Timmy har tvättat



Joo, det är samma handdukar, samma märke, samma färg
... ska vara i alla fall. Tydligen så var det där med att sortera vittvätt från kulör tvätt inte sådär jätte viktigt, så vi har numera några bebis-blå handdukar, lakan, sockar och t-shorts. Gör inte alls så mycket om ni frågar mej, särskilt inte med tanke på att det inte var något som var mitt som missfärgades =)

Snart kommer min skjuts hit och tar även mej till svärföräldrarna och resten av trion ♥ fastän det bara varit en enstaka natt så har jag saknat dom, fast lite "skönt" har det ju också varit förstås. Somnade på soffan har jag gjort och ätit glass direkt från förpackningen. Nog för att jag brukar göra det endå, men...

Mera färg

Väldans vad tomt och tyst det blir utan lillan och Timmy, dom begav sej nämligen till farfar och farmor idag då det vankas 60-års fest med 60-tals tema i helgen, wihoo! Jag jobbar tydligen imorgon så jag snålåker med Bea och Oskar jag. Det är alltra tur det, någon måste ju hinna stöka bort allt resten av min trio stökat fram =)
Diskmaskinen är igång och jag har handdiskat allt som inte rymdes, toan är städad, hallen är bortstökad och städad, sängen renbäddad, ögonbryn noppade och nu sitter jag här med färg i håret. Jag blev lite skeptisk då man kunde skymta väldigt mycket mörkblått i färgen, men förhoppningsvis är det ingen som skojat och lagt fel och jag får bara en vanlig brun färg i botten.

Ridningen gick bra idag med! Gjorde samma sak som igår, vilket var att rida ut och målet var att få en ärlig och ordentlig frammåtbjudning! Jag struntade fullkomligt var hennes huvud befann sej och koncentrerade mej istället på att få henne att gå FRAMMÅT. Och vist, efter bara ett tag så gick hon nästan av sej självt och hon vevade på riktigt ordentligt där bak och formen kom naturligt. Hon blev väldigt lätt i handen och inte lika låg/lång som hon lätt kan bli utan bar upp sej riktigt bra. Duktig häst!
Igår gick hon som en klocka, men idag fick vi två tvärnitar då hon såg läskiga brevid vägen! Har den där brevlådan verkligen stått där förut? Och den där stora stenen har hon inte legat där... =) Löjliga häst skrälle.


Jag funderar vidare på vad jag ska ha för frisyr på lördag, men hittils har jag inte kommit fram till någonting faktiskt... insperation, kom till mej.





tisdag

Strax så kommer Sandra, Emil och mini-sandra hit på middag, det är "Mlis gryta" som står på menyn och jag känner riktigt hur det vattnes i munnen på mej, njum njum!

oj nu kom dom vist

Mera bilder!

FÖDELSEDAGSBARNET
(nåja, framtida födelsedagsbarnet iaf)

 

Haha så klockrent! Dom drog vist till sej ganska många blickar då dom dansade loss på Cover Club, och det kan man ju förstå, dom var ju rå-snygga!! Tänk vad mycket gladare man skulle bli om folk klädde sej såhär jämt, då skulle det  bli en fröjd att gå runt på stan i folkvimlet =) Roligare skulle det bli att shoppa kläder också!

 




 

Dagis-tiden går lite tungt för lillan just nu. Det går jätte bra att lämna henne, men sedan blir hon jätte ledsen och otröstlig och vi har fått hämta hem henne både onsdags och idag, (hon går för tillfället bara mån-ons) inte alls som hon brukar vara med andra ord.

