Syskonkärlek ♥

Hihi, medans jag plockar bort här nere (detta eviga plockande...!) så hör jag hur syskonen Boström/Bergström leker på övervåningen. Jag hör Lillan fnissa och säga saker som "Sov nu lilla Glim-bebis" och "Nu ska lilla Glim-bebisen sova", och när jag går upp för att checka läget så hittar jag detta: 

 
 

Precis lagom stor ju ♥

En stolt en pajk


Det var en stolt liten kille som för första gången lade sej i en stor-kille säng för att sova idag. Och somnade, det gjorde han på momangen =)

Han har haft spjälsängen fram tills nu då han nog inte ens tänkt tanken på att man faktikst kan klättra ut (storasyster fick byta säng redan vid 10-månaders ålder då hon visade sej vara rena rama utbrytarkungen ;)) men för några dagar sedan började han vara väldigt missnöjd när han skulle sova och visade väldigt tydligt att han ville sova i våran säng istället. Och ja, det var inte förrän igår som vi nog kom på vad det var. Klart han inte vill sova i en bebissäng ju, han blir ju 2 om en månad! 

shit, han är snart 2...

Jag ska måla hela världen lilla mammaÅhhhh jag hade nästan glömt bort hur roligt det är att rita! Jag måste nästan damma fram pennorna jag har hemma (någonstans) och ta mej tid nån kväll... 

I alla fall. Jag befinner mej just nu hemma hos Mli och har beslagtagit Kristers halva av sängen så han fint får sova på soffan inatt, mjehehe. Mli kollar på internet efter luftpistoler och jag tänker somna snarast möjligt. Vi ska nämligen en sväng till IKEA imorrn. Jomenvist! Är det nåt ni behöver äre ba å hojta, men det får max vara 2 meter långt. Ungefär. Vi har inte mätt. 
Natt natt 

Goo jul

Haha majgaad, det är bra nog klurigt att ta familjekort där alla ska se någorlunda glada och normala ut =) Här nedan tillexempel ser jag ut som om jag sålt smör och tappat pengarna medans resten av familjen är jättefina. Nåja, vi har i alla fall haft en jättemysig julafton med många paket och mycket nöjda barn. Grim grät så han skakade när tomtarna (läs: Tomtarna!) kom, haha. Han blev jätte, jätte, rädd men vågade ta emot ett paket där i slutet i alla fall.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apport =)

Gaffel =)Sked =)
 

Smörkniv =)


Bajspåsar =)
 
Utan endaste tugg å allt
 

Poledance och fördomar

Rynkar du på näsan när du hör ordet poledance? Då tycker jag att du ska fråga dej själv om det skulle göra någon skillnad om det handlade om rep, tyg eller ringar? 

Jag vet att det är många som har både en och två fördomar om poledance.
Strippstång hit, åla sej dit och lättklädda tjejer (och killar). 
Jag tror nog att poledance är vad man gör det till, och jag ser det mer som gymnastik/akrobatik. Att man inte har långärmat och byxor på sej är ju för att få bästa möjliga fästa runt stången, och man behöver INTE porra sej runt stången (om man nu inte verkligen vill det)

Att arbeta med sin egen kroppsvikt är ju bland den bästa träningen som finns och jag kan, men handen på hjärtat, lova och svära att det är bra nog mycket roligare än vanlig styrketräning (voj voj) och då kommer jag nyss från en "Prova-på", jag har inte ens börjat någon kurs ännu. Haha. 

Jag hittade en film från instruktören vi hade, och hon är så sjukt GRYM! Vilken kroppskontroll altså...
Flip övnings-går

 

Gammlia Julmarknad

Brrrrrrr, när blev det så kallt? För typ en vecka sedan fanns det inte en snöflinga på backen...

Vi begav oss i alla fall till Gammlia och marknaden idag efter Grim sovit och var där i kanske max två timmar, brrrrrr, innan jag ringde och beställde Pizza att ta med på vägen hem. Ersmark i Skellefteå har nog förmodligen 3 pizzor som står och kallnar någonstans för jag råkade vist ringa dit och beställa istället för Ersmark/Umeå. Ooopsi, vet inte hur det gick till riktigt...

Men Gammlia då. Det var helt okej och vi kom bla hem med en stor förpackning "JÄGAR-BIT" som Timmy promt skulle ha, (och efter att ha provsmakat var jag inte alls värst svårövertalad) och ett halvt kilo karra =)
Tack vare den mycket välgrusade vägen runt så jämförde Timmy Grim i pulkan med att dra en säck potatis, men vad vet jag? Jag skjutsade ju bara lillan i vagnen?


Bilder av hög kvalitet, som vanligt
 
 
 
 
Lördag

Luna och Girm sitter i soffan och käkar glass och kollar på Pippi Långstrump. Vilken liten odåga hon var, den där Astrid Lindgren. Vart fick hon allt ifrån?

Vi har i alla fall hunnit varit ute på morgonpromenad med Flippen, han fick dra Grim i pulkan medans jag körde lillan i vagnen, vilket Teamwork vi var altså =) Det syns på honom att han gillar att dra, och Grim i pulkan är ju alldeles lagom att träna på tills i vinter då jag kommer att glida bakom. Jag ser vurporna tydligt redan nu...

 Påklädning av liten gran

Oj, oj, oj, det var inga glada små barn som gick och la sej ikväll inte. Grim var arg för att... ja, gudarns vet vad han var arg över. Kanske just att behöva gå och sova? Och Luna blev ledsen för att vi inte hade Jake och Piraterna på Ipaden så hon fick nöja sej med "Heja Bamse", som hon säger...
Nu sover både gott sedan en timma så jag tror faktikst att jag ska ta mej ett välbehövt bad sen...

Efter middagen så plockade vi fram lilla granen så dom fick hjälpas åt att klä den i Lunas rum, och om det inte vore för Grim så hade nog allt pynt suttit på ungeför 4 grenar. "Jag sorterar", sa hon, haha. Jaja, hufvudsaken är att dom är nöjda =)

 


 
 

RSS 2.0