite kvar till sommaren)
____________________________________________________________________________________Wierd

Timmy har pratat i sömnen igen. Jag vaknade inatt vid fyra nångång (har ingen aning om varför) och efter bara ett tag händer det igen..

Timmy: Åh...
Moa: ..?
Timmy: Det finns ingen kant på dom jävla klossarna!
Moa: Timmy, vilka klossar?
Timmy: Men dom raka.
Moa: (håller tillbaka skratt)
Timmy: Äh!

Det är kul med folk som pratar i sömnen. Jag brukar vara expert på det.
När jag bodde hos Ida och Johnny höll jag nästan på att skrämma livet ur Ida när hon vaknade av att jag tok-skrattade. Måste har varit något himla kul.
Eller den gången jag satte mej rakt upp i sängen, pekade mot väggen och sa: Ser du tomten?

Jag undrar vart man får allting ifrån?
En Världslig Sak

Usch fy och blä för denna dagen hittils! Den har varit äckligt lång..  det är väldigt okej om man är ledig, men om man jobbar så...njaae.
Jag kom på en grej jag skulle fråga Mli om, men hon svarade inte när jag ringde. Så jag passade på att ringa ytterligare 4 gånger, och när hon såg alla mina missade samtal skyndade hon att ringa upp. Min plan funkade!
Nu var det ju absolut inte något viktigt, men folk ringer fortare upp om man ringt många gånger -mohahaha-

For förbi MAXI på vägen hem och köpte fyra stora tubar tandkräm. Lagrar, ni vet.
Jag börjar bli less på att skrapa kanterna från den avklippta tuben vi haft hemma för att både jag och Timmy har alldeles glömt bort att köpa det.
Men tandkräm är väl en Världslig sak..?

Vi lånade ut vårat X-Box och Eternal Sonata spel till Emil i förrgår. Det är ju så Typiskt att man blir jätte sugen på att spela spel man lånat ut bara för man inte längre har det nära och fast man inte spelat på flera månader.. Så typiskt!trött är jag också! jag ska nog lägga mej och se en film tills Babe kommer hem.

Ching PlingLill-Lördag

nu går det banne mej utför! Mot helgen, altså.
det har inte hänt något spännande alls idag så jag har ingenting att skvallra om. Jag kollar på film och Timmy spelar mördar spel. En helt vanlig dag med andra ord.

Timmy har på, och använder, sej av sitt headset väldigt effektivt. Mitt i spelursinnet kan han häva ur sej dom fulaste svordomar jag någonsin hört -haha- och LOL förekommer en del det med. Jag viste inte ens att man använder sej av det ordet längre. (om man nu någonsin gjort det) han skriver det inte, han säger det. Högt! och ofta. Det är ganksa kul och tjuvlyssna när dom pratar med varandra -hehe-
Nyss satt han och tok fnittrade över ett youtube klipp hans kompis skickade... Det är ju bra att dom roar varande iaf..

på tal om youtubee klipp så är det här nog det finaste jag sett! Timmy tycker jag är löjlig, men mina tårar börjar rinna varje gång jag ser det. jag kan inte hjälpa det. -buuhuhuuu- det är nog lite musiken också, tror jag.

Dom som inte ens blir blöt i ögat efter ha sett den har ett hjärta av det hårdaste sten!=)
Så man kan se det här som ett test.

Är du en stenklump?


Hej Umeå

Sådärja. Då har man uthärdat ännu en dag i detta enivisa städande. Och överlevt hela helgen hemma i Malå också, för den delen. Inte illa! 

Anledningen till mitt "plötslga" försvinnande är en frånvarande dator och tidsbrist, kort sagt.
Det blidde utgång i lördags, som sagt. Det tar emot att säga det, men jag hade faktiskt lite tråkigt. Usch, å lite folk va det också.
Jag borde gått ut i fredas istället då hände det något iaf. (bla slagsmål och massa "utslängdheter"(utslängda folk))
Ajja, lite att göra åt nu. Bättre lycka nästa gång!

