HalloweeeeenHalloween, den läskigaste helgen på året -buuuuh-, och det stämmer. Jag hoppade faktiskt till en aning när jag kollade mej själv i spegeln nyss. Usch, en sån syn!
Jag hade fortfarande latex-klumpar och lite smink kvar i ansiktet, och när man har "våfflat" plus tuperat håret orkar man bara inte reda ut det när man kommer hem. Sen att det dessutom var två kilo hårspray i-sprayat gjorde inte tanken mera lockande...
Jag tog fram hårborsten, men jag gav upp fortatre än man säger Bu!


Nåväl. Emil och Sandra komma i alla fall förbi efter jobbet och skulle göra sej klara hos mej, och mitt i all "göra-sej-i-ordning" rusch lyckades jag även starta tvättmaskinen med min telefon liggandes i byxorna som tvättades... och då frågar man sej direkt, hur kan det inte finnas en direkt stoppknapp som gör att man kan tvärstoppa tvättningen för att öppna luckan?
Nej, först måste man ju komma fram till att telefonen är just i tvättmaskinen, och efter många knapptryck och slit i luckan måste man själv inse att maskinen i alla fall måste få centrifugera klart innan man får ut kläderna. Sedan kan man leta fram den dyngsura telefonen...
Tro det eller ej, men efter bara 10 minuter framför hårtorken var den så gott som ny! Det ska vara en Nokia för att klara en sådan rengöring.          

 

Klart slut


Huve-värk och illamående

Usch, jag var tvungen att gå hem efter bara 4 timmars knegande idag. Jag mår inte alls bra...
Vist är det skönt med lite "tidigare" helg, men jag måste säga att det inte alls känns så skönt som man kan tänka sej att det ska göra. 
Jag blev mycket gladare i hjärtat när jag kom hem och insåg att Mli gjort en ny desigt åt mej. Sötflickan där! Med bilder från våran western-fotografering och allt -höhö- det hade jag verkligen ingen aning om.

Min nya "höst-design" passar sej ypperligt bra, särskilt med tanke på att det faktikst har snöat idag. Nu i vinter kommer jag väl att ha blomstrande ängar, för att sedan byta till snögubbar och frost lagom till sommaren.
Man ska vara lite tvärsöver ibland.


En som inte är så tvärsöver, men som däremot tagit alla beteenden till en ny gräns, det är lilla Eiya det.
(Ibland funderar man om hon riktigt har alla paddlar i vattnet...?)

Nu på sista tiden har hon spenderat väldigt mycket tid i toan. Sittandes och stirrandes.  Det som förundrar mej mest är att det är allt hon gör. Det är inte mej hon stirrar på, eller någon annan som lånar toaletten (då hade jag bilvit lite rädd måste jag erkänna.)

Allt hon gör är att gå in i duschen, peta bort locket till golvbrunnen, för att sedan sätta sej ner och stirra i hålet där vattnet rinner ner....(???)

En bild säger mer än tusen ord...


Skinka luktar fis

Min frukost består vanligen av två O´boy glas och rostade mackor med skinka. Gröt eller likn är bara att glömma, det går bara inte ner!
Nåväl, nog om min frukost. Dit jag egentligen vill komma är till "usch-fy-blä"-tanken som slår mej varje gång jag öppnar den fördömda skink-förpackningen!

Är det bara jag, eller luktar det verkligen fis i förpackningarna?!
Och till min andra fundering... har det alltid gjort det, eller har "stället" börjar styras av praktikanter? 

En sak är i alla fall säker, och det är att det stinker! Verkligen stinker! Det är nästan så att jag överväger att skippa skinkan, alternativt be Timmy att göra mina mackor. (Vilket faktiskt låter lite lockande)


Ingen lördag här inte!

Ett kan jag säga, och det är att det här inte alls blev våran inplamerade slappardag.
Det enda vi egentligen hade inplanerat idag var att inte planera in något, och vi misslyckades!

