Ojdå...

Den där tryckande huvudvärken jag haft hela morgonen gick tvärt över när jag drack en Red Bull. Vilken tur va?


Red Bull is god for ya
 





Okej, jag erkänner, jag är en Red Bullaholic....

Ut å kut

Nu ska jag och Flippeliflopp ut och springa Långbränna tänkte jag. Jag frågade om han ville följa med, och såhär svarade han:

 

Så redo som man kan bli, altså. Nu kör vi. 


(5,7 km, 31 minuter. -mutter och morr-, går jag inte fortare???!!!)

Så stora valmöjligheter

Min nya frilla ger mej så enormt stora valmöjligheter.

Förutom att ha håret rakt upp kan jag till exempel ha håret rakt ner, ungeför som en pottfrilla. Då behöver jag inte ens göra något utan det blir av sej självt efter jag duschat. Hur praktistk är inte det?? 


Kolla bara. Jag ser lite ledsen ut, men jag är jätte glad. 


Oftast när jag vaknar på morron har jag fått ÄNNU en gratisfrisyr, denna gång en nästan exakt kopia av vad Nick från Backstreet Boys bar på huvudet under deras glansdagar:


Vem kan klaga på det, liksom??
 

Tävling!

 
Fråga: Vad har Grim ätit??




Fint pris utlovas till vinnare. 
 

TävlaTävlaTävlaTävla

På kvällens tävlingar på brukshundklubben agerade jag skrivare i både Klass I och II, vilket såklart var jätteintressent och superpeppande! Domaren var jätte trevlig och mycket pratglad och jag kom hem några småknep rikare tror jag, mjehehehee.

Näemen det var många duktiga ekipage och jag blir sååååååå sugen på att tävla själv, men jag vet att vi måste träna mera innan. Men jag tror absolut att vi är redo till våren han fyller 9, typ. 



Bjuder på lite random bilder från igår när vi tittade på "bebis-hästarna"

 
 
 



Flip har blivit klippt

FÖRE:


EFTER:
 
 

Gym kväll



Pjuh, då var 6 km intervallträning klar och jag har just smackat i mej en hel ananas medans jag pratade med Kicki i telefon. Det var både gott och trevligt ska ni veta. 


Midsommarhelgen har varit mucho trevlig. Tyvärr blev det obligatoriska badet avbokat så jag har FORTFARANDE inte doppat mej i år. Skandal, jag vet... men å andra sidan åt vi så vi nästan sprack och kickade jag ASS i lördags när jag spelade poker med Ramona och pojkarna så jag är ganska nöjd iaf. Mjeheheheee. 

Lite bildor då. Jag gjorde mej en fin midsommarkrans men glömde lägga 7 under kudden. Inga drömmar om någon prins charming, altså. 

Lillan gjorde sej en krans hon med. Jag hjälpte till bara pyttelite


Vaaaars är Flip?


Flip fick en bästis och såg nästan inte skymten av varken koppel eller halsband på hela helgen. 





 
 
Helt OK med andra ord.

Tungan rätt i mun

 
 
 

Kan någon skänka mej 1695:-??



Kom igen, någon?
 

Nom nom nom


Ikväll har här bakats pajer!

Jag har inte gjort någon av dessa förut så jag hoppas dom ska väl smaka på midsommarafton;) Den översta är fetaost/soltorkade tomater paj (jag glömde dock fetaosten och fick åka in enkomt för den...
-mutter-) och den nedre är skaldjurspaj.

Det luktar awsome i köket nu och egentligen skulle jag bara vilja roffa åt mej fetaost-pajen, meeeen jag lägger band på mej och tar ett stort glas med citronvatten istället. Det duger välle...

 

Vad hände??

 

 
 
 
 
 
Shiit vad han har ädrat färg under året som gått!! Eftersom man ser honom varje dag är det ju inget man reflekterar över, men att se det svart på vitt är ju helt galet =)
 
 
 
 

Sool

Idag har det varit sool och hyffsat varmt. Snääälla värmen, kom tillbaka så lovar jag att....att.... att elda upp alla mina vinterkläder!

 
 

Vovveträning

Jag och Flippeliflopp är just inkomna efter 2:a träningspasset idag. Först blev det läggande under gång och apport och nu blev det linförighet, platsliggning och apport igen (denna gång med metallapporten). Eiya tog som vanligt på sej rollen som störningsmoment och strosade runt både framför och efter oss, men Flippen brydde sej då inte nämnvärt om henne ♥ Duktig voffe. 


Ser ni henne, störningsmomenten? =)


Nu när Flipflopp fått sej lite träning är det väl min tur antar jag. Mooooot gymet med språng.
Eller nåt. 
 

Hemma igen

Efter en helg i Malå var det himla skönt att inte bara komma hem, utan att komma hem till en städad lägenhet! Ahhh, best thing everr. 

Jag ska be mamma och Annli om att få bilder från dopet i lördags, men tills dess får dessa duga:


Jag cyklar Lindenäs med Flippen och möts av denna fina, sanningens skylt. Haha, undra vem skaparen är?


