Lyx på riktigt

Hejudamej vad man blir bortskämd när man kommer hem. Jag har fått sovmorgon inte mindre än två (TVÅ) mornar i rad! Jag vaknade av mej själv 8 i morse, och kunde inte somna om igår, men hallå, bara grejen att int behöva gå upp och kunna dra sej i sängen en stund... mm, ganska najs.

Grim har i alla fall varit väldigt fascinerad över snön här i Malå, så idag har vi varit ute och gjort hans första snögubbe och inte mindre än 2 lyktor. Det blir nog fint när mormora tänder dom ikväll.
Vi hittad en stor snöboll när vi sparkade runt kvarteret också. Den såg sjukt tung ut =)
 
 
 
Grim sover nu, men när han vaknar bär det av mot Flurkis igen. Jag har för mej att vi bla kommer att mötas av en understimulerad liten voffe som nog inte fått med än promenader i helgen =)
 
 

Ljuva 70-tal

Mamma och Pappa har i lekhörnan under trappen en gigantisk (lite läskig) docka som Grim drog fram i morse. Förutom att dockans hårsvall är något flödigare än Grims så var dom nästan samma identiska. I storlek i alla fall.
Jag menar, kolla bara =)

 
 

Måndags träning

Måndag. Ny vecka, och den obligatoriska måndagsträningen. Idag hade dagens tränare bla knåpat ihop en liten rallylydnadsbana som vi turades om att gå och det gick jätte bra! Det var bra nog länge sedan vi tränade Rally, men det mesta är ju bara basic såsom fot, sitt, ligg, stanna osv så det var inga problem. 

Jag hade tänkt åka på gymet och springa en sväng efteråt, och ja, det var ju en fin tanke för mer än så blev det inte. Istället åkte jag hem och körde ett kort pass core och tränade lite trix med Flip. Här nedan filar vi tillexempel på hans Spanska skritt, haha! Jag håller på att lära honom att hoppa upp i famnen också =)Bokat!

Yes, i Maj nästa år åker vi till Rhodos hela familen (plus några till). Timmy var inte så svår övertalad när jag redan bestämt att vi skulle åka. Jag ska filma han hela tiden på flygplanet, mjeheheheee

 
 
 

Inte OK!

Pappan i hushållet har varit ute på galej i helgen, så självklart passade vi på att vakna redan 05.52 i morse för att hinna med så mycket som möjligt! Ve och skam, man kan ju inte sova bort en söndag. Om jag fick välja skulle jag nog vilja det, eller halva söndagen iaf, men nu är det ju inte jag som bestämmer ;) 

Jaja, sova kan man göra sen. Efter frukost begav vi oss ut på morgonprommis med Flippeliflopp så han fick kuta av sej lite på åkrarna, verkade uppskattat 

Swosch swosch


När vi kom tillbaka började lillan köra bort löv från uppfarten. Hon gjorde ett utomordentligt bra jobb. 
 
 
Sen åkte vi och hämtade den dära partynissen från Emil och Sandra eftersom jag och Flip skulle iväg på kurs. 
Det var "Hundens dag" på Ön och asmycket folk/hundar så Flip hade lite problem med fokusen vissa stunder men över lag gick det väl... sådär. Inte värst nöjd. Jag var lite passiv kan jag tycka såhär i efterhand, men jag vet vad vi ska träna/tänka på tills nästa gång iaf. SKÄRPNING MOA!! 

Efter kursen åkte vi in till stan för lite stadsträning istället. Flip värvade fler beundrare och skötte sej riktigt bra. Vi gick en sväng efter stranspromenaden också så han fick simma lite. Det var uppskattat det också

 
 

Ögonen faller ihop på mej när jag sover

Jag blir galen på att vara så förbaskat trött hela tiden! Jag är trött när jag vaknar, när jag kör till jobbet, när jag jobbar, före lunch, efter lunch, när jag slutar, när jag kör hem och när jag kommer hem. Just precis nu känns det som att jag skulle kunna sömna bums bara jag tillät mej att ligga ner och det känns ju lite väl tidigt måste jag säga. Jag har i alla fall besällt hem ett "kit" från Komplett Energi med massa vitaminer och skit som vist ska göra underverk redan inom 2 veckor. Inget underverk känns av ännu, men det är ju trots allt 6 dagar kvar... 