Vi ska prova att backa ett steg imorgon så Timmy ska stanna kvar ett tag innan han lämnar henne, det kan ju vara så att hon helt enkelt har en sväng av seperationsångest eller liknande då hon är "normal" hemma... men det kan också vara så lätt som en tand eller sjukdom på G. Man kan never så noga know... Ska du inte börja prata snart lilla gumman och berätta vad som är fel? =)

 


Parthey

Oj oj oj vad många gånger jag NÄSTAN försägt mej här på bloggen men kommit på mej och raderat i sista stund. Pjuh, den här gången var det inte jag som försa mej iaf =D

I helgen har i alla fall brorsan, hans tjej och deras lilla Wilma kommit till Umeå för att Kim trott att han skulle spendera helgen med massa grabbar och Talisman, men så blev det inte riktigt! Istället blev han mycket överaskad med sin egen 30-års fest med 80-tals tema, och dagen började så tidigt som med Paintboll klockan 10. Eller "spana in en ny spel-affär" som killarna alldeles för lätt lurade i honom =) Haha! Timmy visade lite skamsest upp två feta blåmärken han fick på köpet, ett på knäet och ett ca en dm ifrån armhålan. AJ säger jag bara!
Tyvärr var jag tvungen att bege mej då lillan skulle sussa då vi inte hade någon barnvakt (mamma o pappa hade Noel och Wilma, och hon kunde inte sova där pga spjälsängsbrist) och när jag startade bilen så började den där jäkla tempraturmätar-lampan lysa! Och alldeles riktigt, när jag parkerade utanför Ida och Johnny för att lasta in lillan så tokläker det glykolvatten grejs, -mutter och morr-. Pappa hjälper att fylla med vatten och körde efter oss hela vägen till Flurkis så vi inte skulle bli stående någonstans.
Tack älskade pappa ♥
Hem tog vi oss i alla fall och lillan somnade på stört när jag la ned henne.

Men åhh, vad jag skulle vilja vara kvar med Kim, Timmybabe och alla andra 80-talister, men som tur var hann jag ju med pizzaätningen och lite lekar innan jag drog iväg och jag förväntar mej MÅÅÅÅÅÅNGA roliga bilder imorgon =)

Annli, Ida, jag och Maya


Annli, jag, Maya och Ida


jag och babe


Maya och jag


jag och babe igen♥





Som sagt, jag inväntar MÅNGA bilder imorgon, speciellt på det framtida födelsedagsbarnet! Honom hade jag fullt upp med att skratta åt istället för att fota =)

Om man kanske skulle ha tage bort sminket...?

gå och lägg dej för bövelen!

Oj vad tvärtrött jag blev nu när jag såg att klockan är över 11!! Jag kommer att vara död när lillan vaknar imorgon, hoppas innerligt att hon beslutar att ta en av sina sällsynta sovmorgonar...

Det har i alla fall varit en mychet trevlig kväll hos grannarna, dom bjöd på supergod hemmagjord pizza och egengjord pizzasallad med vit-chokladmousse med bär till efterätt. Snacka om att dom höjde ribban till nästa "bjudning". =) Kanske vi helt enkelt ska göra en "solsidan" och ta hem en expert kock?

Lillan och lilla (stora) Åke lekte på som vanligt, Åke hämtar och lillan tar. Ibland om han börjar grina så ger lillan tillbaka helt självmant och kramar/pussar honom därefter =) Sötongar =)


Åkeli var klurig att fota med teleflonen då han vinkade glatt hela tiden eller asgarvade, måste ta med systemkameran nästa gång =)



GOD NATT

HELG och IDOL

Åhhh härliga helg, vad du är efterlängtrad!
Idag blir vi bortskämda med middag hos grannarna. Njum njum, jag skulle bli nöjd om dom bjöd på pulver-soppa bara jag slipper laga mat idag =)

Timmy ska bort på spel-kväll ikväll så jag blir själv med Idol, och jag har föreberett mej med 4 portioner chokladpudding som står och gör sej ätklar i kylskåpet tills vi kommer tillbaka. Men, nu ska jag skutta in i duschen och duscha bort alla spår av jobb och arbete så jag kan sitta brevid någon utan att den ska måsta andas med munnen utan att kväljas

Städa förrådet - Check!

Guuud så tråkigt, men ack så behövligt! Nu kan man gå in flera meter utan att stöta på något, om man känner för att träna flygningen (vifta på armarna) lite grann är det fritt fram också.

