V 20+1




Nu har mer än halva graviditen gått, och det är helt sjukt vad tiden gått fort! Bebisen är nu typ 20 cm lång och väger ungefär som en chokladkaka, 300 gram. Jag gillar att dom jämför vikten med godis.
Vanligtvis har man också gått upp 3-7 kg och faktikst så ligger jag inom den ramen, jag har plussat på mej 5 rediga kilon! Det känns mer kan jag lova...
Jag har börjat spåna lite om hur min havandeskapspenning-ansökan ska fyllas i och skrivas, det känns inte så bra att försäkringskassan blivit ÄNNU hårdare än dom varit tidigare. Enligt mitt tycke borde alla som vill och känner att dom behöver vara hel-lediga 2 månader innan få vara det! Jag får hålla både tummar och tår att den går igenom och att jag inte behöver jobba dom 2 sista månaderna, som tur var har jag hjälp av samma duktiga tjej som hjälpte mej förra gången och då gick den igenom direkt. Men som sagt, Försäkringskassan är inte kända för att vara direkt...eh... klyftiga, helt enkelt!


Till något annat. Jag hann rida INNAN jag hämtade lillan från dagis idag, och det är första gången sedan det började bli mörkt jag haft tid att rida på dagen. Kul att för en gångs skull se vars man rider... Z gick HUR BRA SOM HELST i alla fall, och jag ville gärna rida dubbelt så länge! Mycket övergångar, tempoväxlingar, galoppombyten och skänkelvikningar resulterade i en vitlöddrig hals lagom tills "passet" var slut =)



Dock verkade hon väldigt nöjd med sej själv och gick frustandes hem med stora kliv och spetsande öron. Duktig häst!

Nu, Walking Dead!

.

Denna eftermiddag blev inte riktigt som vi tänkt, höhö, jag råkade vist somna strax efter lillan och Timmy vaknat till liv så det planerade "Äventyret" får helt enkelt vänta tills någon annan dag.
Timmy lagade iallafall en fantastic middag idag -svampsoppa med baconlindat bröd, och det var verkligen gött som fan! Om det är möjligt blev min mage ännu större än vad den var innan =)






Baka liten kaka

Åh vad jag får god lust att också lägga mej i sängen där lillan och Timmy ligger och sover, han skulle ge henne välling (fil och flingor var vist ingen hit idag...) och lägga henne men han måste ha somnat =) Eller båda somnade nog ganska gott där dom ligger. Mysigt ♥  Men jag är ju mitt uppe i min bakning! Mazarinkakan ligger i ugnen och nougatkakorna befinner sej redan i kylen, och dessutom bara måste jag läsa vidare på sista House of Night boken, Uppvaknandet (del 8) som vist följde med mej hem från ICA MAXI igår... oooops.


Bilden lånad HÄRifrån

På tal om något helt annat så vaknade jag inatt av att det buffade otroligt mycket från magen. Länge låg jag och småflinade för mej själv med handen emot.
Lilla du, vem du nu är, du är redan så Älskad♥

Busplaneten!

Hela denna eftermiddag har spenderats på Busplaneten, Strömpilen, och jag kan svära med höger hand på hjärtat att det tagit på superkrafterna mina. Om det inte vore så att jag har en pålle-häst att sköta/rida ikväll hade jag nog satt på en film att somna till på soffan, för någon bakning som jag så optimistiskt har handlat till får vänta till imorgon! (fastän nougatkakor och mazarinkakor lockar liite)

Emil, Sandra och lilla Elis följde också med oss, och nog kan man ha roligt där fastän man inte kan kuta omkring själv än =) Då menar jag ju då Elis.


Sandra och Elis



Emil och lilla


-II-


Rolig och lätt statisk rutschkana


Lilla


Emil där han hör hemma



och imorgon ska vi ut på mera äventyr !!

Buuuuuuuuu!

Den lääääääskigaste helgen på hela året är här och den har dragit med sej ett riktigt busväder till Flurkis =) Jag, Timmy och lillan har spenderar kvällen so far med pumpa-pyssel och nu står dom ute på trappen och lyser upp tillvaron lite. Så vackra och fina.







