Morr och fräs

Vi la ut våan soffa och barbord igår på blocket. Det måste vara väldigt inne och attraktivt med brun divan soffa just nu med tanke på så många som ringt. Puh! Telefonen går på högvarv och jag har aldrig tidigare kännt mej så populär som jag gör nu.

Jag tror att jag ska ha kvar annonsen ett tag til...

google-bild


Sover den?

Jag: Du Timmy... Våran blomma (notera blomma) ser lite ledsen ut...
Timmy: Hur vet du det?
Jag: Näe.. jag känner det på mej bara...


 

Har alla blommor snackat ihop sej? Kan det vara så att dom, i ren protest, kolappsar direkt dom kommer in genom min dörr? Det här är inte första blomman jag tagit kol på. Till och med min så kallad "garderobsblomma" drog in lakanet bara efter någon dag.
Gör det mej till en dålit människa?


Nej, självklart inte!

Lägga på en rem

Ikväll blir det att köra hem till lilla Malå, och till mammas mumsiga mat!
Dom 22 långa, dryga milen hoppas jag ska kännas kortare med min ljud-bok jag lånat. Höhö Men innan jag får sätta mej i bilen på väg hem har jag några saker som måste göras!

*Sluta jobba
*Åka till stallet
*Mocka
*Promenera med Danika
*Stänga av "dag-hagen"
*Spruta en katt (dock inte en av mina)
*Ge hästarna kvällsmat
(*Rida Sprettur)

Jag är i och försej ganska nöjd om jag hinner med första punkten, men om jag ska hinna med allihopa gäller det för mej att lägga på en rem!


(Och hästarna (och deras ägare) skulle nog inte bli helt nöjda på mej om jag skippade kvällsfodringen)

Nu är det officiellt!
Jag har slutat snusa! Jag är väldigt stolt över mej själv -klapp på min axel-
Snuset, som varit en del i mitt liv så länge, faktikst ända sedan jag gick 8:an, (om mamma frågar så är det sedan jag fyllde 20) och jag har gått skilda vägar.
"Det var på tiden", tycker vissa (mamma), "Vill du inte ha en snus?", frågar andra.

Men nu ska vi inte ta ut stoltheten (och dom extra kosingen) i förskott. Det var nämligen bara igår som jag beslutade att sluta, så på det stora hela så har det bara varit två snusfria dagar hittils.
Men det börjar bra. Jag känner inte ett enda sug efter dom förädiska nikoton-bollarna, och man säger ju att det tar 50% av tiden man snusat innan man helt tappat suget.
Om det stämmer så skulle jag verkligen vilja att det stämmer att jag bara snusat i 2 år... helst ett år.. eller en månad... ja, inte alls skulle väl vara lättast.


Uppdateringen har varit lite kass måste jag nästan erkänna, men jag har haft mycket i mitt huvud den senaste tiden. Det är inte nyttigt att anstränga hjärnan så mycket, och jag slår nästan vad om att det är därför jag skulle kunna somna stående nu för tiden =)google-bild

Så här kommer inte mina tänder att se ut i framtiden! Ha ha!

 

 

Nu ska jag ut och promenera med syster


Jag har bestämt mej!

Nu, efter jag sett Tobbe Larssons film, har jag bestämt mej! Jag är absolut, till 100%, säker nu...

Jag ska lära Danika Spansk skritt och Capriole.
Det kommer att ta många, många månader. Kanske fler. Jag vet inte heller om Danikas ägare blir så förtjust att jag lär hennes häst att stegra på kommando. Men vem har sagt att man inte kan göra saker i smyg...?

Så om några år kommer ni att få se Jag och Danika i en storslagen show på Globen, och vem vet vars vindarna bär oss sedan?
Det är nog lika bra att du säljer(eller skänker) henne till mej på en gång, Jenny!


(OBS! Det är inte jag och Danika på bilderna)
Det är nog Svininfluensan

Uuuääk! Nu har jag gått hemma med torrhosta och ont i halsen sedan i måndags, (där har vi förklaringen på inläggen mitt på dagen) och jag tänker inte börja om att jobba förrän jag känner mej frisk som en nötkärna. Det får ta hur lång tid det vill! Ja, så länge jag är frisk innan lördag, vill säga.


google-bild

 

Idag har jag och Timmy packeterat alla våra redskap från köket till lådor inför den kommande flytten. Det känns en aning tidigt att börja redan nu, men jag hade tydligen väldigt tråkigt.
Timmy tyckte min brillianta idé om att packa ner allt och använda oss av platsbestick m.m var lite överdriven, så han fick som han ville. Vi sparade två av allting, samt någon kastrull, stekpanna och kniv.

Och han säger att han aldrig får bestämma?!


Ritsugen

Det var länge sedan jag kände något riktigt sug av att ta fram ritblocket, men ikväll gjorde jag faktiskt det.
Hör och häpna -det blev en häst rackare till i min "samling".

Snön vet jag inte riktigt vars den kom ifrån, för jag längtar verkligen inte till rinnsnuva, röda näsor och blixthalka.


IKEA

Nu på lördag ska jag, mina systrar (Ja Maya, du med!), mamma och pappa till IKEA.
Trots mitt 22:åriga långa liv har jag aldrig sett innehållet i dessa gigantiska varuhus, gått timtal i sträck och plockat på mej småsaker som i slutändan blir en större summa än som var tänkt fårn början.

Däremot så har jag noga inspekterat toaletterna vid utgången. Inte för att dom är direkt intressanta, utan för att jag helt plötsligt drababdes av den ökända Vinterkräksjukan. Det kunde inte ha blivit mer lämpligt.


Men järnspikar! Den här gången ska jag göra det ordentligt! Jag ska vandra runt så länge att mina stapplande ben värker, armarna ska skaka av alla gånger jag sträckt fram dom för att hålla i/röra något, ögonen ska svida av stirrhet. Och självklart ska jag komma hem med sakerna jag i förväg tänkt och förmodligen något mer.

Jag kommer i alla fall ha rätt sällskap med mej för att kunna slutföra mitt uppdrag!Me want!


RSS 2.0