Så.Jäkla.Skönt.

Aaaaaah, jag kom just från mitt första gympass och det känns helt lovley, älskar känslan man får efter man tränat! Hur mycket träningsvärk jag kommer att ha får bli morgondagens bekymmer... eller dagen därpå. Förmodligen dagen därpå... 


Jag började i alla fall med 20 minuter på den dära crosstrainern, sedan rodde jag 5 min följt av benböj med bara stången (för att jag är så stark) 10 gånger 3, insida lår 10 gånger 3, röv 10 gånger 3, undersida överarm 10 gånger 3 (varvat) och avslutade med 10 minuter på crosstrainern igen.
Stretchingrummet var helt suveränt, jag viste inte ens att det fanns "stretchingmaskiner"!? Haha. 


Jag tycker det var ett jättetrevligt gym med fräscha grejer, och det fanns typ... allt? Jag kanske drar tillbaka redan i morgon, det beror på hur rörlig jag är =) Helt klart tummen upp i alla fall!

Gyma eller gympa?


Syrran ringde nyss, och jag tror jag fick anledningen till hennes skeptiskhet inför att börja gå på gym med mej:


Ida: Hej. Du, vars va den där gympan du skulle börja gå på?

Jag: Gympan..?

Ida: Ja. Och vad GÖR man?


Hmmppf........ och där brast det för mej! Haha, hon trodde altså att jag skulle börja GYMPA, inte GYMA. Så tokigt det kan bli. 


Helt o-otro-oligt!


Atså, den här hunden är min idol, så himla duktig! Föreställ er en brun/vit hund istället, med längre och mer päls så har ni Flip om typ tre år =) Man ska ha realistiska mål här i livet!



Oh yeah


Nu är det bara för mej att damma av (och hitta åt(okej, jag vet var dom står)) löparskorna för idag var jag och ordnade mej ett gymkort! 

Eftersom jag är för feg för att bege mej ut i mörkret på kvällarna så har det blivit ungeför 0% motion dom senaste tre månaderna, och det är INTE OKEJ! Jag mår hundra gånger bättre när jag fått svettas lite, och fastän träningsvärk är en pain in the ass (bokstavligen) så välkomnar jag den med öppna armar just nu, jag vill bara röööra påååå meeeej! 

Jag tänker typ tre gånger i veckan i alla fall, jag har ju hundträningar också (och typ 100 hemma projekt)... aaa, det blir bra det. 
Jag försökte även få med mej min käre storasyster men hon lät skeptisk... måste nog tjata lite till på henne. 



Till något helt annat så tränade jag lite med Flippen ikväll. Targetsticken åkte fram såklart och han får följa den 1-4 sekunder innan jag klickar, går finnemang! Blev även "klossen", "stå", "fot" och "stanna", han är jätteduktig =) 

Timmy sitter som en hök bakom mej och vill visst motionera hans Priest (som inte healar) lite, så han måste väl få göra det då. Bjuder på en bild på finaste lilla Grim i alla fulla fall






Två blev det visst =)

Fikadags!


"Mamma, maten är klar. Kom och sätt dej.", beordrar lillan och nästan drar in mej i hennes rum där hon har dukat så fint på hennes lilla bord ♥




Vi har uppfostrat henne väl för jag fick både mjölk och socker i mitt kaffe. Sedär. (och jag som inte dricker kaffe...)



Inge mer tandsten?



Timmy: Jag hittade dom dära Denta sticksen igår. 

Jag: Denta sticks? 

Timmy: Ja, dom låg på hyllan. 

Jag: .... denta sticks?

Timmy: Ja...? Dom är jätte bra!

Moa: Du menar inte typ... tandtråden? Plackers?


Jomen hovvaligen, nog får Timmy använda Denta sticks om han nu vill det. Men om både han och Flip ska göra´t så blir det budgetvarianten.




Understället på!

Idag var det hundträning i stan i vanlig ordning, och Flippflopp var jätteduktig ♥ Det tränades bla kontakt, inkallning, gå fint i koppel och hundmöten. Han tycker att andra "ekipage" är liiite för roliga, så övningen där vi skulle gå mot varandra, sätta ned hundarna och hälsa (inte hundarna, bara vi) är jättebra. Jag tror vi får pallra oss in till centrum snart för lite miljöträning också.