I söndags kom jag fram till att jag inte ville vara ifrån Timmy längre, så då bar det av mot Moräng istället för att sitta hemma och dega=) 
Timmys mamma hade påskpyntat som ett "Eiya-fritt" hus brukar, med en massa fjädrar och grejs, och det var inte många fjädrar som satt där dom skulle när vi begav oss hemmåt igår -heh-
Pimplat har jag även hunnit med. Vi satt ute den mesta delen av igår, och jag får verkligen betala för att jag inte använt något solskydd *morr*  Jag ser ut som en tomat! På riktigt! Mli nästan vek sej i skratt när hon såg mej.
Det är ju kul att man kan underhålla andra....


Nu komma Sandra och Emil med middag.
Fjällfångad fisk. MmmVad har Moa hittat på idag?

Det känns så in i helskotta skönt att vara hemma! Man blir som ett barn igen -heh-

Jag var i alla fall förbi stallet och gosade lite med fölis idag, Wilmer tror jag att han ska hete om jag inte är helt fel ute?
Har ni sett något sötare!? Jag tvivlar =) Dom är så jävla fina, och så mjuka.. har var inte ett  dugg skygg, ville nästan upp i knät=)

Bilar som kört förbi vårat hus idag har verkligen krypit fram och huvuden har vänt sej om för att titta en gång till.
Det kan bero på våran enorma snöhäst jag, min lillasyster och hennes kille byggde idag. Efter många om och men fick vi han att vara med och bygga, och det var nästan han som tyckte det var roligast? -Haha-


   


Puh, det var jobbit kan jag lova! Snön var hur tung och blöt som helst! Det var lite därför vi inte har kört någon skoter idag
-mutter- har ingen lust att dra lös en skoter hela dan.
Men jag gick Lindenäs med Johanna och hennes hundar istället. Och hon har inte bara en...
(det är dock jag på bilderna)


heeh, den minsta och den näst minsta är dock inte hennes, men resten av Salukisarna är hennes, plus en Borzoi vid namn Stacha (min favvo), så fyra egna har hon.
Och jag har inte ens en enda...huhu.

Man hinner med så mycket mer när man är ledig.... jag funderar starkt på att sluta jobba och bara ägna mej åt ledighet!
Jag ska bara vinna några miljarder först....

Alldeles strax ska jag och Mami åka och hyra film. Kan bli intressant, vi har mycket olik smak i både film och godis.
En annan intressant sak är det killen gör i Talang just nu.....


Fredag

God Morgon Bloggen! Inatt har jag nästan sovit oförsämt bra, och länge =) Vaknade dock vid sex när Timmy skickade SMS (då skulle han gå och lägga sej) men somnade om relativt fort och vaknade inte förrns nyss.

Vädret ser mycket lovande ut -Yes- och nu ska jag bara stoppa i mej lite frukost, gå ut med lillebror (hunden) och sen dra till stallet.Träsmak i röven

Usch, vad det känns skönt att ha kommit hem till GammMalå igen. Det tog typ fyra timmar att köra, biljäveln har ju inga dämpare så han lyfter ungefär om man kör på ett gupp i för hög hastighet... fast då var jag ju och lämnade av Timmy hemma hos honom också..men det skulle fortfarande ha gått fortare med kvasten...

Alla här hemma sitter på helspänn och bara väntar på att något ska krascha. Eiya smyger runt, tuggar blommor, kutar nerför trappen, slingrar sej mellan blomkrukor och hoppar på stackars Teddy med jämna mellanrum.
Hon utbyttjar utrymmet, helt enkelt. Jag hoppas bara att hon itnte har sönder något värdefullt. Lika bra att vara inställd på att något ska gå sönder under tiden vi hälsar på -heh-

Jag mamma och Maya kollade just på Grannfejden. Jag tycker att dom är otroligt löjliga som låter det gå så långt att dom "måste" vara med på TV? Finns det inga gränser alls längre? Allt för att locka tittare, antar jag..?