Mycket skräp blir det också, när jag varit ute och kastat ännu en skräp-påse i soporna så kom jag in och möttes av inget annat är en liten översvämmning i hallen. Timmy tyckte tydligen att lillan skulle få "plaska" lite, så han fyllde helt enkelt upp en 10 liters hink med vatten och ställde i hallen. I HALLEN!! Inte toan eller duschen, hallen.
Sa jag i hallen?
Ja, resten kan nog vem som helst räkna ut. Först och främst satte hon sej i hinken med kläderna på, sedan när hon var nöjd med det så välte hon ut den. Timmy tror att hon inspirerats en del av Pippi Långstrump då han AAAAALDRIG trodde att hon skulle orka välta den. Hon brås på mamma säger jag.
Vi har skurat lägenheten idag.


Bilden lånad HÄRifrån

Hoppkurs

Usch, jag borde egentligen gå raka spåret in i duschen och stå där. Länge. Så fräsch känner jag mej just nu, men det är ju ett bra tecken på att man jobbat! Det är härligt att svettas, då känner man sej lite duktig efteråt.

Hoppkurs idag, altså. Z hade nog träningsvärk eller lik från igår (också hoppkurs) då hon kändes väldigt seg och mör, och den lilla gnutta energi hon hade i början gick ganska snabbt över. Hon gick inte riktigt på alla cylindrar tror jag =) Men hon skötte sej mycket bra tycker jag, men tanke på att hennes ryttare (jag!) verkligen inte fick till varken ridningen eller känslan idag... suck. Avståndsbedömning, vad är det? Inget jag hade en susning av idag i alla fall, och eftergift? Är det någon slags hjälptygel?

Nej men seriöst så kändes jag inte riktgit på G idag. Jag ska göra mitt yttersta för att rensa bort alla spår av hoppkursen ur hjärnan och kicka ass nästa hoppkurs istället. Japp japp! Hakuna Matata.


Ritad av mej 2006. Om någon undrar vars det andra hinderstödet tog vägen så flög det flera kilometer när dom kraschade

Lite nytt

Usssch, det går inte att förneka att vintern är på väg längre. Frost på rutorna och knaster under fötterna är obligatoriskt när tempen sjunker till minusgrader på nätterna, hurrgatta.
Om man tänker efter lite så är det ganska härligt när luften är sådär "frisk" som den är på morgonen nu, men längre än så går jag inte. Antingen sommar eller vinter, allting mitt emellan är onödigt =)

Idag har lillan fått lite nytt i garderoben. 2 par långkalsonger UTAN fot, 2 helkropps-pyjamaser och 5 par sockar. Jag hittade även ett par jeans till mej själv men blev tvärsnål då dom kostade 399:-. Snåljåååp!


Oj oj oj...

Mamma hade några bilder på sin kamera från Linn och Cams bröllop, eller ja, just innan vi begav oss dit, och innan jag hade förklarat hur man skickar dom via mail... ojoj. Först och främst skulle dom från kameran till datorn, markeras hit och kopieras dit och innan allting var klart pratade både jag och mamma med en lätt irriterad röst =)

Men nu kan du ju det här mamma ♥



Vad har vi gjort idag?

Nu är Timmy hemma igen!
Jag tvingade med han och 2 grabbar till som vi skulle skutsa hem att mata fåglarna på Mariehem innan, och efteråt kände jag mej väldigt snål som bara köpt en limpa . Det verkade väldigt populärt =)

Lillan tyckte det var lite läskigt till en början, men hon var faktist den enda som vågade mata från handen (fastän det inte riktigt var planerat=) )





Brrrr

-0,4 grader och gräset täckt med något otäckt vitt.... var är mina +25 grader i skuggan?


bilden lånad HÄRifrån

Alone time

Timmy är borta på galej och lillan sussar sedan dryga halvtimman... jag funderar starkt på att ladda hem ett gäng avsnitt av Vänner så jag kan somna glatt där i sängen ikväll, ensam... huhu.
Jag kom på att jag aldrig har sovit ensam i den här lägenheten, men Timmy lugnade mej genom att säga att han aldrig kännt sej ensam när han varit det här... ehh, det var ju lugnade?