Igår introducerade jag förresten targetsticken för honom och han fattade galoppen direkt, som han gör med det mesta. Han är så sjuukt rolig att träna, och jag vill bara att han ska växa klart så vi kan börja träna PÅ RIKTIGT =) Det kliar i fingrarna på mej när jag ser olika kursstarter i agility, rallylydnad och freestyle, wihoooo!
Nåja, tids nog...



Kvällens outfit: Lumpentröja, långkalsongen och tjocksockar. 

Tiden rusar

Happ, måndag igen då och man står som vanligt som ett frågetecken och undrar vars helgen tog vägen? Faster Ramona och Olle har hälsat på oss i helgen och vi började diskutera vad Olle "blir" till barnen, det tog oss  pinsamt lång tid innan vi kom fram till att dom ju är kusiner! Haha, ja... 


I fredags kom även Bea och hennes 2 yngsta förbi och stannade tills det vankades sovtime. Jag hade handlat hem tre pumpor som vi pimpade så fint och ställde ut på bron, det blev mycket vackert. 





I lördags åkte jag och Raabi (Ra-mona) och badade med lillan, och jag fick bekräftat att hon är ett litet vilddjur i vattnet (och typ...överallt). Hon hällde en hel hink vatten på en helt random pappa bland annat, jag bet mej i tungan och ursäktade dottern min. I hemlighet smider jag planer på hur jag ska hämnas på henne när hon blir äldre. Mohahahhahhaha..
 

Flip är 86 cm lång




Från tass till tass. Jag har mätat.

Det var på håret

Efter en viss Flippflopp kastat sej i den största lerpöl han hittade när vi var ute sist så fick han sej sin första ordenliga dusch när vi kom in!
(Innan har jag bara skölt av benen då det inte varit nödvändigt med mera, nu var det nödvändigt)


Vattenglad som han är så följer han glatt med in i duschen och försöker som vanligt att bita fast i vattenstrålen (Border collien är världens smartaste hund -yeah right) och när jag tar upp den nya, dyra hundschampoo-flaskan så känns den väldigt lätt för att aldrig vara använd. 


Väldigt, väldigt lätt känns den... 


Antingen så rymmer flaskan väldigt lite för att vara så stor, eller så kan det hända att det är en liten Luna med i något litet hörn... jag vet inte vad jag ska tro. 


Just å pass ny-schampoonerad

Helt OK morgonpromenad



LIllprins höll på somna när vi hade ungefär 5 minuter hemifrån, och eftersom jag tagit beslutet åt honom att sova inne nu på förmiddagen så gjorde jag allt i min makt för att hålla hans trötta ögon öppna. 

Så tjoade jag, studsade och betedde mej allmänt clownigt dom där sista 5 minuterna och kände att allt som fattades när vi passerade skolan var en peruk och en stor, röd boll-näsa. 

Väl inne däckade han välförtjänt. 



Vi är kreativa i våran familj

Jag hittade Flip gnagandes på lillans leksakskatt som hon fått av sin mormor igår, och innan jag hann gömma undan den så kom hon på mej. "Oj titta! Mamma måste laga", sa hon. (Lättare sagt än gjort, med tanke på att båda öronen, halva skallen och tassarna var borta...)

Jag sa att pappa skulle försöka laga den när han kom hem från jobbet, och vist gjorde han ett bra jobb! Inte alls någonting man kan få mardrömmar av... lillan blev nöjd iaf. 


Iiiiiiihhh!

Lillans docka kommer att skrämma slag på mej en vacker dag...



"Men... men... grim sover ju! Eller??!", tänker jag varje gång i speedfart innan jag ser att det bara är "Dockan". Jo för hon heter Dockan, det har lillan sagt. 





the Buppa brand


Jag är med HÄR och tävlar om en underbar åkpåse från the Buppa brand. Egentligen vill jag inte tipsa om tävlingen för att jag vill att så få som möjligt ska vara med (heeehe), men man får vist en extra "lott" så... ja =) 



Detta är inte mindre än 4:e gången jag är med på en "Vinn en Buppa brand åkpåse!", och hittils har jag noll. Så 4:e gången gilt, kanske? 