Nä, nu sover lillan så nu ska vi pallra oss över till grannarna =) Jag ska äga!

Inte helt fel med helg, inte. Jag och min gravida mage har varit på bolaget (system) idag och inhandlat några öl till Timmy till spelkvällen med grannarna iväll, och jag måste säga att jag kände mej uttittad. Just vid kassorna stod det en tjej och hade provsmakning av alkoholfritt vin och hon erbjöd mej att smaka bäggå sorterna och tittade lite menande på min korg med ölen i. Ja, jag kunde ju inte precis säga att dom inte var till mej... är det att "köpa ut" om den man köper till är över 20 ? =)

Jag fick en bild skickad av en av dagisfröknarna idag. Lillan hade norpat åt sej smöret medans dom dukade av och satt om mumsade väldigt nöjd med sej själv =)



Titta i kors

Okej, nu börjar ÄNTLIGEN mitt lapptäcke (som jag har hållit på med i vad som känns i tre år...typ) ta form! Allt som fattas nu är den yttersta bruna kanten och baksidan i samma färg. Och det tänkta duntäcket inuti, förstås, men nu är jag så trött att ögonen snart går i kors och jag riskerar att somna stående om jag inte pallrar mej till sängen snart.

Obs. Det SKA vara lite snett... -host-. Man får ha i åtanke att det är mitt allra första lapptäcke och inte en endaste knappnål har varit till min hjälp =) (dom finns nog till av en anledning)




Stallet är också gjort idag, och dessutom har Z fått nya hovar. Ja, nya skor i alla fall.
Go´natt

Gäääääääääsp

Hejudamej, vad trött jag är men nu har jag ju i alla fall fått tillåtelse att käka lite järn-tabletter för att få upp blodvärdet lite då det var alldeles på tok för lågt. Fast det kunde jag ha sagt på känn utan något onödigt blodprov.
Jag var i alla fall hos barnmorskan igår och lyssnade på lilla hjärtat ♥ och allting såg och hördes bara finnemang ut, härligt. Tycker dom gör det riktigt bra dom där barnmorskorna som hittar åt lillhjärtat på en gång utan att behöva söka igenom hela magen, själv vet man ju varken upp eller ned =)

Då jag hade morska-tiden så sent igår så fick Maya och Jonas äran att hämta hem lillan från dagis och försöka proppa i henne lite russin och katrinplommon då hon inte kunnat gjort "2:an" på hela dagen, stackars lilltjejen. Tur hon tycker det är smaskens i alla fall, och det hade löst sej till jag kom hem, höhö.
Dom stanande i alla fall på en middag värdig kungahuset innan vi alla satte oss ner och tittade igenom filmen Thor, som faktiskt inte var så dålig. Dom fick me några riktigt klockrena kommentarar och sånt bara måste man älska!


Bilden lånad HÄRifrån

Nej, nu ska lilltrollet hem!

Bebis i magen ♥

Våran lilla trio ska utökas ♥ Lillan ska bli storasyster, jag och Timmy ska bli 2-barns föräldrar och jag får åter igen uppleva den underbara känslan av att ha en växande liten bebis i magen.


Min lillasyster Maya följde med på ultraljudet idag, allting såg bara bra ut och jag är redan i v 19+1, tjohoo, vars är handbromsen? För att allting skulle vara precis som det skulle så torkade jag även en och annan tår medans vi kikade på den lill♥, töck töck, dessa gravidhormoner ;)

♥Jag kan knappt vänta tills vi hår pilla på dina små fötter, hålla dina små händer och snusa på ditt lilla huvud. Hur många dagar är det kvar till den 17 Mars, tro?


Allting går i en mycket raskare takt denna gången! Rörelser i magen kunde jag känna för flera veckor sedan, och i nästan 2 veckor har även Timmy kunnat känna lite fotbollssparkar utanpå magen. Kan även berätta att om den fortsätter att växa i den här takten så kommer jag bokstavligt att RULLA frammåt inom några veckor, naha.



