?

Jag hade ju tänkt lägga ut massa bilder på jag och Danica idag, men jag hinner fan inte! Vi har haft fullt upp hela dagen. Det får bli imorgon istället..
Men en bild kommer ikväll.

God morgon

nu har vi vaknat till lite grann. -gäsp-
jag trodde jag skulle ge hästarna morgonmat idag, men det var vist inte jag som skulle det..
skönt att få sova ut lite grann, vi somnade så sent. Inte för att vi komme hem sent (typ halv 12) men vi spelade Eternel sonata ganska länge! Yeah, thats right! Jag har fått fler personer i mitt fall!

Nu ska vi fika nånting, och sen bege oss till poa-hästarna


Bad hair day?

Den här mössan fick jag förresten av Ida och Johnny i födelsedags present. Dom tycker tydligen att den är "som gjord" för mej...
Undra om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning

INTE RÖRA!!


Lusläsning?

Nu är det åter igen helg, känns riktigt skönt!
En sak jag tycker är lite orättvist är att när min arbetskompis har körvecka går veckorna alltid duper-fort fram-vips är det fredag!- och när det är min körvecka riktigt sniglar sej dagarna fram. Det känns som om jag kör bil i tre veckor i sträck innan det är hennes tur igen. Hon skulle lätt kunna säga att det är min körvecka fast det är hennes, jag har inte så stor koll.

Nog pratat om jobb! nu är det helg! Jag tänkte passa på att lägga ut en bild på den Utsökta bläckfisk spagettin jag lagade igårVist blir man hungrig!?=)


 

Och jag har också lovat Johanna att jag ska lägga ut bilder på Danica, och för att visa min goda talang för fotografering kommer här nu hela två bilder tagna i onsdas!
(ps. du kan trösta dej med att jag nog förmodligen kommer lägga ut dom (eventuella bättre) bilderna Mli kommer ta imorgon)

  


Ikväll kommer Mli å Krister. Dom ska ta med sej deras (mycket större än min) "kattställning" som jag får ta om jag vill ha den! Jag tror att Eiya kommer tycka den är mycket roligare än den dom har nu. den är ju högre=)
Nu kan jag lungt läsa ut andra Twilight boken. Puh! Vilken lättnad. Jag har segat mej som f*n med den eftersom jag inte vill att den ska ta slut. Men Mli kommer med tredje boken ikväll. Du är en raring=)


coincidence??

Igår på radion hörde jag på radion om hon som fått åttlingar. Åttlingar! Åtta stycken barn. Pang Bom! Åtta flugor i en smäll...? Hela dagarna måste ju gå åt att mata dom, ungefär? Nu skulle hon nog skatta sej lyvklig om hon var en ko.

Men en tanke slog mej då jag hörde det. jag har nämligen haft underliga drömmar,5 dagar i rad, förra veckan.
Först två nätter i rad drömde jag att jag hade trillingar. Dom var så söta och snälla, och det kändes helt normalt. Sen tre nätter i rad drömde jag att jag hade tvillingar..? och i drömmen kändes det också normalt.
Så nu har jag slagit upp ordet Barn i min drömtydarbok, och så här står det:

Antingen en posetiv symbol som antyder nya möjligheter, eller en vink om att vi kämpar emot för att inte bli vuxna. Barnet representerar vårt innersta väsen som vi vill se mogna. Vi förväntas säga sanningen ("av barn och idioter får man höra sanningen") och vara mindre komplicerade. Om kvinnor drömmer om barn, är det vanligtvis för att de längtar efter att få ett, eller att de söker efter något nytt, att det håller på att ske en förändring av deras livsstil.Och när jag slog upp Tvillingar stod det:


Att tala med båda sidor av jaget, eller en specifik sida- den sida som representeras av bilden av tvillingarna. "Det bättre jaget" och "det andra jaget" 
Enligt folktron: Förfärlig otur
Trillingar fanns inte. ..
Såå..hur ska jag tolka detta?
 