Liten bildbomb

I helgen har vi haft finbesök i form av Mli, Krister och lilla Vanessa! När jag berättade för lillan i lördags att dom skulle komma sa hon:
"Jaha. Jag gillar Krister", haha.

Vi har i alla fall haft en väldigt treflig helg enligt mitt tycke. När dom kom i lördags begav jag och Mli oss ut till åkern där jag och Flip fick leka modeller en stund innan gourmetmiddagen bestående av friterad kyckling och lök, ris och mango chutney dukades upp. Njum njum!
På kvällen gick grabbarna och spelade biljard medans jag och Mli donade med en ny header till bloggen av dom nytagna bilderna och saker jag själv knåpat ihop. Jag blev mycket nöjd och Mli ska ha cred för att ha gjort allt jobb med ett stort frågetecken brevid sej (dvs jag).
 

 

Gluggen



Eller ja, gluggarna! Bilderna är tagna igår, och idag har tänderna redan kommit ut ganska mycket. Man får ha lite överseende med bitandet =) Längtar tills nålarna försvinner och ersätt med trubbiga vuxentänder istället. 

Fin ve´re


VAKNADE I MORSE strax innan kl 06 av att Flippflopp gnällde och ville ut (han sover i vårat sovrum i bur fortf) så jag drog på mej ett par mjukisar, en mössa och Timmys vinterjacka. Tur var det, för det var fortfarande minusgrader ute... brrr! 

Flip har kommit på en kul grej, förresten... Timmy brukar gå ut med honom innan han åker på jobbet, och direkt han kommer in går han bakom soffan och skiter. Spelar ingen roll om han är ute 5 minuter eller 20 minuter, det bajas bakom soffan. Skithund är vad han är, och det är ordagrant denna gången! 

Jag brukar ha honom kopplad tills han gjort sina behov och sedan låta honom springa lös och busa som "belöning", men det verkar inte koppla än? Haha! Ja, det kommer väl. Rumsrena blir väl alla hundar, såsmåningom. 
 

Kom igen, give me a ny telefon!

Jag är med här och tävlar om bla en ny telefon och en plattång! Det skulle sitta ypperligt då min stackars Iphone har tappat bort högtalarna och min plattång inte fungerar lika bra som den gjorde år 2000... Önska mej lycka till, i know i do


Dagen hittils

Vi började dagen med en morgonprommis i piss-väder


Sedan satte sej lillan och ritade ett tag. Det blev bland annat en fågel och en igelkott.
Här är fågeln:
Med, citat: "Vingar. Flax flax" 

Sedan kom Grann-Åke förbi, och dom har hunnit med både att kolla på barbapapa, kivas lite, ätit glass, ritat och lekt. 
 
Så, det var dagen så far. 

Kratta löv, någon?


Kanske dags?

Jag såg den här blomman i fönstret nyss och tänkte att blommorna mina bog behövde vatten snart:


Tog mej i kragen och gick runt i lägenheten för att vattna alla mina 7 blommor (7!!), jag gick till och med så långt att jag klippte bort allt "dött" från dom andra 2 i köksfönstret (jag ser i mitt inre hur min käre svärmor nickar gillande) och plötsligt såg dom väldigt kala ut... Men va fasen, dom får väl börja hojjta till när dom vill ha käk?
Barn är ju lättare i det fallet. 


Ommöblering - Check!

Medans lillan sov lunch så möblerade jag och lillprins om lite. Han pekade och jag flyttade! 
(Kanske inte just precis dit han pekade, men det var i stort sett så det gick till.)






Så sköönt, för nu har det blitt skurat också! Man måste skura där man möblerat om, det är typ en oskriven lag. 


Jag kanske borde ta och möblera om i alla andra rum också...