För att promenera till något helt annat så kom jag nästan alldeles nyssens från stallet.
Och JA- mamma, pappa, kicki, lasse och alla andra oroliga själar, jag är försiktig och jag kommer att fortsätta rida tills det inte känns OK längre, okej? =) (jag har ju slutat hoppa iaf)

Iaf, jag hade bara tänkt longera idag med ridsuget tog över så det blev en ridtur på ridbanan istället. U berättade att hon tjurat på ganska ordentligt igår, stegrat och vägrat gå osv och hon provade faktikst att stanna en gång men då var jag så snabb på med skänklarna att jag tror att hon blev paff hon glömde bort sej, mohaha. Ingen bråkar med mej :D
Resten av ridturen var väldigt smärtfri, och hon skötte sej väldigt bra. Tränade lite övergångar och sidvärtsröresler och hon kändes riktig trevlig efter ett tag. Galoppjobbade även en del med mycket tempoväxlingar och det är absolut något som kommer att finnas på schemat i framtiden. Oj, vad hon tycker galoppjobb är jobbigt.
Jag med.




Wierd

Vilka underliga drömmar jag haft inatt. Först kommer jag ihåg att jag och Ida står i ett konditori för att bestämma oss för vilka tårt-bitar vi skulle ha, mycket viktigt då varje slice kostade 99:- så det slutade med att vi tog två och delade på dom. Det jag kom ihåg mest var hur otroligt fula bitar man fick, inte jämt någonstans...
Sedan pratade jag och Timmy om hur vi skulle lösa det där med lillan när vi jobbade, jag argumenterade för att hon vist skulle kunna vara hemma själv några timmar om dagen. Haha, what? När jag vaknade funderarde jag vidare på det ett tag innan jag kom på att vi vist har dagisplats. Ja....


Dressed for success

Lillan har fått sej en sprillans ny vinter-overååål och matchande vantar till, kände att dom knallrosa hon har sedan tidigare skulle skära sej alltför mycket. Dom får bli extra helt enkelt =)
Superfin är den!! Inte ett dugg "styv" eller "klumpig" som endel kan vara utan väldig flexibel och rörlig

DIDRIKSSON overall och vantar från VARFÖR/DÄRFÖR från Åhlens.



Den var aningens något för stor, men hellre det än att den sitter som en kroppsstrumpa. Det ska ju rymmas lite lager-på-lager också =) Nu ska här bara matchas med en finfin mössa och riktiga vinterskor, sedan är lillan dressed for success i vinter ♥
På tal om mössa så har jag faktikst nog redan sett ut en, och passande nog finns den också på Åhlens :D

Typ en sån här:

morrn morrn


Hemma hela veckan

Fredag idag och jag har inte satt foten på jobbet på hela veckan. Av lillans förkylning återstår nu bara lite snorighet, men vi stannade hemma idag "bara för att", bättre att hon får bli helt återställd innan hon drar på sej någon ny bacill =)

Lillan vaknade och hade god mrogon redan vid sex i morse, och sedan följde den vanliga diskussionen:
Jag: Timmy... kan du gå upp med lillan?
Timmy låtsas sova.
Jag: -puttar på han- Timmy. Kan du gå upp med lillan?
Timmy fortsätter låtsas sova... seriöst älskling, du är värdelös på det =)
Jag: Timmy...
Timmy: -låter jäääääätte trött- Kan inte du gå up med henne?

Ja, ibland är det förstås ombytta roller, men i morse "förlorade" jag, lillan tog mej i pekfingret och sa "kom kom kom" och skuttade sedan i förväg mot vardagsrummet. Hon skulle passa finfint i Libero-reklamen.


Bolibompamys


Utkast: Okt. 20, 2011

Bättre sent än aldrig, nu sitter vinterdäcken på alla våra båda bilar och vi kan härmed köra full speed trots minusgrader och halka. Tjohoo.

Jag och Timmy har tänkt anordna en Pepparkakhus-tävling här i Flurkis i år, och faktikst har vi redan tre intresserade par, vi ska slå dom allihopa ;) Maya och Jonas, ni kanske också vill vara med? Om inte annat kan man ni ju slåss om andra placeringen, mohahahahaaa.