Ypperligt

Oj, vad fint jag har stådat lägenheten idag! skurat och allt möjlish!
Eiya går runt och mjauar, men jag kan inte fatta vad hon vill..? Risken är stor att hon inte heller vet det.
Jag hade tvättid idag, åsså när jag står där nere och har en timme kvar (stoppar tvätten i torktumlaren) kommer det ner en tant och stoppar i hennes tvätt(!) what? Jasså, man får göra så, bara man är över typ 60 så är det okej.
Om man skriver på tvätt-tid-tavlan att man ska börja en timma tidigare, fast någon annan skrvit in sej på tiden innan, så får man det! Wihiie, snart behöver vi inget schema, det är bara att gå ner och tvätta när man har lust! Ypperligt!


Imorgon kommer Mli och Krister hit! Det blir kul, dom har inte varit här på ett tag nu. Det blir nog att fara på Cogges födelsedagsfest imorgon dåå, fast jag och Mli ska bara sitta och skratta åt alla som är fulla, för vi ska på stallet ganska tidigt. Hon ville följa med och ta kort på mej och pållen, så vi ska leka modeller=) Det blir intressant, jag brukar alltid lyckas med nån konstig min på bilder man ska vara "seriös" på. Särskilt på bilder då jag rider, jag ´har en tendens att se så jäla koncentrerad ut då.

Jag lagade såna där "bläckfisk-spagetti" idag, såna svarta, ni vet? Blandade ut med lite vanliga också. Det såg himla intressant ut, kan jag lova. Inte särskilt apptitretande, om man säger så. men dock roligare att äta! Jag tog en bild, men överföringssladden är hon syster, så jag får inte nöjet att lägga ut den.

Nu ska jag fortsätta spela Eternal, jag ska kicka sjörövarens ass! Wish me luck!


Moa Tipsar

Hur man badar bäst:

Vad man behöver:
1:Ett badkar (det kan underlätta)
2: Badsalt
3:En bra bok (det går också bra med en bärbar dator så man kan kolla på film-fast då behöver man en stol att ställa datorn på, det gör det hela mycket krångligare)
4: Badskum (MYCKET!)
5:Varmvatten
6: Ansiksmask
7: Handduk
8:Toffs
(9: värmeljus/stearinljus/annat ljus)´
(10: snus)

Man skruvar på varmvattnet  i badkaret och strör ner lite badsalt.  Hämta sedan boken eller datorn (snus?)ochlägg/ställ den framför badkaret. Lägg sedan en handduk framför badkaret. Nu kan du sätta upp håret med en Toffs och kleta på ansiktsmasken. Nu kan du börja skumma upp badskummet -rikligt- med duschstrålen. Det gör man allra sist eftersom man vill ha mycket skum.

På bilden nedan har jag demonstrerat hur jag, men mina 161,5 långa centimetrar, brukar sitta. Om man är många centimetrar längre kan detta dock bli ett problem, och jag kan dessvärre inte ge dom personer i fråga några råd eftersom jag inte har någon erfarenhet i den punkten..

LYCKA TILL!
 

På bättre humör?

nu känner jag mej gladare än för typ bara en halvtimma sedan.
Jag skulle fylla på min mob för att ringa till Kjell igen så jag skulle få tag i mina ridkläder, men mitt kort ville inte funka, så jag gatt köra till Timmys jobb å låna hans mobil. och när jag kom dit så såg jag väl inte ut att vara den gladaste, kanske. Å det fick jag veta! Rätt åt mej. Man ska inte fara inte på killens jobb när man ser ut som om man sålt Metro och tappat pengarna..

