Måndag

Idag hade jag tid hos barnmorskan igen. Allting såg bra ut, magen växer och hjärtat slår. Däremot var hon lite osäker på hur den lilla låg där inne. Hon trodde att huvudet var neråt, men var inte riktigt hundra, så det bär av till ultraljud och eventuellt försök av vändning nästa vecka.
Vi håller tummarna på att bebisen ligger som den ska då.








Kommentarer
Postat av: Jennie

Spännande med fler ultraljud! Själv gjorde jag bara ett i v. 17 och sen fick jag vänta och vänta och vänta :-) Såg att du lider av halsbrännan, för mig hjälpte det mycket att dricka kolsyrat vatten! Drack massor sista månaderna, annars sägs det att det skall vara bra att tugga mandlar, fast det provade jag aldrig..



Kram

2010-03-29 @ 21:06:47
URL: http://borjanparesten.blogspot.com
Postat av: Mli

Sv: Hehe de är inte lätt när de är svårt :P Nja de går väl sådär på jobbet. Har mått lite dåligt senaste veckan så de har blivit att stanna hemma någon dag.

2010-03-29 @ 22:19:42
URL: http://crazyhappy.blogg.se/
Postat av: hanna

ja hugas!

Okej ja vi var där i torsdags.. igen! haha.. och uj ja säger då de.. faaar så fort ni kan! Min kropp sprakade lite bakut på kvällen när vi kom hem med massa förvärkar o bäckenet ville inte alls vara med längre! hugas!



hm ja den ligger med huvet ner... förr förra besöket hade den lagt sig så.. sen nu sista hade den nästan fixerat sig.. så vi får väl se nu nästa om den sitter fast nu eller om den gjorde one last turn around;D haha



Men lycka till på ul o hoppas du slipper vända den=)

2010-03-30 @ 08:16:33
URL: http://hannasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0