Jag hörde just oljud från ballkongen och gick för att kolla vad det var, det var grannkatten som kommit på besök och lilla Eiya låg ihopkurad i ett hörn och det låg massa "Eiya-tussar" runt hela balkongen. Jag tog tag i det andra kattskrället och schasade det nerför trappan. Om han kommer tillbaka så har jag en vattenhink redo! Don´t mess with the Moa.


Idag innan fader Timmy begav sej mot dimman så fick lillan provåka både traktor och truck. Traktor'n var en höjdare och hon styrde runt och tutade ett bra tag innan hon var nöjd. Eller rättare sagt när vi sa att hon var nöjd  =)




Vi har också hunnit med en sväng till kusin Noel med familj, och där var vi så länge att jag var tvungen att sjunga för att hålla lillan vaken på vägen hem. Ingen kan sova när JAG sjunger =)

småfisarna badar lagom innan läggdags =)



Jo, jag köpte också en massa frukt som jag tänkte göra en fruktsallad av, men jag måste säga att godispåsen känns mer lockande på något vis.

Ett skopar rikare

Buääh, äntligen hemma! Känner nu att stan idag kanske inte var bästa idén jag haft, men som tur var fick jag med mej alvedon hem också. Dom ska användas väl ikväll.

Både jag och Timmy blev i alla fall ett skopar var rikare idag, och några hundringar fattigare på kontot -men det va´re la värt! Jag har gått omkring i träskor nästan en vecka nu då det varit mina "ordentligaste" skor, så det kanske var på tiden?
Det var meningen att lillan också skulle få sej ett par vinterskor då man får det billigaste paret gratis om man köper tre på Skopunkten, men tack vare hennes evinnerliga tjat om att åka i rulltrappan upp och ner (jag lovar, vi åkte säkert 50 gånger...) så blev hon helt enkelt bortglömd. Inte bortglömt BORTGLÖMD, det är omöjligt =) men hennes skor blev bortglömda.





I love them!
Helt underbart sköna att gå i, och tack vare den lilla klacken blir jag även någon stackars centimeter längre i dom  =) Jag hittade egentligen ett par supersnygga kängor från VAGABOND, men 699:- kändes ganska långt bort för att par skor... men dom finns på affären brevid pysselaffären om någon känner för att köpa dom till mej. Jag har stl 36 =)

Ehh...

Jag hör hur lillan gräver runt i napp-burken i köket. Hur går det till ? Den står ju på fönsterbrädan och dit upp når hon ju inte?
Jo, det gör hon vist det! Med lite hjälp...


Förresten!

Måste tacka mormor EVA för det fina galon-stället lillan fått. Fleecefodrat och allt, prefekt i höstrusket =)
Tack mamma ♥

Lite halvtaskiga bilder då det var en heltaggad liten tjej som ville ut, ut ut!! Men, ja... =)


lillan är hemma

Lillans inskolning går förresten galant! En Top-10 inskolning enligt fröknarna, höhö. Igår vinkade hon glatt till pappa Timmy då han sa hejdå, men idag kröktes vist läppen något då hon förstod att han skulle fara. Tur att det går över så fort han stängt dörren bakom sej.
Hon har somnat själv båda dagarna och äter bra, leker och puttas en del gör hon vist också och det sistnämnda hoppas vi att hon ska sluta illa kvickt med =) Men det är ju klart, hon måste ju få testa var gränserna går och än så länge har hon ju inte satt huggtänderna i någon.

En nyss hemkommen Luna med en nyduschad mamma



Uäk!

Jag stannade hemma idag då jag mår som en sjuk kratta med huvudvärk, hosta, feber och en fet förkylning. Varför nöja sej med en sak liksom? Jag hoppas innerligt att både lillan och Timmy slipper undan, men det är ju inte så att jag kan isoleran mej ifrån någon av dem?

Jag fick hem en bild på mej själv igår med posten, och jag måste säga att framkallningen var väldigt dyr med tanke på hur osmickrande den är. 1500:- kronor ska jag tydligen betala för den? Det stog någonting om att jag ska ha kört 80 km/h på 70-väg, men nu är det ju inte det saken gällde.