Höstvisning på Kii

Igår var jag, 2 av mina bästa systrar och inneboenden Carro på Kii´s höstvisning i schtaan, jag har aldrig vart på någon modevisning tidigare så där blev jag av med den oskylden. (pjuh)





Efteråt bjöds det på bl.a snittar och Femme Natural Boost (som för övrigt INTE smakade Red Bull) i butiken, och jag skymtade dom där snygga paljett-tightsen jag spanat in på "showen". 1 500:- gick dom lös på, och jag spanade fort vidare. Haha! Inte ens om jag hade gränslöst med pengar skulle jag spendera 1 500 på ett par tights!

"Näe, då få de va!"

Men det var trevligt att träffa systrarna mina, och tack bästa Ida som ordnade biljetterna ;)



 

Jag vart då så ritsugen!



Det är INTE klar än, är inte ett dugg nöjd med handen... fundarar på att sudda och börja om. Men inte nu, för nu ska lillan hämtas på dagis =)

Göra egen barnmat?

 
Igår efter lunch passade jag på att göra egen mat åt lilleman, tänkte att "Här ska vi minsann spara en hel drös med peninga", och satte igång!

7 burkar med spagetti och köttfärsås (med broccoli i) blev det, och jag kände mej sådär lagom stolt med mej själv när jag såg dom stå där, uppradade! 



Till middag värmde vi en av burkarna, och gissa vad? HAN VILLE INTE ÄTA! Den lilla skitongen fick världens hurrv efter första tuggan och ville absolut inte ha mera. Så otacksamt....





Måndag = Måndagsträning

Måndag och måndagsträning i vanlig ordning. Idag tränades det kontakt, gå fint i koppel, hundmöten, passivitet och inkallning och Flippflopp var verkligen fokuserad på mej i alla fall 80% av tiden trots all störning, men han är ju inte ens 4 månader. Lillskiten. Jag är i alla fall jätte nöjd med honom ♥

Han blir alltid jättetaggad och lite okontaktbar i början när vi kommer till träningarna eller där det finns mycket hundar, så jag brukar helt enkelt bara gå runt och "mingla" tills han lugnat ner sej och söker kontakt själv. Vi går åt ett håll, och om han drar i kopplet byter vi riktning till motsatt håll. Det dröjer inte alls länge innan han börjar söka kontakt med mej istället och då kör jag lite "tempoväxlingar" för att verkligen få med honom, det tycker han är SKITSKOJJ och ser det mest som en rolig lek =) Det är bra, träning är kuul!

"Se men inte röra". med retstickan Eiya. 


Jag blev förresten tillfrågad om jag var intresserad av att hålla någon av Måndagsträningarna framöver, vilket jag blev väldigt skeptisk till med tanke på att jag börjar stamma bara av tanken på att stå och prata inför folk och "ta plats". Hovvaligen!
Skeptiskheten blev aningen mildare när dom berättade att alla "ledare" får en gratis träningshelg och att det bara rör sej om drygt 6 måndagar/år... hm, detta måste övervägas nogrannt... =)
 

Morgonpromenad med fin-pöjka!


Härliga söndag


Taget från "Om inte någon nyper mej i rumpan snart går jag hem" av Anna-Karin Elde
 

40-års jubileum och röda mattan




Idag har jag och Luna varit på hennes allra första Bio-besök, och det blev inte mindre än Alfons Åberg. Eftersom det vist var 40-års jubileum så fanns där även en liten röd matta med lite snax att plocka på sej såsom mariekex, frukt och festis. Dom hade verkligen lyxat till´et! Tänk att Alfons Åberg gått och blivit medelålders. 

Lillan tyckte i alla fall att det var Väldigt spännande det där med biobesök! Salongen var näst intill smockfull när vi kom in och lillan råkade tappa ett popcorn på trappan som hon absolut defentivt var tvungen att plocka upp igen (att hon hade hela skålen full spelade ingen roll), och hon tittade med stora ögon på alla barn som satt där. Om möjligt blev ögonen ännu större när salongen släcktes ned och filmen började. Spänningen höll i sej ungefär 28 minuter skulle jag säga, då vaknade upptäckaren i henne till liv. 

"Nej men oj, gick säterna att fälla upp?"

"Och ned!"

"Är det lika på alla, tro?"

"Undrar vart den här trappen leder..."

"Han framför mej vill nog leka om jag drar honom i håret lite."

"Häpp"
 
"Han bakom då?"

