Lite mindre manlig

Jaha, nu är det gjort. Flippelifloppens kastrering altså. Nu ca 10-14 dagar framöver (om han tillåter) så väntas så stillsam motion som möjligt och mycket hjärngympa för att han ska inte typ dö av tristress. Ska bli intressant att se hur han tacklar det, och framför allt ska det bi intressant att se om man kommer att märka av någon skillnad nu efter kastreringen. 

Han har gnällt lite nu, men jag vet inte om det är på grund av den dumma, dumma tratten har vill ha av eller om han har ont... vet sa att om han verkar ha ont ikväll innan vi går och lägger oss så skulle vi kunna ge honom en halv tablett smärtstillande men förhoppningsvis skulle det han gav idag räcka till imorgon morgon. Hoppas verkligen det, känns inge kul alls om han ska behöva vakna inatt och ha ont...

 

Viiineglase

Jag var nyss på Coop och fyndade nya vinglas. Man blir glad av att dricka vin men nu blir man om möjligt ännu gladare

Bilder i toppkvalité, som vanligt
 
 

Vars ä snön??

Igår kväll slog jag in årets första julklappar, och fastän snön lyser med sin frånvaro var det nästan att man fick liiite julkänsla iaf =) Grim ska bla få ett Pippihus och Hoppetossaskepp med tillbehör som jag fyndade på köp/sälj sidan på Facebook och Luna ska få ett VSmile TV-spel =) Hoppetossa behöver lite kärlek och omsorg, särskilt seglen som var lagade med eltejp (???) men annars var allt i mycket bra skick tycker jag. 


 
 
Alla julklappar är inte inhandlade ännu, men jag har listan i huvudet i alla fall FÖRUTOM till Timmy.... han är en klurig sak. "Jag behöver inget" säger han, men vem försöker han lura egentligen?? Alla behöver något. Jag behöver till exempel en IPhone 5S.
 

Halloween i bilderr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skogsprommis

Jag och Anette kom just från en liten skogsprommis med hundarna, jag känner att jag måste uppgradera min kamera snart... (nån gång)

 
 
 
 
 

Det finns dåliga väder och dåliga kläder

Måndag och måndagsträning. Vi var ett gång tappra (eller bara dumma?) ena som samlades vid Teg trots regnet. Tjejerna som höll i träningen ikväll hade planerat in några riktigt bra övningar, bla kontaktövningar med leksaks/godisstörning och jaktinkallning och det avslutades med en annan version av "hissen". Flippflopp var duktig så han fick kvällsmat ikväll med ;)Efter Flip fått träna vart det min tur och då styrde vi kosan mot Gymet där det blev 5 km löpning och lite mage/rumpa/ben innan jag fick avnjuta stretchingmaskinen som avslut. Om den inte var så stor och klumpig hade jag på riktigt övervägt att försökta sno med den hem. Hade varit tungt att bära den nerför trappan, men det skulle nog lösa sej. 

Fin svettfrisyr. 
 
Nu sova. Natt natt

Smidigt ska de va =)

 

Snåljååp

Ojdå, såg att ja aldrig publicerade förra inlägget jag skrev om party-förberedningen så nu står det på fel datum, inte värre än så =)

I alla fall. Jag hörde just att någon gick och stängde in sej i toan, och eftersom både Timmy och Luna satt i soffan var jag ju tvungen att gå och titta. Det här är vad jag fann:

(höhö försök ignoerar röran. Jag tror vi måste haft någon slags inomhus tornado som svept runt)


Lilla skruttungen hade altså stängt in sej på toan för att försäkra sej om att ingen annan än han skulle äta upp dom sista ostkrokarna, haha! Jag kanske borde nämt att dom ostkrokarna bara var en liten, liten del av BIG PACKet som står i skafferiet

I full gång

Förberedelserna för kvällens Halloweenfest är i full gång =) Vi drar till syrran strax för att fira Noel som blir hela 3 år idag och stannar nog till efter middagen, men efter det smäller det! Pang bom!! 

Eller vi väntar nog tills barnen somnat, men efter det - Pang! Bom!

 

 
 

RSS 2.0