Detta är pepparkakshuset jag och baby gjorde år 2008:




Så vackert....=)


Näe, nu får det vara nog!

Varenda eviga dag (ja nästan) har lillan roat sej med att plocka ut alla DVD filmer vi har i lådorna i TV-bänken, men idag tänkte vi att "Näe, nu får det vara nog!" och flyttade dom på hyllan ovanför soffan istället. Helt onåbara för små flottiga barnhänder =) Skit samma att det kanske inte blev det snyggaste på denna jord, men nu ligger dom i alla fall där dom ligger.




Timmy måste tro att jag är en riktig liten häxa inners inne. Idag när vi äntligen fick tummen ur och total-städade lägenheten så berättade han för mej att "Din kvast ligger på soffan", och nu så här i efterhand måste jag bara erkänna att, ja, det är den jag flyger till Blåkulla med.

Breakfast



Trots att det kanske inte ser allt för aptitretande ut så kan jag lova att detta är dem godaste frukostmackorna ever! Bara att rosta frallor, steka ägg, kasta på en tomatskiva och ringla över lite balsamico. Man kan även droppa på lite soya på smöret om man känner för det, och oboýen på sidan av är såklart obligatorisk. Tummen upp för det, nu kanske vi klarar oss till Lunch.

Man får äta chokladpudding till frukost om man är sjuk...



Lilla trion är hemma idag också och jag ber lite till den jäveln som delar ut sjukdomar att jag inte ska börja känna av mera bihålor än vad jag redan gör. Och att lillan ska bli frisk och kry förstås. Och Timmy med. Skulle ju vara najs om vi kunde vara friska som små mörtar till i helgen iaf så man kanske kunde åka på Leos eller liknande.
Den som lever får se.


Måla måla

Usch vad tråkigt det blir att vara hemma när man ändå inte kan göra någonting. När lillans "alvedon-rus" kommer kan hon leka och vara nästan normal ett tag, men man vet ju att det bara beror på det.

Teletubbies har blivit henes ABSOLUTA favoritprogram och hon asgarvar varje när solen med det lilla barn-ansiktet kommer fram, själv tycker jag den är ganska läskig =)


Bilden hämtad HÄRifrån

Annars då? Jo, lillan har målat hennes allra första tavla idag! Den ligger nere i verkstan och torkar. Hanna-Li och Åke frågade om vi ville vara med och måla lite och inte kan man säga nej till det hur sjuk och hängig man än är =)




Fint va? =) Den ska absolut defenetivt sparas och hängas upp!


Snorigt

Nej, det blir ingen ögonmottagning idag, lillan har fortfarande feber och hon hostade som bara den periodvis inatt. Stackars liten.
Timmy hade nog också en ganska jobbig natt inatt, men inte på grund av någon hosta inte, hehe. Jag hade nämligen en återkommande dröm om att lillan var borta och jag väckte honom typ tre gånger och frågade vars hon var. Någon gång väckte jag honom också och frågade om han kunde söva om henne, då låg hon altså och sov i sin säng alldeles ovetandes =)
Det är inte lätt när det är svårt.

Jag trotsade min förkylning igår och begav mej till stallet i alla fall. Eftersom hon nyligen blivit behandlad av Equiterapeuten så skulle hon bara "joggas" igår och pga mörkret så fick det bli på ridbanan. Hon fjantade sej ganska ordentligt på väg dit, såg lite spöken och vägrade gå.  Backade eller reste sej lite då jag bad henne gå frammåt och var allmänt jobbig =) Väl på banan skötte hon sej utmärkt och kändes riktigt trevlig. Jag red henne på vanligt tränsbett och förutom att man fick aningen mera i handen så gick det galant, hon fick gå i en ganska djup form och "joggade" på väldigt bra! =)

Timmybabe kom just hem från jobbet (den envisa bakterien har nått honom nu cokså) så nu är hela lilla trion hemma. Synd bara att alla är snoriga, hängiga och trötta ♥



Två sjuklingar var det här!