"Säterna går att krypa UNDER också!!"


Ja, nu är jag ju inte helt 100 på att hennes tankegång gick just såhär, men jag skulle tro att den var snarlik i alla fall =)


Mysterium

JAG OCH LILLAN var oh handlade lite nu för förmiddagen, detta skulle med hem:

För er som inte kan tyda mina vackra handstil står det "Tacosås, blöjor, välling, riven ost, pizzadeg, frolic, öl, smör"

Summa: 1 356:-.

Det är möjligt att det kom med någon extra grej. 

Mördare

JAG HAR tagit död på en spindel ikväll...Jag stog helt oskyldig och ovetandes och målade på "projektet" när den plötsligt rundar hörnet och attakerar mej från sidan. Med andan i halsen ställer jag mej raskt upp och backar några steg och kan med lätthet räkna alla dom äckliga benen medans jag står (vilket klart och tydligt säger att den är waay to big, tycker mej även skymtat några vassa huggtänder men är ej helt säker), haffar närmaste greppbar sak som passande nog råkar vara en stor "kloss" och kastar mot den (det?). 

"Träffade jag? Dog den?", tänker jag.  Fan också, jag måste vända på klossen och kolla... jag petar klossen åt sidan med skon och ser den ligga mosad mot golvet. Pjuh, uppdraget slutfört!



Till något mycket trevligare så har vi varit hos Emil, Sandra och Elis ikväll och firat Emil som fyllt år. Det bjöds på mycket gott, bla pannkakastårta som man bara läst om i Pettson och Findus och aldrig riktigt kommit sej för att göra. Hädanefter kommer jag att komma mej för att göra det för det var gooott! =) 
Våran present var lite försenad och kommer nog imorgon eller så, men han fick ett egengjort kort i alla fulla fall. 



Självaste födelsedagsbarnet med son och finaste Luna 


Timmy är ledig imorrn så jag ska nog argumentera mej till en sovmorgon tror jag... aa, så får det bli. Go natt

Måste.Fortsätta.Läsa.

VARENDA LITEN ledig sekund det senaste dygnet har jag ägnat åt mitt senaste bokinköp -Femtio nyanser av honom

Jag har aldrig sett på maken till beroendeframkallande bok! Det var verkligen en pina att behöva lägga ifrån sej den med jämna mellanrum, om jag kunnat hade jag sträckläst den med frenetiskt öppna ögon. Som tur var är det en triologi och jag kan knappt vänta tills jag får lägga vantarna på dom andra två! 

GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME 


Ps. Den ser lite tråkig ut på utsidan, men insidar var det INTE!

Jaa.


Hörrdu, Quasi

KOLLA VAD jag vaknade upp till i morse:


Haha! Seriöst, Quasimodo, var har du ringklockorna någonstans?


Jag tycker faktikst lite synd om honom, lilla Timmy....men samtidigt kan jag inte riktigt kan hålla mej för skratt när han går förbi eller tittar på mej, vagelögat. Eller snarare vagelögonen. Haha, vem har så otur att man vaknar upp med två?
Jo, det kan jag tala om -Timmy. 


Lillan har varit lite febrig och hängig idag, hon bad om glass så vi snabbåkte in till ICA och köpte det (jag är inte omöjlig på det viset) och hon fick åka i sin nya bilstol för första gången, mäkta stolt hon var! 


Mina småtroll♥

Bildor

Jag och Flip är och hälsar på min allra bästa lillasyster Maya och jag hittade några gamla bilder från -09, och om några månader skulle jag altså bli befruktad för första gången. Haha!

Jag, Maya och hennes respektive gjorde den årliga snöhästen, kanske vi ska ta å införa den fina traditionen igen =)


Hoppla!



Moa, the dogwalker
 

En väldans god morgon

Jag och Flip kom just in från en härlig morgonpromenad i skogen. Det var inte en människa ute, duggade lite och luktade sådär härligt som det bara gör när det är höst. Underbart!