Jag trivs fortfarande relativt bra med mitt korta hår. Jag får vissa stunder då jag känner mej flintis och saknar material till att kunna sätta upp i en hästsvans, men annars helt OK.


Jo, just de. I fredags såg jag att jag fått paket från Brukshundklubben. Jag sa till Timmy att dom nog hade kommit helt graaaatist, men han trodde mej inte.
Gjorde han rätt i.

 

Nee, lite lunch kanske?
 

Malå ♥

Jag och lillasyster har gjort en tårta ikväll. Jag måste säga att den blev mycket lyckad. Och vacker.
Om inte det så tog dom där marschmallowsfluttarna lång tid och sätta fast iaf.

Citat av Maya: "Folk kom int å tänka på hur lågn tid det to. Dom kom ba å skära..."

 
 

Okej...

Jag dammsugade just upp en stor äcklig spindel som försökte döda mej, jag sprutade på lite cillit bang först och avslutade med kol från öppna spisen.

Hur länge måste man ha igång dammsugaren innan den dör, tro? 1 timma? Två? Ett dygn?

 
 
 

Badabada



OBS här kan det ha kommit lite vatten på kameragrejen. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fortare!

Igår på gymet sprang jag 5 km på 25 minuter och 26 sek. Mitt rekord hittils, men fortare ska det bli!!! Jag är en sån där latmask som brukar sakta av när det blir jobbigt och/eller tungt, men jag blir bättre och bättre på att pressa mej själv. Faktikst. 

Men ja, det är långt ifrån bra, och om jag ska klara mitt mål i sommar (1 mil på under 1 h) får jag allt börja springa lite längre. Typ dubbelt så långt, haha. 



FÖRE/EFTER springtur. Gissa vilken som är vem?




Jo, jag fick tummen ur och skruvade upp grinden utanför lillans rum mot trappen ner igår, så nu behöver jag inte oroa mej lika mycket för att någon ska komma rullande ner för trappen. Men "någon" så menar jag Grim.

Det är ju bra.

 
 
 
 
 

Äntligen lite regn!

Äntligen kommer det lite regn så vi kan inviga Flips regntäcke ordentligt!!!



 
 
Så, nu är det gjort. Nu kan det sluta regna...
 

Kissevalpar



Titta vilka bedårande små kissevalpar lilla Eiya fått!! 




Hehe, där satte nog min kära mamma kaffet i halsen om hon drack något =) Neej, lilla Eiya har inte fått några kattungar (än), utan detta är dom som tagit över våran förr-förra lägenhet här på gården. Eller ja, det är deras katts ;)
Hur sööööööt!!!????


 

Helg

Hurtig som man är (heheeee) så började jag helgen med en springtur 5,7 km med grannens hund Zorro, följt av en 5 km cykeltur med Flip. Efter det tog jag mej ett, eller möjligtvis två-tre-fyra stycken, välförtjänta glas vin och satt typ resten av kvällen med några andra här på gården och lyssnade på äkta livemusik By Timmy. Nog kunne man ha det sämre alltid. 



Igår EM begav vi oss till Södervik och stannade där tills det blev dags för lilleman att sova. Inget bad blev det dock, jag ville inte riktigt blöta ner mina nya badshorts. 

Lilla prinsen har sån otur...

Vi var ute i lekparken alldeles nyss, Grim klättrade upp och satte sej på en bänk och missbedömde nog avståndet till bordet intill. Huvva ligen, inte lätt att vara liten. 



Som tur är ser det oftast värre ut än vad det är. Men en redig bula fick han allt, stackarn...


Cirkus

Igår var jag och lillan på cirkus-premiär! Ja, inte min då utan hennes. Jag har varit på cirkus förut jag, omän jag kan tycka att det tillkommit lite roligare djur än då jag var liten. 

Som kamelerna under tex! Kuuuuuul att rida kamel, så kul att dom får lov att följa cirkusarna land och rike för att gå runt, runt, runt med små barn klängande på pucklarna och ja, that´s it. Det är deras jobb. Hoppas verkligen att dom får ordentligt betalt!


"Vilken stooooor häst"



Flippeliflopp träning

Jag kom alldeles nyss in med en dyngblöt Flip som vist tyckte att det var en alldeles ypperligt bra idé att svalka sej i fontänen efter träningen, hehe, så trött var han! ;) 

Nejmen vi har ju påbörjat "Ställande under gång" lite mera seriöst nu när vi fått ganska så bra ordning på läggandet, och jag kände att jag ville separera på det ordentligt i början. 
Jaaa, "stå" stod på schemat ikväll och jag tycker det gick riktigt bra! Jag vet inte varför jag håller i och går med kastbollen då jag alltid brukar lägga den bakom så han får springa och hämta när jag klickar, men ja, det funkade detta också omän jag tror jag kommer fortsätta träningen med att jag lämnar belöningen bakom oss =)




Flippeliflopp tog som sagt saken i egna händer och svalkade sej efter träning och bus 

RSS 2.0