Nu ska jag lägga fram lite kyckling så Timmy kan laga mat när han kommer hem å bläddra lite i nya Hööks wihiie!
HOLA


Skrattretande

Puh! Många timmar i stallet idag. Så mysigt!
Efter dom fått morgonmat(hästarna) och fått vara ute i hagen ett tag tyckte jag att det var dags för motion!
Det tar ungefär 25 min kanska att skritta till ridbanan i byn, och det var tur att jag ringde och frågade efter vägbeskrivningen. Dom kan ju inte gömma bort en ridbana så där! Jag hade aldrig hittat den om jag inte först for fel å gatt vända.
Men ja hittade! Jag la ut några, enligt "Danni" skrämmande, bommar och travade lite cavaletti. När hon började förstå att hon inte skulle hoppa över dom var hon superduktig! Lyfte riktigt bra på benen (för det mesta) och verkade tycka det var superkul=) Jag avslutade med ett litet kryss, och tredje gången jag "hoppade" så gjorde hon ett tappert försök till ett bocksprång. Det var nog det mesigaste jag varit med om! Hon sänkte huvudet lite grann och skuttade bara med bakbenen. Haha, så lustigt det var. Kändes knappt.
(Annars var det med Bus-Maya, den hästen kunde bocka! Först "hoppade" hon rakt upp i luften för att sedan sparka bakut-rejält-Man flög av som en liten tumvante. Om man inte flög av på första försöket så kunde hon ju alltid pall-nita och sänka huvudet- Och Voila-her work is dune!)


Av:Moa

På måndag har jag inplanerat ridbanan igen, fast med dressyr på schemat=) Jag behöver det lika mycket som hon.
Nu ska jag plocka bort lite grann, vi får ju främmande ikväll, och kanske få något i magen. Jag är hungrig som en varg!
Jag måste bara få Timmy att fröstå att han också är hungrig.

HOLA


HOLA

det är riktigt roande att kolla på killarna medan dom spelar world tour=) dom vill presse sej till det yttersta och köra på den svåraste nivån, och ansiksuttrycken därefter! hohoo

Nu tog dom en paus från x-box spelandet och kör live istället. Oskar har anlänt och dom kör gitarr-trio och skrålar så det ilar i öronen =) emellanåt blåser timmy äääänglalika toner med sitt munspel.
Tur jag fick "dörrlappen" av Ida och Johhny igår med texten: "FEST- kära grannar, knacka på om vi stör, eller kom in och ta ett glas med oss!"

Dock är min vin ikväll coca-cola. Jag är duktig ikväll, dels pågrund av att jag inte känner för att gå ut, dels för att jag ska till hästarna och morgonfodra imorgon och ta en lång morgontur med poahästen=) Jag längtar redan!
Åsså säger pojkarna att dom ska ut imorgon med, så då kan jag följa med istället! Usch, vad tråkit dom kommer ha utan mej...
Jag har inte varit ensam i lägenheten på hur länge som helst, lite konstigt. vad ska jag hitta på? Jag måste köpa färg så jag kan börja måla min tavla. Den stora som ska hänga ovanför soffan. Det ser så himla tomt ut nu..
Rita kan jag göra, det har jag inte gjort på jätte länge. Eller kolla på filmen Timmy inte vill se, eller läsa..  jag funderar nog ut något. =) eller spela sonata!!! Det blir det nog...
Nu ska jag vara lite social med pojkarna.

Oj så nära

Jag var så kissnödig när ja kom hem att det bara var en hårsmån att jag kissade i Timmys kalsonger! ojoj
Kill-kalsonger är det skönaste som finns när man ska sova, tycker jag. Det blir liksom "friare och luftigare" =P Jag lånade ett par av Timmy igår, och i morse glömde jag helt enkelt att byta till mina egna. Jag hade nog lagt märke till det om mina jobbarbyxor var lite tightare, men som sagt, jag jobbar i mjukisbyxor.

google-bild


ps.jag har inte kalsong-string. Inte Timmy heller..Jag har nyss varit på Maxi och handlat igen, och den här gången ställde jag mej inte på en handikapp-parkering. HAHA! Där lurade jag dom allt! Jag är listig som en räv
På Mio köpte jag sex kilo morötter, och en låda som rymmer det (jag är ju inte dum) så nu ska Danica på belöning när hon varit duktigt=)
Bäst att börja hacka....

