Virrvarr

Puh.. alla dessa papper som ska ifyllas och skickas iväg, allt från "ja-tack"- till havandeskapspenning till bidrag på sjuklön.. Dessutom MÅSTE vi ordna med försäkringen snart!
Inte bara ett papper vill säga...

Jag som är lite halv-virrig i vanliga fall är inte mycket mindre snurrig nu.
Det är ett under att jag kommer ihåg vad jag heter... (Mona? Mia? Moa? Maya?)

Alldeles strax ska jag och Bo-boo iväg till föräldra-kursen, och idag står det förlossningsvisning på schemat. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, men meningen är väl att man först och främst ska hitta dit (!), och sedan bli något så "bekant" med lokalen.



Kommentarer
Postat av: lillan

sv: haha okejmen weeds är om en kvinna som har förlorat sin man, vet ej hur. sen så har hon två pojkar silas 17 år som hjälper henne att odla gräs med sin flickvänn som är 40 och har en egen son men an annan man.

shane är den andra pojken som är 13 år och har redan förlorat oskulden han hjälper även sin mamma att odla gräs. men silas däremt kan odla den i en ostbuik som flickvännen äger.

nancy som är silas och shanes mamma som hela serien handlar om hon äger en mamma butik där det finns en tunnel mellan usa och mexico där dom odlar gräs smugglar vapen kokain och människor med mer. nancy är ihop med mexicos president även en hemlig maffia. med mer. om du går in på tv6.se så kan du kolla alla avsnitten :D

2010-01-27 @ 16:13:34
URL: http://victoriahemby.blogg.se/
Postat av: ElinArmour

Hej.

Är du sugen på en ny design?

Jag gör en design till dig för 50:-

Kolla in! http://elinarmour.blogg.se/bloggdesign

2010-01-27 @ 20:26:22
URL: http://elinarmour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0