Det ska bli så spännande att se lilla fölet i morgon wihiie, längtar.
Jag och lillasyster funderar även på att fara ut med skotern och tolka imorgon, om vädret tillåter. Det blir alltid lika intressant när det är Trickskidor med på bilden!

Nu ska jag vara lite social med min familj som har längtat så mycket efter mej att dom lockar hem mej med massor av Godis -ett mycket elakt trick- och det är inte alls för att det är Påsk, så det så!


Åksjuke-tablett

Jag håller just på packa lite smått till imorgon för den efterlängtade(!) resan hem, och jag tänker på stackars Maoui som hatar att åka bil, hon har spytt ner hela buren varende gång jag har tagit med dom.

Ända tills mamma skickade mej Katt-Åksjuke-tabletter för katt.


Hon har till och med märkt det riktigt noga så att jag absolut inte ska ta fel!
Alla vet ju att det finns Katt-åksjuke-tabletter för hundar... Katt-åksjuke-tabletter för människor...Instängd ilska

Jag har två katter som inte är så nöjda på mej just nu....

soon long helg

Eiya går runt och jamar hela tiden, och kurrar... inget "vanligt" gulligt kurrande, utan mer som en fågel typ? "Kurr Krr Krriii" kanske som en underlat?
Tiden jag har gruvat mej för lite har kommit.... jag tror att hon vill få till det!
Vad gör man nu?
Så länge hon är så här "sansad" så gör det inget, men om hon börjar skrika hel-nätterna som en del katter gör så vete fan.
Jag vill inte behöva kastrera henne, jag har nämligen stora planer för den lilla damen! -och hon verkar som sagt med på noterna..
(Shhyy, Timmy får inget veta-heheee-)


Att-Göra-Lista idag
*Dammsuga
*Skura
*Diska

*Dammtorka
*Rita klart bilder
*Ren bädda säng
*Bada katter
*Packa
*Packa
*Packa
(*snöra in tvätt?)Spana in klippet nedan när Jerry Williams tuggar luft. Ser himla lustigt ut. (spola fram till 1.15 min)Om man kollar hela videon sen så kan kan se att han gör det lite nu och då... han måste verkligen vara törstig..
han är himla het asså...haha.

Men jag blir fortfarande partysugen av sån här musik=)


-gäsp-

Det borde vara olagligt att stiga upp så här tidigt...


Njaaee

Jag kom på den brillianta ide´n  att lägga alla mina inlägg i olika kategorier. Jag har massa kategorier, det är bara det att jag bara använt mej av en -Allmänt! (den det blir automatiskt)  Men nu skulle det allt bli ändring på det, tänkte jag.

Usch, det kommer att ta år innan jag är klar med det, så jag har ändrat min plan något.
Från och med nu ska jag använda mej av kategorierna.
Nu, däremot, ska jag sätta mej vid ritblocket igen.

Hola!

"Jag gillar arbete. Det fasinerar mej. Jag kan sitta i timmar och se på när folk jobbar."


En liten fölunge

Det har kommit ett litet föl till Ridskolan (Malå altså) Ååhhh, finns det något gulligare?! Nu måste det bara klämmas in på bilden jag var helt säker jag var klar med.  Urg, föl är svåra att rita.
Åhh, vad det ska bli roligt att komma hem och spana in det lilla miraklet! Bara två dagar till Långhelgen..