 

Onsdag och min födelsedag

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Moas födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Innan jag for på jobbet i morse vaknade Timmy till och sa att han inte hunnit göra frukost på sängen till jag, men om jag ville kunde jag ta av smörgåstårtan som står i kylen....
Jag tycker det var riktigt gulligt av han att bjuda jag på smörgåstårtan som jag gjorde igår och som vi ska bjuda på ikväll då vi får främmande =) Har jag inte rätt?
Idag har jag även fått blommor levererade till min dörr =) Det är inte varje dag man får det, faktiskt så är det första gången=) Det var från farmor och farfar, men jag kan låtsas att det är från en hemlig beundrare jag jag inte har en aning om vem det är. Jack Sparrow har hittat mej...

Näe, jag måste bege mej till stallet om jag ska hinna rida så att det inte blir allt för sent. Idag ska jag plåga henne med lite konditionsträning hade jag tänkt. Mysigt!
HOLA 

Bajs äckel

Idag har det varit en sån där "halverts-som-halverts-dag",  båda bra och dålig. Det är väl ganska vanligt att man har såna dagar, inte lika vanligt att man kan sätta så tydliga linjer mellan bra och dåligt. (Inte jag iaf.)
. Det började med att jag vaknade och var supertrött, det kändes som om jag inte sovit en blund trots att jag gick och la mej i rimlig tid, på jobbet gick det dock bra, och på lunchen for vi förbi Preem på Grubbe(?), dom ha typ gått i KK så dom säljer allting på 70% och godiset kostade bara 19:-/KG, det gjorde min dag!! Efter jobbet  for jag på Maxi och skulle handla, och tog första bästa lediga p-plats-som man brukar.
 jag tycker det är ganska kul å handla, så jag strosade runt ganska länge och kom bara (nästan) ut med vad jag skulle ha. En bok (När jag hör din röst) och 2 filmer gills inte-impulsköp. Kände mej lite lycklig när jag tänkte på att jag äntligen skulle få läsa andra Twilight-boken (wihoo), men då får jag se en p-böter på min bil!!
Vafaan!
Det kostar väl inte att parkera på Maxi?
joooo, det gör det- Om man har parkerat på en handikapp-parkering...-mutter- Kan dom inte skylta special parkeringarna lite tydligare så vi slipper såna här missförstånd!? Typ med en grind med kod, eller kort? Ska det vara så svårt?
Men Polis-Nissarna hade varit snälla, dom hade bara gett mej böter mellan 15.59-16.00... En hel minut!
Åsså står det fint på lappen att dom hade "kollat 2 gånger". Det var ju duktigt av dom, hela 2 gånger på en minut. Är min bil så vacker?
Jag vet inte men jag tror att sätta ut böter-lappar gör att dom känner någon slags maktkänsla. Mmmmm....

Nu ångrar jag att jag unnade mej boken och filmerna, jag har tydligen bättre saker att lägga pengar på!

Nu ska jag sura och äta godis


PS. det var inte min bil som hade P-Böter förra gången, utan Timmys. Så det kan gå en hel dag utan att jag får parkeringsböter..

J*vla räkningar!

Usch, vad jag inte tycker om att måsta betala räkningar! Jag tror ingen tycker lika mycket dåligt om det som jag!


Jag har onsdag idag.. det är lite jobbit.
Nu ska jag spöa timmy och emil i eternal sonata. wihiiie suckers!

Med mule mjuk som sammet=)

Jag har just kommit hem från stallet nu, usch vad jag har längtat efter hästlukten!
Mina fötter gör sitt bästa med att få upp värmen, och dom gör sådär lagom ont just nu. Vi tog det ganska lungt idag, jag och Danika =) For en sväng i skogen och en bit mot byn, det blev bara skritt och trav-det är ju så jävla mörkt och det finns inga gatljusen, och kallt var det, men vi var ändå ute ungefär 70-80 min.
Bilarna såg oss i alla fall! Jag smackade på henne typ alla reflexer jag hittade=) plus att jag hade en pannlampa på hjälmen-duktig Moa-annars skulle jag inte ha sett ett smack!

nu ska jag och boboo göra middag. kyckling-gisch med ris. mmmmm


In spite of our selves


Tillåt mej att presentera....