Baaasväder

Mitt huvud känns tungt som bly, och om jag tänker efter så känns det som att någon slagot det med bly också... måste rota fram en alvedon innan jag kastar handduken ikväll.

Dagens ridpass blev ett longerpass då jag kände att jag inte skulle göra så mycket nytta från hästryggen, så hon fick trava lite cavaletti och galoppa några galopp-bommar med mej viftandes från mitten istället =) Det är nyttigt att se hästarna från marken ibland också.


Maouis tass har blivit betydligt bättre och jag känner att jag kan andas ut lite grann. Nu stödjer hon på dej istället för att göra allt i sin makt för att inte stödja på den, helt enkelt. Skönt.
Jag ser att Eiya (lill-katta) är så fräck att hon tar sej friheten att dricka mjölken från mina flingor som står vid TV bordet. Ska jag ignorera eller göra nytt? Hmmm

♥ Bröllop ♥

Linn och Camerons bröllop är nog bland det vackraste jag sett, och om det inte vore för prästens jätte-svenska uttal av Camerons namn så hade jag absolut fällt en och annan tår. Buhu.
Duktiga Johanna agerade fotograf och hon tog helt udnerbara bilder! Fast det är ju klart, hon hade en väldigt vackert motiv också =)
(Dessutom fick jag leka "insperationskälla" och säga till hur dom skulle stå/ställa sej. Det var kul. Jag gillar att bestämma)








Efter ceremonin var det bara att skynda hem för att kleta på lite smink, fixa hår och byta kläder till själva PARTYYYYYT, och maten såklart! Jag hade fastat (ofrivilligt) nästan hela dagen så jag var utsvulten när maten kom in. Det var tur det, annars hade jag börjat knaprat på bordsprydnaderna.

Under kvällen följde både kända och okända lekar, och en av mina absoluta favoriter (verkligen) var tipsrundan som innehöll frågot om var och en av gästerna. När sedan dom rätta svaren lästes upp så skulle även var och en berätta om det "speciella" tillfället det frågades om. Man fick bland annat veta att Eve har jagat kackerlackor i Spanien, att vanessa både kan lyfta "järnskrot" och skaka sin håriga rumpa, att Cameron hållits som gisslan i Mexiko (hahaa!!) och att jag finns med i diverse dikter, sånger och bilder från Linns barndom. Det sista viste jag förstås, men det var det där att berätta för alla andra som blev det stora problemet.

Alla som känner mej vet att jag HATAR HATAR HATAR att stå i centrum, och när jag vet att det är många som lyssnar på mej börjar jag stamma och den knallröda färgen i ansitet är ett faktum. Den rödaste tomaten kan känna sej blek och orangeaktig i jämförelse, haha, och att man dessutom skulle gå fram till micken och berätta gjorde det inte bättre!
Jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag sa, men det var inte mycket så Linn kompletterade lite (mycket) efteråt.

Jag kommer att ha svåra men och mardrömmar om detta länge. Tack =)


Förutom att ha upplevt min största mardröm så var det en väldigt trevlig kväll! Dessuom fick jag veta av a lot of people att min klänning var en klar 2:a efter Brudens Underbara Klänning, och det är ju alltid kul =) Den var grym, det måste jag medge hoho. Bilder kommer när Johanna fått igång sitt internet.

Tadamm!

Tjollllllahopp!

Då befinner vi oss i Malå och försöker förebereda oss mentalt inför morgondagens bröllop. Timmy och mamma ser "Vem vill bli miljonär" och jag sitter vid datorn och säger alla svar i förskott.. höhö... eller inte. Lillan somnade som en stock då vi kom från farmor och farfars nya lya, som för övrigt blir väldigt fin och mysig, och jag har ätit två 88:an glassar. Num num! Det är gött att komma hem!

Lillans mormor hade beställt hem en bedårande bakelse-klänning som vi tänkt att hon skulle ha på sej i morgon, men det ser ut som att det blir en lagom midsommarklänning istället. Nästa år, altså. Tänkt att det ska vara så stor skillnad på stl 86...