Smördegsinbakad guinnessgryta



Idag stog det Smördegsinbakad Guinnessgryta på matsedeln, och tro´t eller ej, det gick ned!
Smakade lite sådär halvvilt och var supergott, och med tanke på tiden det tog att förberede så var det ju en himla tur det =)
Eller ja, egentligen var det ju inte så jätte jobbigt, grytan skulle koka i 1,5 h och det gjorde den igår kväll medans jag kollade på BECK. Inte värts jobbigt. 



Ikväll har jag och Flip tränat på gå fint i koppel, ligg, inkallning och fot. Vi höll till utonhus och det gick himlarns bra tills en retsticka till Eiya kom och lade sej just precis så att han inte kom åt henne i kopplet. Heeela tiden!!

Det spelade ingen roll om eller hur mycket vi flyttade på oss, hon var oss hack i häl och satte sej helt obrydd just utanför räckhåll för Flippen. Han brukar inte bry sej om henne särskilt mycket, men nu blev hon alltför påträngadne och för stor störning (vilket var förståeligt) att jag beslutade att gå en sväng runt gården istället. Eiya följde såklart med oss, men nu höll hon sej faktikst några meter bakom så Flippen kunde koncentrera sej på sin uppgift istället, att  gå fint i koppel ;)

Fina lilla kisse, vilken retsticka du är!

Oooopsi!

Timmy kommer att få sej en trevlig överaskning när han komme hem idag, Flip the marodör har nämligen gnagt av sladden till hans älskade data-mikrofon.

Men det gör inget. Jag har lagat. 


Försöker Flip säga något?


Hon är så klok, min lilla tjej ♥

Jag och lillan har snört ihop en tigerkaka nu på eftermiddagen som i detta nu står och goar sej i ugnen. Hon är riktigt snabb den där, medans jag hämtade ägg ur kylen hade hon matat ner x antal mått mjöl i socker/smör smeten. Det gjorde inte så mycket, mjöl ska ändå ned och jag vet ungefär hur "tjock" smeten ska vara. Hoppas jag. 


Hon är klok också, ska ni veta!

Luna: Nej mamma, inte röra så hårt. 
Jag: Nähä, så här då?
Luna: Nej, Luna visar.(tar över sleven) Såhär. Mjukt. 
Jag: Okeej...

Och efteråt när jag gett henne den obligatoriska smetsleven så ger hon tillbaka den, halväten!!
 
Luna: Så, nu räcker det. 
Jag: Vill du inte ha mer?
Luna: Nej. Ja vill ha vatten, det är bättre. 
Jag: (håller mej allt vad jag kan för skratt) Ja... det är bättre...


Haha ♥ Vart har hon fått allt detta förstånd ifrån? Inte är det då jag, jag har allt mitt kvar. 



Nästan helg

Puss puss på nyvaken liten Grim ♥


Näe, han som inte till ända nu, men jag var tvungen att väcka honom lite vid 11 då vi skulle äta lunch då hade han sovit 2,5 timmar och det fick allt räcka. Tjuvsovare där!

Här har vi en till liten tjuvsovare






En vanlig dag

Tänkte punktera upp hur en vanlig dag ser ut hemma hos oss, dvs när lillan är på dagis och Timmy jobbar. Kan tänka mej att intressesmurfarna jublar och klappar händer. 

I alla fall... -harkel-


05.45-06.30 Lillan vaknar och väcker tjuvsovar´n till lillebror

ca 06.00-06.30 Bolibompa startas och Flip går ut och morgonkissar/poopar innan Timmy åker på jobbet

07.00 Lillebror får gröt

07.30 Klä på barn och göra i ordning Flips morgonmat

07.45 Lämna lillan på dagis

07.45-08.10 Morgonpromenad med vagnen

ca 08.10 Flippflopp får mat

08.30-09.00 Lillebror får litet mellis och somnar

ca 08.30-11.00 Jag gör något riktigt kreativt! Spelar WOW kanske. Eller tränar Flip. Eller städar undan. Eller alla tre. Oftast alla tre. Ut med Flippflopp däremellan också. 

ca 11.00 Lillebror vaknar och äter lunch

11.15-11.30 Ut och kissa med Flip innan hämtning av Lillan på dagis

ca 12.00 Lillan somnar, jag äter lunch

ca 12.00-13.30 Roar lillebror på ett eller annat sätt. Äter mellis där någon gång också

ca 13.30-14.00 Lillan vaknar och Lillebror somnar

ca 14.00 Lillan får frukt mellis och vill gärna kolla på Barbapapa. Det får hon. Kissa Flip.