Danika!
Det här är altså min framtida medryttarhäst tre dagar i veckan=)
Jag var och provred henne idag och det gick riktigt bra, vi for en sväng i skogen och "checkade" varandra lite grann=)
Vi kom riktigt bra överens, jag fick ungefär samma känsla som jag hade med Maya(hästen) när jag red, bortsett från att Danika inte skulle komma på tanken att tex bocka eller småstegra om hon inte får som hon vill, som var Mayas dagliga rutiner=)
Så nu behöver inte mamma vara nervös att jag ska ligga medvetslös nägonstans i skogen, som jag kan sätta pengar att hon gjorde när jag red ut på min busponny! =)
Det känns riktigt jävla kul! Det är helt perfekt att hon står en bit utanför stan också, tycker jag, så man får "komma ut" lite.
Hon har inte gjort så mycket, dock. Så med hoppningen blir det som med en unghäst, ungefär, "börja om från början"=) Mitt nya projekt wihiiie!
Vist är hon vacker!? Man får dock  tänka sej mera lurv nu på vintern=). Jag förstår henne, vem vill gå och frysa?
Nu kommer Timmy att få börja se Moa i sitt esse, med hästlukt, ridbyxor, smutsiga skor och rufsigt hår. Paketpris=)

Innan jag for dit bort tänkte jag svänga förbi någonstans och köpa ridbyxor, eftersom mina är hemma på rönnbärs. Men det fanns typ ingenstans i hela Ume. I alla fall inte på djurmagazinet eller InterSport, där jag kollade, så jag fick duktigt rida i mjukisbyxor, och det är inte att rekomendera, kan jag lova...
Men efteråt så for jag på Lantmanna, där fanns det inte heller ridbyxor.. eller jo, det fanns det. I stl 38 och uppåt. Förutom dom med bara tygförstärkt, men såna vill jag inte ha. Usch. Men jag gick ut med ett par nya skor och ridhandskar, "Rosa bandet ridhandskar" så då har jag gjort min goda gärning idag. Puh!
Och ridbyxor hittade jag som tur var på Hippologum, brun/rutiga helskodda. Superb!
Nu är jag All set tills jag får mina riktiga ridkläder.

Nu måste jag duscha... all mina goda häst-lukt-parfym kommer att försvinna..-snyft-

Dagens flin: Timmy frågade efter mitt serat!! Serat? Vad är det för ord? det låter himla kul i alla fall. Lepsyl, Timmy! Man säger lepsyl. Serat! (prova säga det flera gånger efter varann)
Dagens grin: Jag ser en ful böterlapp på bilen huhuuuDagens skratt

Jag, Timmy och Emil sitter och pratar, åsså kommer vi in på den där branden på Ålidhem.
Jag sa att jag tycker synd om dom som blev utan hem, så där utan vidare. Timmy funderar,
-Vist var det ungefär 80 stycken som dog?
-Det var väl ingen som dog? Var det någon som dog?
-Jaa, om ni vill kalla dom lägenheter levande så är det upp till er...

Därefter håller jag och Emil på att pissa ner oss av skratt... Det är tur att det finns personer som livar upp vardagen för mej =)


 

Handla ekologiskt?

När jag och min pojkvän handlar mat vill vi alltid ha olika sorter av allting- smör, mjuka mackor, hårda mackor,  jose (stavning?), mjölk,  ja i princip allting det finns mer än en sak av, och båda är lika envisa så det slutar alltid med at vi kommer hem med två sorters allting.

Så en gång när vi var och handlade så kände jag att jag ville ha äpplen, och dukig som jag är så väljer jag ekologiska äpplen (nej, jag vet inte varför det är bra, jag har bara hört det)

"Varför tar du ekoligiska äpplen?"

Jag som är så duktigt påläst svarar att det är bra för miljön.