Inget dagis för lillan och inget jobb för mamman idag. Den äckliga rethostan hälsade på oss redan förra veckan och Timmy var sådär lagom hängig hela veckan men inte nog sjuk för att vara hemma. Lillan vaknade inatt och var kok-varm, dock somnade hon om ganska på direkten när hon fick krypa in hos pappa ♥

Jag är också sådär lagom hängig och förkyld men alldeles tillräckligt för att vara hemma med sjukt barn =) Febern har jag sluppit än så länge, men jag känner att det bara ligger där och lurar på att tegelstenen i mitt huvud ska försvinna eller något. Uäk!

Imorgon har vi tid på ögonmottagningen här i UmeÅÅ
och jag kom på nu att jag kanske inte nämnt det tidigare?? På 1,5-års-kontrollen såg läkaren iaf att lillan fortfarande skelar lite på höger öga och bestämde att ta det säkra före det osäkra och bokade tid åt oss hos en ögonspecialsit. Han sa att det var så lite att förmodligen kommer vi bara att få återbesök om ett år, men som sagt -det säkra före det osäkra!
Dock har hon ju fortfarande feber så jag kommer probably att ringa senare idag och be om en ny tid. Det står på papperet att man helst inte ska göra det då det är så ont om tider, men vad göra? Jag tänker inte åka in med henne om hon är hängig. Hennes ögon måste ju vara i sitt esse =D



Brrrrrr!!

Brrrr, dom där +1,9 graderna det är ute nu kunde lika gärna varit -19 för inte känns det som plusgrader ute nu?!
Om jag käner mej rätt så kommer jag att sätta i motorvärmaren i bilen lagom till våren, och som vanligt stå där tidigt på morgonen och skrapa rutorna med ett CD-fodral. Utan vantar, såklart, dom ligger inne i lådan.

I alla fall så longerade jag Z idag, började och avslutade gjorde jag med lite arbete från marken (ställa, böja, halt, rygga, öppna mm). Jag är bra nog sugen på att prova ett annat bett på henne, tex tre-delat eller kanske hackamore? Ska rådfråga lite med ägaren först förstås, men jag tror hon skulle gå bra med ett "vanligt" bett. Om inte annat är det ju alltid bra att variera lite.


På lördag ska en equiterapeut kika igenom Z, det ska bli riktigt roligt och intressant att se vad hon säger och gör. Och framför allt om det har blivit någon skillnad sedan förre gången hon kikades igenom. En väldigt stor skillnad från första gången jag red henne är att hon inte är lika oliksidig som hon var då, och absout inte lika "tung" så det är ju bra. Kanske man har bidragit till något bra i alla fall =)


Imorse hade jag och lillan den bästa lämningen so far. Jag hjälpte henne av med jackan och hon fick själv lägga mössan i korgen, sedan tog hon mjukis-kaninen under armen och gick och satte sej hon en av fröknarna som var där. Lilla stora tjejen ♥ Självklart blev hon ledsen då jag sa hejdå och gick ut, men hon måste ju få protestera lite! Inte okej att mamma försvinner sådär!! Som tur är så tar det inte lång stund innan hon är glad och leker igen, och det är guldvärt när fröknarna ringer och berättar hur det går.
Fröken. Fröken. Fröken. Fröken. Vilken konstigt ord det blir om man säger det många gånger på raken...

Lypsylkäkar´n!

Jag hittade just lillan sittandes i sin fotölj framför TVn med pekfingret i ett lypsyl. Inte mycket kvar var det där och nu har hon nog smörjmedel i magen så det räcker och blir över.
Självklart var jag tvungen att tvärgoogla om det, och tydligen är det väldigt normalt och toalt ofarligt, men jag tror ändå vi ska försöka hålla dom i jackfickorna iställer för på golvet i framtiden =)

Bilden lånad HÄRifrån




Idag

Usch viken tung dag det varit på jobbet idag, så tung att jag funderar på att gå ned till 25% istället för 80... 2 timmar om dagen skulle vara absolut lagom!! Tyvärr skulle lönen bli mindre lagom, men vem behöver pengar??