Ikväll måste jag ge mina ögonbryn en rejäl omgång om man ska se någon slags mellanrum. Det ska vara två, va?

Jag hittade en jättefin bild på mamma och lillan (min mammaaaa) från lilla Wilmas dop♥ och med den avslutar jag detta inlägg! Chao!

Check!

Klippning av Timmy - Check!
Syning av lapptäcke - Check!
Färgning av hår - halv Check!

Jag sitter med färgen i håret, därav halv-checket.
Timmys hår blev väldigt mycket kortare, så det måste väl räknas som uppdrag utfört?
Och tre stycken till 4-kanter har tillkommit till lapptäcket, så nu finns det 6/9 bitar.

Hur hurtig är har inte jag varit? Klapp på min axel

Med färg i håretoch sömn i blicken -gääääsp- (jag har en tröja på mej, jag lovar. Har bara dragit den nedanför axlarna för att slippa få färg på den=))


Oooopsi, nu ska färgen väck!

Lill-Lördag

Herrejävlar vad slut i kroppen man blir av att stressa runt på jobbet! Jag skulle lätt som en plätt bara kunna lägga mej i sängen å vila ögonen tills i morgon fast på det sättet blir inga hästar skodda. Nu såhär på kvällskvisten ska jag klippa Timmy (finally!!) och sy vidare på mitt lapptäcke har jag tänkt... humm humm

Jag har länge påpekat att mannen i huset (Timmy dåra) inte kan dyka upp på LinnCam bröllopet som en annan uteliggare så nu har jag altså fått fria händer att göra vad jag vill med hans alldeles för långa hår så länge det inte tar längre än 40 minuter =)
Jo, jag måste kleta in lite bottenfärg på mej själv också om jag inte vill se alldeles flintskallig ut på lördag. Varför får jag inte vara äkta brunett för??

Timmy smarriga broccoli-bacon paj, num num

Blockhalt

Lilla Maoui kunde inte stödja på vänstra frambenet då hon kom in för ett tag sedan. Hon brukar ganska ofta vricka sej så hon små-haltar en halv dag, men detta var altså mycket värre än vanligt!
Efter en noga granskning så kunde jag konstatera att hon fått ett sår i trampdynan och att det kommit in en del smuts och grus och att hon hade ganska ont och lät därefter.

Maoui är en kissekatt som både kan låta och se ganska sur/arg ut, men jag vet att hon skäller värre än hon bits och att hon aldrig skulle göra någon något, men det var en livrädd Timmy som hjälpte mej med rengöringen =) (jag höll och han tvättade) Hon behövde bara blänga lite surt på honom eller morra lite för att han snabbt skulle rygga tillbaka, hehe.
Hon var riktigt, riktigt arg och visade tänderna mest hela tiden, men rent blev det och dessutom åkte det på en skyddande linda som förmodligen kommer att åka bort ganska fort. Men i alla fall.

En Arg Kisse



Stallet nästa →

Bläääääääää för Försäkringskassan

Dom som jobbar på försökringskassan går speciella specialiserade kurser i hur man gör livet surt för en, där finns även en obligatorisk kurs i hur man gör allting så krångligt som möjligt, från tal till ifyllningsblanketter. Tvi Tvi Tvi! Bara att komma rätt i telefonväxeln är ju en hel vetenskap...

I alla fall har jag fått en väldigt betydlig summa för lite denna månad, och allting är den där Försökringskassans fel! 5.000 kronor kanske är vad vissa personer kan lägga i sparande eller pension varje månad, men jag är ingen "viss" person. Vi har fortfarande räkningar att betala, mat att köpa och bilar att tanka och det suger ¤%([? att få vända på vartenda korvöre som slinker in i bankkontot. Blä!
Den lilla "situationen" är i alla fall omhändertagen nu, så förhoppningsvis så har jag några siffror fler på kontoutdraget imorgon eller i övermorgon.

Dessa pengar...

hahahaaa !!

Man bara måste älska nya juryn i Idol, speciellt Alexander Bard. Klockren!

hahahaaa !!

Man bara måste älska nya juryn i Idol, speciellt Alexander Bard. Klockren!