Nej, måste börja bära pant till bilen och möta upp babe på jobbet -Vi ska bli rika!

google-bild (-"riktig" bild kommer till helgen)


Natti natt

Mmmm.... Choklad Puddigt det är grejer det!
Bra just innan man ska sova så man känner sej så där lagom uppsvullen

Snorhalkigt
Det är riktigt jävla snorhalkigt ute nu! 
Det var bara ogjort att man int körde av vägen när ja va å fodra hästarna. Direkt man rörde ratten började bilen svaja. Typ.  Och inte blir det smidigare med en bil utan dämpning. Det känns som om bilen kan hoppa av vägen vid minsta lilla gupp.


Idag har jag varit väldigt kreativ!
Jag har gjort klar skylten till Ridskolan PLUS att jag har ritat bilden jag lovade jag skulle rita åt Maja.
Man måste ju passa på när Babe är på spelkväll. Det är inte så suddigt som det ser ut. Och dom får icke sa nicke kopieras/användas utan min tillåtelse!
Nu är det bara några bilder kvar jag ska göra. Tur att det är kul.
Nu är nog min chokladpudding klar. 

Bara tre arbetsdagar kvar... bara tre arbetsdagar kvar...


Bilder från igårSådärja!
Det blev att båda jag och Babe gick ut i alla fall. Han gick på Corona och jag skulle följa Ida oc på Cover, men det var så äckligt lång kö, och jag kände inte för att stå där hela kvällen så jag tog en taxi och mötte upp Timmy på Corona istället. Där satt jag i baren och glodde på Dirty Dancing.
PartyyNu ska vi alldeles strax anlända till Ida och Johnny. Vi ska bara ta oss dit först.
Våran skuts for just iväg på ett "uppdrag" så det ser ut som att vi får pinna på bäst vi vill dit. Tur att det inte är så långt, typ fyra kvarter. OKej, inte långt alls. Nästan pinsamt att åka bil.


Vi ska i alla fall först vara hos syster ett tag, och om jag känner henne
rätt kommer det att bli Singstar och World Tour för fulla muggar!

Jag ska nog inte följe med ut ikväll, utan bara vara med på för-festen, mitt konto säger stort Nej.
Men saker brukar inte bli som planerat så vi får helt enkelt se hur det blir.

Mera bilder imorgon, nu måste jag dra.!

Chingeling!


Underbara låtI don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you

God morgon bloggen

Jag har just kommit tillbaka från hästa! Minus tre grader hade vi när jag for i morse, nu är det dock bara -0,3 -för att vara exakt. Så det går väl åt rätt håll, antar jag.
Sommaren kändes himla långt bort när det blåser så kallt och nylagd snö på marken. Suck.
 Jag for en sväng till Ida och Johnny igår där dom brorsan, Annelie och Ola satt och spelade Retro, så jag hoppade in i Idas lag. Hon låg sist när jag kom, och hon låg sist när jag for, så stor hjälp var jag. -heh- man fick sej ett par goda skratt, så det var kul iaf. Det är ett sånt spel som jag inte bryr mej om ifall jag förlorar, men däremot Skip-Bo... eller Monopol!

Nu ska jag fortsätta min skönhets sömn.

Later


Morr

Jag har spelat wipeout spelet ett tag nu (kanal5.se/wipeout) och Mli måste helt klart ha fet fuskat om hon har fått så många poäng! Jag fick som mest 3300 nåting...-mutter- jag ger upp! Spelet vinner. Tills vi möts igen...

Fredag idag! Och det vet väl alla vad det betyder? Just det, Pizza Time! Sinom är och hälsar på, så vi köpte tre olika Pizzor -så att man inte blir "less", altså.
Det känns jävligt skönt med helg, måste jag säga. Jag och Lina har varit och brännt lite kalorier i simhallen idag, och när jag kom hem hade Bo-boo stäädat! Sånt gör mej glad!
Det kan jag leva på länge -tills det måste göras om, vill säga.
Imorgon har jag jour igen, och på kvällen nalkas någon slags "Frisör-fest"? Vet inte riktigt , men det blir nog kul.