"Det är bara skitsnack. Det betyder bara att dom har använt sej av mindre besprutningsmedel, och det betyder att det finns många fler omogna och dåliga äpplen i den påsen än dom vanliga påsarna, och dessutom är dom dyrare  Men välj du..."

Åhh! Din förstörare! =)
Moalett?

Igår efter Timmy slutat jobba kilade vi iväg till Strömpilen och köpte vårat mycket efterlängtade Guitarr Hero World tour Wiihii! Jag började spela trummorna, och det tog inte länge förrän jag svor och berättade att "det måste vara något fel på dom!" eftersom dom inte träffade när jag slog *morr* jag försökte i alla fall ett tag till men när vi förlorade för ungefär tjugo-elfte gången pga av dom jävla trummorna och Timmy frågade "Älskling, går det bra? har du tappat taktkänslan?"
då gav jag upp (för tillfället) och började göra mat -kyckling soppa som man blandar med vatten. Timmy tyckte inte att den såg god ut, men det tyckte jag. Mohahah där fick han för att han retas med mej!
Sen bytte vi och jag spelade gitarren, och då gick det hur bra som helst! (Hah, skulle jag tappat taktkänslan? jag måste ju först hitta den)
Vi fick ganska bra poäng hela tiden, kring 95%, och jag var väldigt stolt över mej själv, tills Timmy tyckte att det var för lätt och ville höja till Medium, men det var tydligen oxå för lätt så han körde på Hard istället medans jag satt kvar med min gitarr på Easy -mutter- jag ska väl egentligen vara lite stolt och säga snälla komentarer, antar jag..?
Men jag har en plan-jag ska tjuvträna när ingen ser på och bli bäst på allt, och om någon frågar så har jag inte alls spelat mycket, hur skulle jag ha tid med det? Jag måste helt enkelt vara en naturbegåvning!


Jag har varit hemma idag btw.. jag hann inte ens jobba en halv timme innan jag var tvungen att använda "kundens" toalett, så Emma skjutsade hem mej och det tog inte länge innan jag var tvungen att använda min åxå.. usch, jag tänker inte använda såna fula och berätta vad jag gjorde.
Jag trodde först att det var för att jag snörde i mej mackorna så fort i morse, men jag börjar tro annorlunda. Usch!


bor det en liten nörd i dej?

Oj, vilken "chock" jag fick när jag kollade vad klockan var nyss... den är ju redan elva, och gissa vad det betyder...?

Det betyder att jag och Timmy har legat i soffan och spelat Eternal Sonata i nästan 8 timmar! Vi började typ vid tre någon gång.... oj oj oj... kanske det bor en liten spel-nörd i mej med, tydligen.
Det här spelet är på riktigt farligt beroende framkallande, och om man ska tro på vad sina föräldrar brukade säga når man vad liten kommer vi absolut att få fyrkantiga ögon!

Näe, nu har vi slitit oss från TV:n för att kolla på en film(på datorn). Vi ska bara äta middag först, potatismos och fiskpinnar med remouladsåås mumma!
Om jag känner efter så är jag faktikst riktigt hungrig. Vad skulle mamma säga om hon fått veta att vi inte ätit någon middag idag=)


Fan så roligt!

nu har bloggen varit knepig med mej igen. Är det så för alla eller är min dator allmänt emot mej?