BTW, sista tjejen -WOW !!! Snyggaste namnet också...

klippning av krukan

Att ha en syster som är frisör blir bara mer och mera praktikst ju nötare hår man får. Ofta man åker till frisören om man hittar något kluvet hårstrå, liksom? Nej, jag väntar helst till mera akuta lägen som till exempel igår då jag märkte att mitt hår började efterlikna dreads ju längre in på dagen jag kom, och lagom till kvällen var jag tvungen att be Timmy hjälpa mej att reda ut tovorna för jag fick inte ut dom själv. På riktigt. Där fanns två ordentliga "bollar" av ihoptrasslat hår som jag helt enkelt inte fick ut ... ett gott tecken på att det är dags för klippning!

Jag tog tyvärr (hrm) inga "FÖRE" bilder, man man kan tänka sej en sån där sopkvast gjort på kvistar, så såg jag ut i hårskall´n.


Haha, jag måste bara få skratta åt mej själv lite grann! "Ego-bilder" är inte min starka sida... att vara med på bild över huvud taget är inte min starka sida =)



Kusiner små



Lillan och hennes två småkusiner på hennes moders sida ♥ Draken i mitten luggas och bits på en och samma gång =)

Ledig dag

Blä, vilket äckelväder det är! Vi gick ut en stund före luch för att trotsa det, men det var innn jag insåg riktigt huur mycket det regnade. Vi skyndade ut till kaninerna med lite klöver och blad innan vi skyndade in igen, hurrgatta!



Medan lilla sessan sov passade jag på att brassa vidare med symaskinen på mitt framtida lapptäcke, pjuh, det är a lot more work än man kan tro! Bara att klippa dom fördömda bitarna tar ju en evighet... men nu är i alla fall alla bitar klippta och tre av nio "fyrkanter" sydda. Det ska till en brun kant mellan dom vita bitarna och sen ännu en vit kant innan det bredare, bruna ramen ska dit. Och baksidan förstås! Och innerfodret... Pjuh! Sa ju det...

Bjuder på ett litet smakprov. Man får inte titta så noga bara...


Nu är lillan påklädd och klar att bege sej mot staaan så det är nog bäst jag hakar på så jag hinner med.

Helg




Jag har startat denna helg med lite kak-bak. Såna där goa, sega "Subway-kakor" hade jag i åtanke då jag googlade och fick upp många lovande recept. "Sega och utomordentligt goda kakor" lovades i receptet jag kapade, så varför blev mina kakor inte ett dugg sega utan bara knapriga? Jag provade allt ifrån att sänka värmen till att ha i dom flera minuter kortare, men faktikst i slutändan fick jag nångra stackars kakor som var tryckvänliga i mitten. Goda blev dom absout! Ingen tvekan om saken, men inte sådär som jag tänkt... suck.

Senare idag kommer några grannar över på middag, Timmy ska bjuda på sin specialié -Lyxig pesto-pasta med soltorkade tomater och persilja, bland annat. Super smarrigt! Vi hade tänkt bjuda er, Ida och Johnny, men dom hann före =D

Nä, om man skull had städa ?

Vad ska detta bli tro?



Den som väntar får se...

Nu ska jag  skalla kudden

Jag överlevde !

Tydligen så överlevde jag hela första dagen på jobbet trots vissa "missar" och övertid. Ja, ÖVERTID första dagen, det är ett under att jag kom hem ver huvud taget...

Jag vill bara understryka med knallgrönt att missarna inte var pga av mej (tack och lov) utan dom som sitter och pusslar scheman, därav övertiden. Imorgon får jag dock sluta tidigare istället så det jämnar väl ut sej...?

Lillan har tydligen varit ett litet gnäll-troll idag med sin käre pappa. Tror jag det, vi vill ju vara hemma tillsammans ♥ Hon blev jätte glad då jag kom hem, först ropade hon "Hej hej!", sen började hon tokskratta och springa mot mej och gav mej världens gosigaste kram. Lilla tjejen.
Nu hör jag hur dom busar i storsängen, tror jag måste joina dom♥

RSS 2.0