I alla fall så har vi varit på Beijer och köpt lite verktyg och en spånskiva, lånat en häft-apparat, glömt häftapparaten, hämtat den igen, och köpt tyger i olika färger för flera hundra!
Hovva! Inte konstigt att man inte gör saker själv när det blir hälften så dyrt om man köper färdigt. Ja, i dom flesta fall.

Nu, flera timmar senare, har vi lyckats med följande:
*Bytt till dimmer i vardagsrummet, samt satt fast sladden till lampan ordentligt i taket.
*Gjort  högtalarna lite festligare med mönstrigt tyg.
*Bytt Tv:n
*Gjort en egen säng-gavel av en spånskiva som vi häftade fast "liggunderlag" på, och sedan klädde i lite färg-glatt tyg.

Pricken över i´t skulle vara om jag fick min fina header gjord av Mli inlaggd också *blink blink*


Stackars Robert Pattinson

Rob Pattinson säger att han inte kan hitta någon att dejta, men kopplas fortfarande ihop med Kristen Stewart

"Trots ryktena om en romans med Kristen Stewart hävdar Robert Pattinson att han inte bara är singel – han har dessutom oerhörda svårigheter att över huvud taget hitta någon att dejta.  

Den 23-årige flickfavoriten, som spelar Edward Cullen ”Twilight”-filmerna, förklarar för Sydney morning herald att hans beundrarinnor inte vill ha honom. Det är hans rollfigur de vill åt.  
-Tjejerna skriker efter Edward, inte Robert. Jag kan fortfarande inte hitta någon att dejta.  
Rob berättar vidare att uppmärksamheten kring honom börjar bli absurd. Häromdagen åt han lunch på en liten restaurang och när han kom ut stod 400 fans och väntade på honom.  

Han hoppas dock att hysterin ska lägga sig i samband med lanseringen av ”Twilight”-uppföljaren ”New moon”.  
-Jag har inte huvudrollen i den andra filmen. Den har Taylor Lautner. Jag dyker upp i Bellas drömmar, men det är inte fokus på mig den här gången, säger han."
Man måste medge att det finns en viss ironi i det hela..


Vem åker ut?

Vem åker ut ur Idol ikväll? Vad tror ni? Om bara några minuter får vi veta...
Själv tror jag -och hoppas- att det blir den unga, långhåriga typen. Vi behöver ingen fler Johan Palm.
Hjärnan har tagit helg, så jag kommer inte ihåg namnet.

Mariette gjorde bra ifrån sej, som vanligt. Liksom Erik och Camilla. Tove har jag gillat sedan första gången hon sjöng, så hon får absolut inte åka ut!!

Jag har inte lika stor koll som jag vill verka att jag har, faktikst så har jag inte sett idol på 2 veckor, men man har ju fortfarande sina "favoriter".

Det är inte lika fränt att kolla på Idol när man har en sambo som häver ur sej likadana kommentarer som juryn ger. Det är bara det att Timmy säger dom ungefär en halv minut före, det är som om man lyssnar på ett repeat band.


Fredag

Snart är det helg! Man blir alltid lika glad i hjärtat när man lämnar tillbaka jobb-bilen och säger Trevlig helg till bossen (ja, man måste ju vara lite trevlig fastän man "måste skynda sej hem")

Den här veckan är inte mycket olik andra veckor, förutom en liten detalj. Vi har nämligen inte bestämt något vi ska göra i helgen! Inte en grej! Ja, förutom ridningen jag har på söndag då.
Hur det än är möjligt så har jag fortfarande lite träningvärk i rump-musklerna sedan förra lektionen och jag fasar inför kommande lektion och hurvida vi ska plågas denna gång. (i ärlighetens namn kan jag knappt vänta)Du sa VAD?


Jag: Kan du laga din jätte gode pasta grej till middag idag? *Mmmmm*
Timmy: Jaa...men då måste du köpa en sån där kuk-krydda innan.
Jag: ...Va?!
Timmy: En kruk-krydda.. du vet en sån där salvia..?

Höhöö


Vadan detta?