Jag har förresten glömt bort att säga att om det inte vore tack vare våran granne så hade jag legat halvdöd i något dike någonstans. Nej, inte riktigt men nästan.
Igår drabbades jag nämligen av ett av det värsta migränanfallet jag haft på länge! Jag var på väg till lägenheten efter ha matat kaninen då jag mötte Håkan och Henke (hunden) och promenerade en bit tillbaka med dom. Hux flux så märker jag av en svag "skimmring" på höger öga (varför börjar det alltid med det??) och bara sekunder efter så ser jag inte ett skvatt och kan varken säga upp eller ned pgv en jävul till yrsel. Usch, vad obehagligt det är!
Jag vet inte var jag har varken händer eller fötter och jag ramlar omkull en gång för att "luftkräkas" lite, hur omysigt som helst. Han hjälper mej i alla fall upp till lägenheten där jag lägger mej fortast möjligt i sängen och sover tills jag skulle hämta lillan. TACK OCH LOV hade det gått över tills dess, och allt som fanns kvar var ett spöke i spegeln och den där lilla svagheten som känns några timmar efteråt.

Usch, usch usch. Det läskigaste var att det gick så fort!! På bara några sekunder var jag helt hjälplös och skulle aldrig ha tagit mej upp i lägenheten utan hjälp, ananrs brukar det ta i alla fall 5 minuter efter att dom första "skimmringarna" visat sej så att man har iaf haft en chans att kunne gå och lägga sej. Detta önskar jag inte min värsta fiende ens!!

Usch usch bort med det!!


Dagiskurvan går i alla fall stadigt uppåt! Lillan har börjat vara sin gamla vanliga glada, lite kaxiga Luna igen och tar dom leksaker hon känner för. Spelar ingen roll vem som hade den först, hon har den ju nu =D
Vi gick en promenad med Henke idag då ägarna var i schtaanm, och jag tror bestämt vi får övertala pappa Timmy att vi behöver skaffa hund =)




Och det obligatoriska kvällsbadet såklart:




Så. Det var våran dag


PAKORUM

I vanlig ordning sitter jag och lillan och tittar på Bolibompa (blop-blop, som lillan säger) då dom börjar visa lite från en bondgård och en kalvning på G. Spännande!

Men vänta nu.. . är det verkligen rätt att låta en ko kalva på ett kallt betonggolv utan minsta tecken på något stackars underlag av något slag, hon satt dessutom fast i en halsring så inte kunde hon ligga ned ordenligt heller.
Barn är underbara, men tycker inte ett mycket högljutt barn hör hemma brevid en kossa mitt i en kalvning, som om det inte är påfrestande nog utan andra saker som stressar...
Okej, i slutet hade dom lagt en spade spån för kalven at "landa i" men jag tycker ändå kossa-livet verkar vara lite väl hårt. Tamme tusan, ge dom halmströade boxar istället för dom så kallade "spiltorna" dom står i nu.

Bilden hämtad HÄRifrån


Ho ho

Håhåjaja, vi är alldeles nyss hemkomna från Aquarena i Holmsund och det var en riktig hit, absolut!! Dit blir det defenetivt fler gånger. Vi blev där alldeles för länge för att ställa oss och laga mat när vi kom hem så det blev McDonalds och cheeseburgare, njum njum, lillan älskar dom. Jag med.

Aquarena, altså.
Otroligt dåligt skyltat och vi var hundra på att vi var helt fel då vi kom till ett ställe som såg helt öde och skabbigt ut på utsidan och "gården" utanför, men OJ OJ OJ vilken skillnad det blev när man kom in! Fullt ös var bara förnamnet och det verkar vara dit alla (jag menar ALLA) åker på helgerna. Rutschkanor fanns det, både såna lillan kunde åke med i och såna nästan inte ens jag ville åka i =) Tekoppen hette den, även kallad "Toalettstolen" i tex Piteå och den går FORT! Swoooosch, sa det också hamnade man med huvudet före i vattnet, hoho.
Behöver jag säga att lillan tyckte det var HUR KUL SOM HELST!!!









