Relax take it easy

Pappa Timmy är bortrest i helgen. Redan igår tog han sitt lilla pick och pack och begav sej till "A.J" i stan där vist Historia skulle skrivas i helgen (översättning: dom ska dricka öl och spela gitarr), såå men andra ord är jag och resten av familjen ensamma hemma hela helgen. 

Idag efter lunch begav vi oss in till stan då lilla frökan beklagat sej över att alla hennes trosor var för små (hon KAN ha överdrivit lite) och att inte en endaste en av dom hade någon Hello Kitty på (det var däremot sant. kattjävel...), så hon fick välja helt själv den här gången. Minnet svek henne tyvärr inte den här gången heller så det blev med Hello Kitty motiv på. Nåja, bara hon är nöjd.
Jag plockade även på mej två Kaxs tröjor från Kappahl och tre från Lindex. Mycket praktiskt att dom kan ha samma tröj-storlek nu så dom bara kan byta med varandra =)

 
När vi kom hem gick vi till lekparken 


Barnen sover sedan en halvtimma ungefär, så nu lyxar ja till´et lite. Vin med dolt budskap. Skål. 
 
 
 
 
 
 
 Det är sommar än, va?

Jo, mitt mål för i sommar var ju som sagt att springa 1 mil under 60 minuter och idag klarade jag det! För det är sommar än va?? Jo, det tycker jag, så länge man kan gå i linne eller t-tröja på dagen. Så det så!
Wihooooo!

Det bästa av allt var att jag inte var helt slut efter. Vist, det var ju jobbigt men det var inte så att jag stupade i "mål". Jag kanske är en sån som vilar sej i form, för det går sååå mycket lättare att springa om jag väntar 2 eller tre dagar mellan varven. 
Belöning är viktigt
 

Nu, mooooot delmål 2 - under 55 minuter!
 

Slut som artist

Idag fick Flip följa med Timmy på jobbet för första gången då våran hundvakt hade ärenden i stan. 


Det finns en stor, fin hundgård på baksidan Timmys jobb plus typ 5 vovvekompisar, så tanken är att han ska vara där 1-3 dagar i veckan kanske beroende på vad och hur grannen (hundvakten) tycker och tänker =)
Ihopsläppningen gick precis så bra som vi trodde, vilket känns väldigt bra! Men iof, vad kan gå fel med en hane som är någon månad äldre än Flip och resten tikar? Han såg då i alla fall väldigt nöjd och glad ut när jag hämtade honom efter jag jobbat klart, men nog tar det på krafterna att träffa nya kompisar en hel dag? =)

 
 
 

Vad händer?

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Tur, tänk vilket långt inlägg det skulle bli annars. Om man skulle skriva ner alla ord, altså. 

Grim åt blåbär lika fort som jag plockade. Synkade nanting.
 
 
Ikväll efter IDOL drar jag iväg på träning igen. Kuta, kuta kuta står på schemat tror jag vist. 
 
 
 
 
 

Kan ju var bra att ha

Viste du att om man fyller en 1,5 liters petflaska med 10:or så har man drygt 10.000 kronor. Skulle ju vara nice.

Man måste ju börja någonstans.
 


Snart där.
 

Helgen i Hufvudstaden

Happ, då var man hemma igen efter en helt suverän helg i Stockholm.På väg ner i torsdags fick jag se på nära håll vad  ordet "flygrädd" egentligen är, för jag fick turen att sitta brevid honom. 
 
På andra landningsförsöket (det regnade så mycket att dom fick avbryta första gången) så satt han typ och hyperventilerade och råsvettades. Tyckte nästan lite synd om honom. Resten av resan var han ganska lugn, trummade bara konstant med händerna och tittade sej skräckslaget omkring. 
Det var nästan så att jag också blev lite nervös. Nästan....

 
 
Gröna Lund tog absolut hem helgens seger, det var sååååå kul!!! Vi hann åka alla förutom "Katapulten", "Eclipse" (75 minuter KÖTID (ja, jag skulle inte åkt den i alla fall men synd för dom andra)) och "Kvasten" (den är ändå mesig). Jag hade såååå gärna åkt "Insane" en gång till men när vi bestämde oss för att bege oss hemmåt så var det drygt 1 timmes kötid på alla karoseller. Såatteh...näe. 

En tacker och bocker för kunglig helg. Ni är bäst brudar
 
 

Göra Hufvudstaden osäker

Ikväll, gott folk, kommer jag att sätta mej i en sån där flygmaskin för att åka ner till Hufvudstaden för att göra den något osäkrare i helgen. Tjohoo!! 

Jag har hört att det bor lite mer folk i Stockholm än här i Flurkis, så jag kan tänka mej att det kommer att bli en och annan krock när man får beslutsångest över vilken sida man ska mötas på på gatan. Rätt som det är kanske jag råkar slänge ut ett krokben för någon (eller mej själv), man vet liksom aldrig?

Imorgon vankas det i alla fall en heldag med Kicki på stan gissar jag (Lina jobbar), och på lördag blir det GRÖNA LUUUUUUND och jag ska åka alla alla alla karoseller - Förutom den där livsfarliga slänggungan. Svänga runt i en gunga 121 meter ovanför marken? Eh, nej tack. Men resten tack.Annas då? Våran lilla prins inskolas i veckan och det går sååååååå bra! Jag har väntat tills han har börjat leka (vilket varut ungefär direkt) innan jag smidigt som ett kylskåp har avlägsnat mej, och hittils har det inte varit några tårar alls ♥ Idag är tanken att han ska sova där innan jag hämtar honom och jag känner ingen oro alls.
Vi har spenderat så mycket tid med dagis ute i lekparken innan så han känner redan alla fröknar, så vi har till och med kortat ner inskolningstiden till en vecka. Tror det kommer att gå super! Det enda negativa med det är att jag snart börjar jobba....uuuääk!

Blev klippt av min bästa storasyster igår och blev riktigt korthårig tycker jag. Skönt att kunna vakan upp med morgonfrilla och det liksom "ska" vara så. Bästa frillan hittils.
 
 
 

RSS 2.0