Jag har i alla fall köpt ett nytt halsband åt rymligen idag (Flip, altså). Jag måste ha tänkt att han verkligen inte ska kunna rymma (eller andas) i det nya läderhalsbandet för jag fick då knappt åt det på yttersta hålet =) Får svänga om imorgon och byta till ett större. Det blir bra, då blir det bredare också. 
På tal om Flipfloppen så har vi tränat lite inkallning, linförighet, läggande under gång och platsliggning ikväll medans småtrollen badade (Timmy agerade badvakt). Jag har ju backat lite i linförigheten för att få bättre possition (han har gått liite, liite för långt fram) och det har verkligen gjort underverk! Om det blir som min käre tränare vill så är inte lydnadsdebuten långt borta =)

Gammal bild på fluffet i vintras =)
 
 
 

Helg

I fredags drog jag iväg till Mli och Krister i Ursviken, och sedan dess har helgen gått i fotograferingens tecken kan man väl säga. 

Igår var vi ute nästan hela dagen, jag Mli och Annica, och jag tror att Mli knäppte kring 900 bilder. Haha helt sjukt, och vilket tålamod den dära Mli har altså! Jag är vääldigt obekväm framför kameran och vet verkligen inte riktigt var jag har min kropp eller vilka vinklar som blir "bäst" för mej. Man kan vist öva sånt framför spegeln men vem har tid med det? =)
Vi for runt på lite olika ställen och Annica, naturbegåvningen, modellerade (heter det så?) helt vant och hann med ungefär 100 poser på samma tid som jag han med att stå rätt upp och ner och fråga "Va? Hur då?" haha. Pajas. Nåja, här är lite smakprov:

 
 
 
 
 
 
Det är dom vi hann redigera igår innan det blev film och Snickersglass, och med vi menar jag Mli. Jag kan nada om redigering, men Paint är jag ganska duktig på. 
På tal om Mli så tror jag att jag ska väcka den där sömntutan snart så hon får redigera fler bilder. Måste fråga Annica om jag får läggga upp någon bild på henne också. 

Rubrik

Näe, nu ska jag försöka sparka igång bloggen igen, nu har den vilat nog!! Konstigt nog verkar det som att det blir "svårare" att blogga ju längre man väntar än om man bloggar varje dag (ibland TVÅÅ inlägg/dag!). Happ happ. 

I alla fall. Idag har jag både gjort trevliga och lite mindre trevliga men behövliga saker. Den mindre och behövliga saken var CELL-prov.
Lite utsatt känner man sej allt när man droppar alla kläder från midjan och ner inför någon man aldrig pratat eller sett förut, men tja, det går typ på två sekunder så man överlever nog. Eller vist... 
Sedan åkte jag och hämtade Flippeliflopp från hundgården på Timmys jobb och drog ut i skogen för lite Spår. Han var Suuuuperduktig! Jag råkade till och med gå rätt över en stig, och det löste han galant, duktiga killen ♥ Det var 5 stycken voffsar med så det blev lite välbehövd passivitet också.

Jo just det. Just innan vi skulle börja bege oss hem så smet den rackaren ut ur halsbandet och drog några repor i skogen innan han kom på vad inkallning betyder. GRRRRRRR, såna tillfällen vill man helst bara nacka odjuret men man får så lov att belöna att han kom tillslut iallafall ;) Kanske en idé att köpa ett mindre halsband för att förhindra diverse smitningar i framtiden?
 
Efter 2,5 timmar i skogen drog jag på gymet och sprang 30 minuter och avslutade med lite core-övningar. Hur hurtig var inte det då? Och nu hade jag tänkt höra med min beloved sambo om han känner för att se ett till avsnitt av Sons Of Anarchy. 


Har inga bra bilder från dagen så jag bjuder på bilder från Tjejkvällen för 2 helgen sen. Det var kul
 
 
 

RSS 2.0