Idag gick jag och Timmy på stan och försökte hitta Guitarr Hero Wolrld Tour till X-Box, men det är lika slut överallt som det var i onsdags... men det finns dock kvar till playstation 3 och Wii, om  det är någon som är sugen.
Men inte blev vi tomhänta hem för det inte! Vi kom hem med en bolaget-påse, 2 stycken böcker (Gossip-girl och Bob Dylan) och ett av de roligaste spel jag spelat till X-box, nämligen Eternal Sonata
På riktigt, om man inte spelat det har man gått miste om något! Jag var faktiskt lite skeptisk mot det i början, för jag har inte spelat på mycket spel bara kolllat på när Emil och Timmy spelar mördar-spel, och det ser inte så fränt ut, tycker jag.
Men det här spelet.. ja, vi har spelat det i snart 4 timmar (!) och om jag inte gatt gå å duscha nu hade jag fortfarande suttit fastklistrad framför TV:n och svurit åt min klumpighet. Jag håller ungefär på att ta livet av oss i alla fighter pga att jag trycker fel knapp på dos-jäveln. Tur att Timmy har förståelse och bara skrattar åt mej=)
*Morr* imorgon, då jävlar.
Men nu väntar en skön dusch och ett tag framför spegeln för att försöka göra mej vacker.

HOLA!

Morgonstund har guld i mun(d)?

Antingen har bloggsidan uppdaterats, eller så har min dator bestämt sej för att jag minsann ska få börja tygla mitt tålamod gentemot datorer...
När jag skrev in namn lösenord osv så tog det ett ganksa långt tag, åsså hux-flux hamnade jag på googles startsida...? Va fan!
Jag behöver inte googla något! Jag biter ihop, försöker igen.. och tamme-tusan! kommer jag inte till google igen!? Vad var det om?
"hmm...." jag får syn på en julklapp jag fick av Ida och skriver in Uuija-board , blir lite väl intresserad och läser rätt mycket om det, (men högst en kvart. )
Sedan försöker jag igen och då funkar det.johaaaa!
YES! Moa vinner åter igen kampen mot sin sinnesförstörda dator och denna gång utan att använda sej av "Ctrl+Alt+Delete"

Mohaha! Känn dej besegradd!


(google-bild)


Jag är nog trött, jag måste gå och snoooza lite till...
until we meet again!


Finns det något vackrare

Finns det någon vackrare häst än araben?!Nej-jag tror inte det.


Tidsfördriv!

http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/osorterat/fishy.html

sju års olycka!

Städa, städa varje fredag, också varje juuul. Det är inte kul!

Nu har jag STOR städat varje liten vrå i lägenheten, ingen damm-råtta går säker när Moa går lös på dammsugaren! Mohahaha.

Sammanlagt nu när sista tvätten blir klar har jag tvättat 6 tvättar! Snacka tur att det finns två maskiner i huset, annars hade det tagit hela natten... kanske borde vi fundera på att tvätta lite oftare...?
"Så länge det finns rena underkläder finns det ingen anledning att tvätta" (Timmy citat)

Mitt uppe i städningen fick jag världens snille-blixt! Undra om man skulle mublera om..? Sagt och gjort, nu har tv:n och soffan bytt plats. Och det var inte lika enkelt som det låter, inte! Jag fick skruva om båda ryggstöden, divanen och nästan alla benen för att divanen skulle vara på rätt sida. puh!
Nu är allt klart i alla fall, och jag känner mej riktigt stolt över vad jag åstakommit =) Och nu kan jag slappna av och lata mej lite grann och glädjas över att det är helg! Timmy plingar på sin gitarr och jag sitter med ett vinglas i handen, dock inte medans jag skriver, för jag har lovat min dator att inte spilla mera vin på den.
Det kan bli mitt nyårs-löfte! Att inte spilla vin på min dator igen.  Nu gåller det bara att hålla det också....

Jag känner att det var hur länge sen jag updaterade här, men jag har inte riktigt haft tid. Eller snarare, jag har inte tagit mej tid=) Men nu jäklar! Framöver känner jag på mej att det kommer finnas hur mycket som helst att skriva och berätta. Men jag ska inte avslöja det än, jag vet nåt som ingen annan vet. jag har en hemlighet.
(Nej Ludde, jag är inte gravid)


På jobbet idag hade jag sönder en spegel, så nu är det bara att vänta tillls min sju-års olycka ska börja... men den här spegeln får ställa sej i kö, det är många andra före den. Än så länge har jag inte haft mer otur än vanligt..=) kasnke det tar ett tag för krascha-spegel systemet att sätta igång det med..?


RSS 2.0