Jag var en sväng på Strömpilen idag och hittade jätte snygga korta jeans shorts på Vero Moda. Dom fanns båda i ljust och mörkare, men jag kunde inte bestämma mej för vilka jag skulle köpa? Jag gillade dom mörkare bättre, men dom ljusa var mer "sommar" (som vi tydligen ska få snart), det får vänta till jag kan bestämma mej. Bestlutsångest!
Men, jag hittade en jätte fräck lång t-shirt som blir morgon kvällens utstyrsel. Den med tights och högklackat får duga.

Pojkarna spelar World Tour nu, jag måste nog joina dom.

Hola


Mobiltelefoner

Jag är, som väldigt många andra, en flitig användare av min mobil.
Jag tar med den överallt! Till och med till duschen när jag duschar eller gör mina behov -heh-, (som om jag skulle svara då i alla fall?) till Bion, duktiga telefonen har ju "Tyst läge", inte för att jag skulle svara ifall någon ringde, utan bara för att ha den med.
Man skriver SMS i en rasande fart utan att egetnligen behöva kolla på knapparna
-vilket kan vara väldigt användbart när man kör bil.

Jag har en dålig vana (kan man kalla den dålig?) att jag aldrig skriver ut komman, punkter eller smileys i mina meddelnaden -jag tycker det går mycket smidigare då, det är väldigt sällan någon får ett komma tecken i mina meddelnaden. Vilket somliga kan tycka är mycket irriternade, har jag fått veta. Smile!

Det jag egentligen ville komma var att jag fick ett vanligt meddelande igår av en person A, kan vi säga, och jag svarade helt normalt. Då får jag tillbaka "Vad du låter sur."
Låter sur? Japp, man kan låta sur i SMS, tydligen. Om man inte skickar en smiley gubbe i varje meddelande är man sur. Och om man är sur måste man skicka en sur gubbe, så att den andre personen ser att man är sur.
Gamla "streck-smileys" går inte heller för sej. Endel personer köper inte ens en telefon om det inte finns en rad gula gubbar att välja bland. (Jag tjuv-lyssnade på Expert)

Snart har man en liten kamera som slås på när man öppnar meddelanden så att man verkligen kan se den andra personens reaktion när den läser.Tordag...torsdag?

Kan någon generös själ berätta hur det går till                                                                                google-bild
när en häst tappar en sko med broddar?
Okej,det var inget speciellt konstigt med det,
men när skon lossnar och alla sömmar sitter kvar,
allt utom själva "skallen" på sömen och en liten bit av spetsen är väck. 
Så det är bara delen som sitter i hoven som är kvar.
Wierd!
Det var i alla fall ett rent helvette att få ut dom! -Suck och stön-
Men det gick, och nu kanske hovslagar´n få lite mer brottom att komma och sätta dit nya skor så man kan börja rida normalt igen. =)
Hon kommer att vara i bra form lagom till i sommar, då hon ska på bete och äta sej tjock igen.

Jag och Mli har smidit och smort planer idag, så jag fick gnugga händerna och klistra på mitt "smida-planer-ansikte". Mmmm!
Det kommer att bli riktigt intresant, kan jag säga. Men det blir inget av det, än på ett tag. Vi måste vänta på bättre tider...


 

Haha, jag hittade förresten en gammal bild på jag och Babe på Emils och Vanessas "40-års fest" (dvs 20 var)Jag tror att jag skrattar? annars har jag då ingen aning vad jag gör.
Fan va irriternade, jag vet inte hur man gör så att man skriver så att texten blir brevid bilden.

Fönster shoppning är inte lika kul som vanlig shopping


April April

Förutom alla fual SMS jag har fått idag, är det ingen som har försökt skoja till det.
Jag tror ingen vågar... jag kan vara ganska skräckinjagande.

Jag är så trött så trött, massa komplikationer i stallet, skor och sömmar som inte satt där dom skulle, Moa leka hovslagare.
Förklarar sen.....snaaark

RSS 2.0