Mycket god morgon


Jag råkade byta ordning på c:et och k:et i "mycket"
och det tog längre tid än vad det borde gjort att komma fram till varför det såg så konstigt ut. Kanske jag borde gå och lägga mej igen ?

Lillan vaknade iallafall  strax över sex i morse och fick komma över till våran säng istället för att vi skulle kliva upp, och där låg vi och gosade i säkert en timma innan hon beslöt att det var dags för fika. Stekta ägg, bacon, balsamico och rostat bröd, det är en mycket god morgon det och fick tillochmed pappa Timmy att stiga upp ♥

Lillan just nu



Här kommer lite bilder från lillans rum. Ignorera röran i fönstret om det går.





Fredagsmys ♥

Veckans bästa dag är här, nämligen fredag! Hela helgen ligger nästan oplanerad framför oss (förutom lillans första badhus-besök imorgon) och jag lider med dom stackars satarna som måste jobba helg. Borde vara förbjudet.
Det borde även vara förbjudet med övertid. Och lön under 350:-/timmen. Skulle vara najs det.

I alla fall så vankas det självfallet IDOL ikväll och jag tänker inta ett väldigt horisonellt läge med godisskålen alldeles för nära. Gött. Ostkrokar också om jag inte såg fel.
Jag var och shoppade baddräkt till lillan idag, och det är MYCKET svårare än man kan tro! Jag var runt på inte mindre än 4 olika affärer där dom kunde tänkas finnas, och antingen var dom alldeles för små, alldeles för stora, alldeles för rosa eller alldeles för "frölliga".
Vad inni helskotta! Ska det vara så svårt att designa en normal baddräkt åt en 1,5-åring? Tillslut hittade jag i alla fall en som föll mej i smaken (ja, än kan jag ju bestämma vad hon ska ha på sej ?) och dessutom hittade jag såna "armpuffar" med Pippi Långstrum på. Det blir bra det, hon är ju inte så förtjust i dom där flytringarna med sittplats i, och en vanlig tror jag inte gör någon större nytta ännu.





Hurtig har varit mitt förnamn idag.
Förutom jobb och baddräkt-shopping har jag även hunnit med att hjälpa grannen att skruva isär en gigantisk tv-bänk och dessutom möblerat om och städat lillans rum. Det blev såå mycket bättre med mycket mera lekyta och på att inte tala om renare! Tänk vad lite städning kan göra =)

Njum njum

Usch, så bortskämd man blir av att köra bilar med nymodernogheter såsom att den tillexempel börjar tjuta om man försöker kliva ur den med lyserna på. Den lyxen har inte bilen vi fått låna av mamma och pappa vilket SÅKLART resulterar till vaddå? Jo, att jag glömmer lyserna på såklart. Den tyckte nog att 3 timmar var alldeles för länge att stå med lamporna på, så den lekte helt enkelt stendöd när vi skulle iväg igen. Suck.

Jahapp vad göra? Det tog säkert tre sekunder innan jag kom på idén att ringa till Emil -Räddaren i nöden! Honom kan man lita på i vått och torrt, och det är inte en gång han räddat mej ur liknadne "knipor" eller lånat mej hans räcerbil så jag inte skulle behöva cykla i regnet. Såklart kom han på stört så vi kunde batteria igång vrålåket igen. Tack Emil!!



Det gör inte riktigt lika ont i magen
att lämna lillan på dagis längre då hon gjort enorma framsteg i veckan, så skönt! Hon blir ganska ledsen då man ska lämna henne, men dom brukar ringa efter bara ca 5 minuter och säga att "Nu leker hon och är glad" så då kan man slapna av lite. Sover har hon gjort dom senaste 3 dagarna och det börjar ta sej i maten och mellis så frammåt går det absolut! Sweet.
Vi gick förbi kaninerna i vanlig ordning då jag hämtat henne och gav dom lite majsstänger att gnaga på. Det uppskattades enormt! Njum njum, hade dom sagt om dom kunnat prata.




RSS 2.0