Ca 14.00-15.30 Bjuder ev över någon granne med barn, eller bjuder in oss till någon. I annat fall roar vi oss själva. 

ca.15.30 Lillebror vaknar, börjar med middag (idag lite "annorlunda" tacopaj)

16.15-17.00 Timmy kommer hem, någon av oss går liten prommis med Flip. Vi käkar middag

17.00-19.00 Myyyyys/utelek/innelek/dusch/bad

19.00 Byta om till pyjamas, äta kvällsvälling

19.00-19.30 Läsa kvällssaga för lillan. Båda somnar

19.30-Sovtime Egentid. Spenderas väl. 















Onsdagsbus



Jag och Linnea drog och piercade oss ikväll, lite spondant sådär. Vi hade pratat lite löst om det för drygt 2 veckor sedan, och idag kom vi fram till slutsatsen: Vi gör´et!

Sagt och gjort. Jag SMS:ade piercingsnubben efter lunch idag och vi fick tid 21.10, hur enkelt och smidigt som helst! Nu längtar jag bara tills jag får byta till riktiga smycket, kommer att bli awsome!

Lilla polkagrisen


Oj vad han kryper och far nu, lilla Grim, och fort går det! Ja, i alla fall om man jämför med förut ;) 

8 Månader har den lilla skorven hunnit bli, och precis på hans 8-månaders dag (i söndags) kunde vi skymta 2 små gryn i munnen ♥ Tänk vad fort tiden går...


Valpkurs



Jag och Flip är nästan just hemkomna från näst sista valpkursträningen, vi har båda hunnit med att få en renande (för Flip) och värmande (för mej) dusch och jag har täntke mej ut till snicken för att fortsätta projektmålningen så det blir klart nån jävla gång =)

Det känns jätte trist att det bara är en träff kvar på valpkursen, jag skulle mer än gärna fortsätta några gånger till. Flera gånger till och med, den har varit väldigt rolig inte givande. Nästa gång vaknas det "Det stora valpprovet" och utvärdering, haha, ska bli roligt att se vad vi ska göra då? 
 

Veggoburrito med kyckling

Det känns som att vi gör samma mat om och om och om och om (ja ni fattar) igen, så denna veckan har jag tagit mej an helt nya recept. Mycket spännande. 

Idag blir det till exempel vegetarian burritos, och eftersom jag tror lillan kan komma vara lite skeptisk inför det så stekte jag lite kycklig som åkte i också. Kyckling går alltid ner. På dagens middagsmeny står det altså: Veggoburritos med kyckling!


Återkommer med resultat. 

Grattis i efterskott Johanna!

Såhär glad blev förresten Johanna över tavlan jag målade åt henne =) Finnemang!


Träningsdagbok

Ända sedan jag hämtade hem lille Flip har jag fört en Träningsdagbok över varje dag sedan dess. I den står det bla vad vi tränat på, ev störning, hur det gått mm. Vanliga grejer. 

Jag tycker att det är kul och intressant att se våra framsteg som blir så mycket "verkligare" när man ser det på papper. Svart på vitt. Det går Frammåt! (Kanske något bra att ha när vi passerar tonåren, eller när det känns som att man bara står och trampar på samma ställe..? =))

I alla fall så väger och mäter jag honom varje vecka, hittils har han gått upp 3,3 kg och ökat mankhöjden nästan till det dubbla. Helt sjukt!

Lilla Flippen 8 v. 

Rubrik



Happ, då var Timmy tillbaka till jobbet efter en hel månads pappaledighet. Det känns... tomt.
Vilken lyx det har varit att få vara hemma båda två så länge, lätt värt den lite tightare ekonomi som kommer nästa månad. På tal om ekonomi så har vi kommit fram till att vi måste köpa en ny bilbarnstol till lilla Grim som inte är så liten längre. Det dära babyskyddet börjar ju vara nästan löjligt =)


RSS 2.0