Vad ska detta bli, måntro? Kanske en halsduk eller en mössa? En minikjol eller mega-vante?


Man kan never så noga know


När hände detta?

 

 

Ursäkta, men har det inte gått en aning fort här..?


Fredagsmys

Igår var det Emils födelsedag! Ett stort grattis till honom. Äntligen blir han lika gammal som vi alla andra (vi väntar dock på någon till eftersläntare)
Datorn var en aning seg igår, så ja gav helt enkelt upp gårdagens inlägg. -mutter- jag som var så på G! 2 inlägg på 2 dagar. Nedrans.

Vi var i alla fall ett gäng som gick och åt till Emils stora ära!
Först hade vi tänkt äta på Lottas, men det var folk fullt, liksom Allstars och Bishops. Maxim hade massor av platser, men pga ägarbyte och meny-ändringar så hade dom inte alkohol-tillstånd förrän nästa vecka.
Emil fick bestämma, och han ville brommt ha en öl till maten. Så vi vandrade vidare till O´learys där det faktiskt fanns bord där alla rymdes. Finally- jag var utsvulten!


Av jag och Timmy fick han det vackraste paket världen någonsin skådat!


Och här har vi honom- Födelsedagsbarnet!
Översta korten är inte tagna vid något Speciellt tillfällen, utan det är hans helt vanliga utstursel.

Än en gång -Ett stort Gratttis! Och som man säger idag -Grattis i efterskott!


Well well

Tiden går fort då man har roligt! Det gör den om man sover också, dessvärre.

Mycket har hänt på sista tiden.

*Jag och Timmy har flyttat!
*Jag har slutat rida Danika
*Jag ska börja rida lektion igen
*Jag har fortfarande inte tagit en snus -klapp på min axel-
*Det har snöat och blivit bäcksvart om kvällarna

Flytten jaa. Tack vare våra tappra medhjälpare (mamma, pappa, maya, ida, johnny, kicki, ramona, emil) gick flyttningen ut den lilla skrumsna 2:an väldigt smidig.
Att sedan tanten vi bytte lägenhet med inte var klar förrän vid tre (när vi hade bestämt flyttid vid 11-12) gjorde att vi fick en väldigt lång och välförtjänt lunch rast och ingen var ett dugg irriterad. Nejdå.

Hos dom irritationen slagit ro vid blev det inte bättre när vi -äntligen- fick komma in med grejorna och inse att hennes så kallade "urstädning" mer liknade en Kalle Anka städning. Ingen ugn var rengjord, inte heller några fönster, handfat eller bänkar.
"Såhär får det inte se ut!" tycktes våra mammor tänka intensivt och samtidigt, och började genast springa runt för att göra rent! Den brandfarliga dammen bakom kylen gjorde att dom genast var tvugna att dra ut hela kylen- vilket ledde till att det revs ett hål i golvmattan i köket. Dock syns det knappt efter pappas snabba och smidiga limning. (Om jag inte kommit inspringande just som olyckan skett hade jag inte haft någon som helst aning.)


Danika då? Min älskade medryttarhäst som haft en sådan otur på sista tiden. Henne har jag faktikst inte ridit ordentligt sedan före midsommar inna hon åkte iväg på betäckning.
Det var en riktigt svårt beslut att ta, men det var nog det rätta.
Det gav mej inte så mycket att åka 2 mil 4 ggr/veckan för att linda om hennes ben, gå promenad, eller bara för att mocka och ge kväll.
Jenny förstod precis vad jag menade och jag är välkommen att hälsa på eller rida när jag vill! Gulliga människor.

Men, istället för att inte rida alls ska jag börja rida lektion igen! Japp japp!
Det var länge sedan sist, och det är nog absolut behövligt. Dessutom vill jag ha någon som skriker på mej igen när jag gör något fel.
Så -Ridlektion varje söndag hädanefter! Kom i tid!

Snuset går som smort! Jag känner inget behov alls. -Rätt motivering var allt som behövdes!

RSS 2.0